kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 of sinir oldum embesile ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 applevodka takıma davetlisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 komik başladı boka sardı video. network arıyor bu arada dota sürekli, bir fikri olan var mı? patch fln mı geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 o videodaki herifler insan olamaz yani. Abazan tayfasından başka birşey değil. Birde video sonunda kıza feed diyorlar. Ulan kim bilir kaç kez kombat sırasında kaçtılarda o öldü. Yada oyun sonuna doğru kaç kez bıraktılarda o kadar öldü.. Adamlar ping yapmaktan başka birşey yapmıyor. Videonun sonundaki komediyi gördünüz mü ? 0-10 diyorlar onun için. (support oynuyor dimi? birde takıma yardım etmiş. yazık ) oysa birisinin skoru 2-14. Hemide nyx ile oynuyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 vidyodaki tek güzel şey rus taklidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 compediumunuz yoksa ve player cardlarınızla planınız yoksa bana verir misiniz 4 takım bitirdim , 8e tamamlayıp leet kurye edinecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 kpmaza applevodka ben schrödinger mi ne VE BİR RUS YA DA UKRAYNALI YA DA ÖZÜRLÜ MK DROW 82 dakika boyunca karşı tarafın sadece sourceu kalmasına rağmen gidip vurmadğı ve sürekli kaçtığı için kaybettik ben de şu yemini ettim https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/999501_10153037150495301_358434921_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 çok fenaydı ya. bi duş alırım bu oyunun üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 schrödinger'in kedisi olayını biliyorsun sanırım o yüzden kutuyu açmayı denemediğiniz varsayımını çıkarıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 DoGMeaT said: compediumunuz yoksa ve player cardlarınızla planınız yoksa bana verir misiniz 4 takım bitirdim , 8e tamamlayıp leet kurye edinecem bende bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 cardlarımı satarım toplu halde lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 bende bi ton kart birikti. navi den falan da adam var sanırım. hattat id pati kanalındayım zati. istediğiniz olursa ses edin vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 kötü olmasam bende sizle oynamak isterdim ama kötüyüm :( 6 ayda 1 oynayınca olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 bitti kartlar. çıktıkça ses ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Killer said: kpmaza applevodka ben schrödinger mi ne VE BİR RUS YA DA UKRAYNALI YA DA ÖZÜRLÜ MK DROW 82 dakika boyunca karşı tarafın sadece sourceu kalmasına rağmen gidip vurmadğı ve sürekli kaçtığı için kaybettik ben de şu yemini ettim https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/999501_10153037150495301_358434921_n.jpg Yer varsa gelirim bende,akşamları 1-2 oyun atıyorum genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Bu kartlar ne işe yarıyor bu arada? Bende Dendi'nin falan kartı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 abi bir oyun atmısız vary off mk sevişmiş gibi oldum oyun sonu lan ne biçim çevirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 jager aktı ak bebeler konuşuyodu bide emdik gömdük diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Elderon said: Bu kartlar ne işe yarıyor bu arada? Bende Dendi'nin falan kartı var. Futbolcu kartı gib iyaptıstırıosun compediuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 hakliyim said: Elderon said: Bu kartlar ne işe yarıyor bu arada? Bende Dendi'nin falan kartı var. Futbolcu kartı gib iyaptıstırıosun compediuma sonra ne oluyor? seviniyor muyum? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Kuryeni upgrade ediosun o yuzden gereksizleri sizden alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Killer said: kpmaza applevodka ben schrödinger mi ne VE BİR RUS YA DA UKRAYNALI YA DA ÖZÜRLÜ MK DROW 82 dakika boyunca karşı tarafın sadece sourceu kalmasına rağmen gidip vurmadğı ve sürekli kaçtığı için kaybettik ben de şu yemini ettim https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/999501_10153037150495301_358434921_n.jpg gyro falan vardı dimi o oyunda girdim izledim ben jkvghkgfjkdgd NE ÇEVİRDİLER LKHKLJHJKHKJG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 mesela dendi kartın var 1 oyunluk aktive ediyosun dendi gibi oynuyosun sonra kart kayboluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 abi o oyundan beri 5 kişisiz girmiyorum. talihsiz bi herif bide oyuna mal oluyodu bugün morphlingle ilk defa oynamş mk herif iyi sanıyorum friendlistimde. neyse silcem onu fdkfd ALİ REYİZ ÇEVİRDİ PL İLE İNANIN ARKADŞALAR DEDİ. bizde bi şekiler yaptık tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 pl'in olduğu oyunda throne yıkılana kadar umut vardır -cagirnat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar