Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

before - after foto #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
elmayla önce basıp sonra bi de birbirimize basıyoruz.

http://news.slnutrition.com/wp-content/uploads/2013/02/Arnold-Schwarzenegger-affair-gay-bisexual-franco-colombu-four-sugar-daddies-secret-illegitimate-son-mildred-baena-maria-shriver-wife-separate-divorce-bodybuilder-bodybuilding-muscles-body-now-movies-terminator-sex-nude-naked-bed.jpg
Mesaj tarihi:
abi karşılık vermek adına googleda resim arayayım dedim

bodybuilders naked
bodybuilders gay

diye arama yaptıgımı farkedip bu sevdadan vazgeçtim

size mutluluklar diliyorum,ben arama geçmişimi sileyim.
Mesaj tarihi:
nesi varmış kulaklığımın sdfsdf

Ufak kulakiçi kullanıyordum, tizleri veriyor ama baslarda yetersiz kalıyordu ne denedimse. Sony mdr-v55 çaktım kafaüstü bantlı olandan. Basları yardırıyo iyice beast mode una giriyorum. Kafadan düşer diye korkuyodum, pek düşme olmadı rahat gibi. Hem daha iyi zone-out oluyorum, özellikle bas gerektiren trance/rave müziklerinde.

Eşofman gibi uzun giyineni de anlamıyorum, ben şort dışında bir şey giyemem hiç. Ne o öyle köylü gibi.

Günün sonunda whatever works for you, gain yapmana kulaklığın ya da kıyafetin etkisi yok, koyduğun eforun yediğin yemeğin etkisi var beyler =) İsteyen palyaço gibi gelsin =)

http://images.getprice.com.au/products/BimgMDR-V55.jpg
Mesaj tarihi:
Ya bırak salondaki kızlara artizlik için ne yapsam diye düşünüp tüm gereksiz gym tiplerini birleştirmişsin resmen bide bize gainzden bahsediyor....,,,,.......

edik: Bak bir üstündeki çocuk gainzlerini göstermiş memesini falan açmış salonda foto çekineceksen öyle çekin gerisini instagrama millete artizlik için koymalık diye algılarım.
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Gidiyorum ben.

Gitme kal, ufak cardio yaparız. Kimisi o şeqil kimisi bu şeqil kanka, mutlu edicekse kalcaksan dedim işte bak =)

Diğer bölümlere gidip sporu ihmal etme diye söyledim kimisi şeqil kimisi şeqil al bak bi daha yazıyorum =)
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Ya bırak salondaki kızlara artizlik için ne yapsam diye düşünüp tüm gereksiz gym tiplerini birleştirmişsin resmen bide bize gainzden bahsediyor....,,,,.......

edik: Bak bir üstündeki çocuk gainzlerini göstermiş memesini falan açmış salonda foto çekineceksen öyle çekin gerisini instagrama millete artizlik için koymalık diye algılarım.

>:D<

elma oyle biri degil ya instagram fotosu gibi olsaydi belt takardi
Mesaj tarihi:
Bugün itibariyle 30 gündür spor yapmıyorum ben. Amerikaya taşınıp pizza bira ikilisiyle göbek yapacağım...,,,...

Şaka şaka romatoid artrit dediler şampiyon olamayacak mışım kısfmet değilmiş o yüzden bir süre sonra ölüm döğüşüne davet etmekten vaz geçeceğim insanları :/ şansınız varken gelin döğüşelim bak.
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Şaka şaka romatoid artrit dediler şampiyon olamayacak mışım kısfmet değilmiş o yüzden bir süre sonra ölüm döğüşüne davet etmekten vaz geçeceğim insanları :/ şansınız varken gelin döğüşelim bak.

tis tis tis..sonra biz davet etcez seni gel bakalim bi check up attiralim diye..
Mesaj tarihi:
moriarty said:

bu da ikinci alternatif

Upper Power:
Bench Press: 5x5 - 3x10
Barbell Row: 5x5
Lat Pulldown 4x6-8
OHP 4x8
Arm work

Lower Power
Squat: 5x5
Deadlift: Mag/Ort rep scheme