Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 bana common bracers düştü asdasfşlkdjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 1 oyun sonra level alcam bakalım ne düşecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 neye göre düşüyo bu kutular ? tekrar tekrar düşme ihtimali varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 kutular 1 kez düşüyor işte, fantasy teamdeki puana göre buradan da bakabilirsiniz http://www.cyborgmatt.com/2013/08/dota-2-28th-august/#more-11343 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 900 puan toplamanin degeri 30 dolarmis gayet iyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 compendium okadar cok kez kendini geri odediki seneye 4 tane falan alcam galiba auhsduads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 bu sene almadım diye kafamı vuruyorum ya, seneye altınlarımı bozup dotaya basıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=sEfUeG3nIgQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 oahoaohhfha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 diğeri kim ya bane flan mı belli olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 ezolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 kotl mu acaba, sapka filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 sıkıntıdan şunu izliyodum dendi güldürdü ya.sdfsfsdf xboct da çok garip okunuyomuş. http://www.youtube.com/watch?v=FSANbQh8bKc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 siz bu dota 2 deki mm sisteminin bokuyu yiyin. Lol de hesap kasıyorum. Zırt pırt 30 lvl geliyor. 30 nedir= 27 slotu var bunların. Bunlara rün takıyorlar (sayı 1 aşağı 1 yukarı yanlış olabilir) örneğin: %4.5 fazladan crit hasarı, %3.5 fazladan attack speed (birde bunları aynı tip döşüyorlar). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Sparkcaster said: diğeri kim ya bane flan mı belli olmuyo Kotl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=uBZy34iwVjw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 yanlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bkb basıp ulti açan svene shadow demon ulti atınca, svenin ulti siliniyor fakat bkb duruyor değil mi? omninin repelini siliyor mu? yoksa repel kalıyor ama demon ultisi atılabiliyor mu? aynı şekilde omninin ultisini siliyor olması lazım? bide diffu omninin ultiyi siliyyordu hatırladığım kadarıyla ama repeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 gg'ye göre mushi ve lanm yarın dk chuan da katılabilirmuş. hao > ig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Flassh said: bkb basıp ulti açan svene shadow demon ulti atınca, svenin ulti siliniyor fakat bkb duruyor değil mi? omninin repelini siliyor mu? yoksa repel kalıyor ama demon ultisi atılabiliyor mu? aynı şekilde omninin ultisini siliyor olması lazım? bide diffu omninin ultiyi siliyyordu hatırladığım kadarıyla ama repeli? her ikisi de purge temelde, dota2'de nasıl bilmiyorum ama dota'da purge buffları/debuffları kaldırır, haliyle repel , ulti falan kaldırması lazım. Buff placerlar orb effectler kalıyor yanılmıyorsam bir tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 zhou > tongfu hao > ig gerçekleşmiş navi adam değiştirmiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 xboct yerine bana gelmişlerdi, alchemist sevmediğim için kabul etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 burning, mush, lanm, dai DK beşinciyi de açıklarlar. burning offlane geçip sylar gelebilirmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 sylarda gelsin uber takim iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar