aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 rakip patatesmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 normal seviye abi işte zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 2 oyun önce very hightaydım :D edit: ne 2 si yaw önceki oyun hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 solo maç arama gitmiş ? arkası da yeşermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 dil seçeneklerinde çıkıyo solo maç arama. öyle bişey gördüm geçen orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 dafuq http://www.youtube.com/watch?v=Q72UiukNMyA :D bu adamın vidyoalrı çok iyi dota2 rage guy ı kesin izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 kami said: 51 levelim win rate %50 beni henüz atmadı very higha. karşıma genelde 1000 winli +100 level adamlar koyuyor ama highda. çözemedim henüz. bilmiyom valla biraz support falan oyna ward al, deny kas bence istatistiğe gizliden katılan bi şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 high, very high falan takılmayın çok. full carry alınan veya leaver olan aşamayı geçtiyseniz np dün son bi tane maç atalım dedik, bizim takımda sf shadowblade giderken karşı takım öncesinde dust aldı diye kafası atıp bfury yaptı. dustlarını jukeladım diyo bi de. sdfdfs bizim takım pugna, s mage, lesh, cent, fiend karşıda naix, shadow shaman, lina, barat, qop olmasına rağmen biz o cücük hp'lerle 65 dakika oynadık. karşının o setup bizi dümdüz etmesi gerekirken team fight bile aldık. hakikaten çok kötü adamlardı da en sonunda setup kazandı. very high bu dediğim oyun. zaten dev forumlarında da takılmayın onlara, 80 çeşit level var gibi bi şey denmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 hadi artık http://hydra-images.cursecdn.com/dota2.gamepedia.com/b/ba/Techies_Concept2.jpg turnuvadan sonra geliodu dimi yeni hero oylama fln olcaktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 o oylama compendiumda belli bir rakama ulaşılırsa olacaktı ama valve sayıya ulaşılmasa da oylama yapabilir, belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 şöyle ufak turnuvulara katılcak takım çıkaramadık ya mk her turnuva salonda mı oluyo evden oynayamıyo muuyz KATILAMIYO MUYUZ 10K DOLAR İÇİN KAPIŞAMIYO MUYUZ 2KSINI ALSAK CEBE HE ÇOK MU ŞEY İSTİOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 10 oyun oynadım 9win üstüste rekorumu kırdım tek başıma solo gircem bundan sonra. mal bi takıma denk geldim son oyun ggledik alc vanguard kasıp ormana falang irdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 visage neden istenmeyen hero anlamadım, bence fazla güçlü, slow var atack speed var stun var dmg reduce var nuke var daha ne koyabilirlermiş anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Aynı fikirdeyim visage çok iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Visage op. (Tamam op değil ama oyundaki en ağır supportlardan biri. Aşırı dayanıklı, 4 saniye AoE stun, Slow, spamlı nuke.) Oyunda hem laningde hem teamfightta hem de global etkisi olan sayılı herolardan. Visage çirkin ama. Hakkatten çirkin. Tipsiz. Kuş bile olamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 verin bana visage,yardırıyım...(en iyi oynadıgım hero diyim hatta) Tank,support,carry arası bisey visage,her boku icinde barındırıyor. Ben genelde necro gidiyorum ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 spompas said: visage neden istenmeyen hero anlamadım, bence fazla güçlü, slow var atack speed var stun var dmg reduce var nuke var daha ne koyabilirlermiş anlamadım spellerinin mana costu cok yuksek early game de; bi de defansif oyunlardan ziyade ofansif oyunlarda daha efektif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Killer said: şöyle ufak turnuvulara katılcak takım çıkaramadık ya mk her turnuva salonda mı oluyo evden oynayamıyo muuyz KATILAMIYO MUYUZ 10K DOLAR İÇİN KAPIŞAMIYO MUYUZ 2KSINI ALSAK CEBE HE ÇOK MU ŞEY İSTİOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 ya hacı 10k dediğin the defense falan kazanmak manasına geliyor varsa boş zamanın kas ne diyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 3 gündür chat revokeluyum, ne birine küfür ederim ne biriyle uğraşırım anasını satayım, oyundan çıkıyorum 1 sonraki oyun your chat revoked. demin bitti sonuncusu bir sonraki oyuna girdim 48 hours revoked. yani report edip de check sistemi olmadığının garantisi bu, ezilen adam basıyor verbal report'a 24 saat revoke'u alıyosun. şahane sistemmiş tebrik ettim. zaten son 2 günde dota bende baş ağrısı yaptı, hep bırakıyorum 3-4 ay sonra dönüyorum yine böyle oluyor tekrar bırakıyorum, demin oyuna girdim 4 rus bir tek ben, adamlar sağ tıkla adam öldürmeye çalışıyor, kule altına yürüyerek giriyor lvl 3, kaçamayacak adamları kaçırmak için ellerinden gelenleri yapıyorlar falan şaka gibi ya. 50 kişiyle oynadıysam 46 si rus 4 u türk kahretsin böyle mm sistemini. 0-11 adamlarla oynamaktan başım ağrıdı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 ben de şimdi bi oyundaydım necro var supportluyorum takımdaki wr phantom assasasini feedledi feedledi bizi kesmeye başladı. benimm skor da 0-9 oldu malum TAKIMA OYNAYAK diye 800 hp ile geziyoruz çünkü bala göte kill still yapan furion başladı necro noob wr noob publicde support almıcan abi onu öğrendim. alırsan da kendine oynucan bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Pa yi nasil feedledi lan wr lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 bugün oynadığımız oyunlardan biri, bane ve aa lane'ız, dedim ki böyle lane olmaz değiştirelim falan kimseden ses yok, karşımızda tusk + earth. neyse lvl 4-5'e kadar harassliyoruz falan sıkıntı yok, 5'de bir başladı abi, tusk snowball ile earth u alıp geliyor, 1 sn stun, earth yere vuruyor +1 sn stun, tusk shard atıyor, earth yere vuruyor toplamda 4 saniye stun min. 900 dmg falan. ikimizde int herosuyuz zaten. 1 kere kestiler, 2 kere kestiler, 3 kere kestiler. her seferinde diyorum bakın böyle böyle yardım edin, laneları değiştirelim, hiç kimseden ses çıkmıyor, 5 dk sonra "OMFG TOP FED SO BAD, THIS IS GG". sonra oyun oynıycam diye baş ağrısı çekmeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 son oyunda yine bi rus geldi zkti oyunu tatile gidene kadar dota yok bana ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 3 gündür adam akıllı oynamaya başladım yine : 1. gün 2. gün ve bugün, 1 tane oyunuma rus veya türk dışında biri gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar