kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 of zayıf bebe ya kaslıymış zannedip kendini soyunuyo falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Jaegerjaquez said: mountain olmussun abi helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 jaeger quadricepsler hafif geri mi kalmış diğer yerlere göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 saçları yine mohikan di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 @ramseks ya zayıf biraz gene de poz verememişim orda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Pozdan ziyade o isik acisi hatali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Bu adam zayıf kaslı değil miydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 En son 90 kiloyum falan diyordu ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 forgiver said: ya bu ruslar hem soğukta yaşıyor hem de tüysüz nasıl oluyor Olm bence bilinenin aksine tüy güneşten deriyi korumak için zencileri görmüyor musunuz. Kıvırcık kıvırcık heryerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Jaegerjaquez said: @ramseks ya zayıf biraz gene de poz verememişim orda sdf Abi bacak çok önemli, güçlü bacak yatakta daha iyi performans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 yetkili abilere bi sorum var zamanında capoeira yaptım onun etkisi olacak ki ayak kaslarım über duruyor. ben dikkat etmemiştim kız arkadaşım ve diğer arkadaşlarım oha çekince farkettim. baya baya yıllardır sırf bacak basmışım gibi ön ve arka kas mevcut (ya da ne şeyimse artık adı). üni'nin fitnessına gidiyorum ancak hoca yok kendim yapıyorum. bacak çalışmaya hafif tempoda devam etmeli mi yoksa ara verip bel üstüne mi yoğunlaşmalı? bi de bauchmaschine diye bi alet var karın için. benim yanlarda biraz yağlanma var bunu kaçarlı setlerden ne kadar çalışmali ki yanları eritebileyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Yanları eritmenin tek yolu kilo vermek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Sequo said: forgiver said: ya bu ruslar hem soğukta yaşıyor hem de tüysüz nasıl oluyor Olm bence bilinenin aksine tüy güneşten deriyi korumak için zencileri görmüyor musunuz. Kıvırcık kıvırcık heryerleri zenci işte derisi koyu öyle hallediyor onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 RamsesII said: Jaegerjaquez said: @ramseks ya zayıf biraz gene de poz verememişim orda sdf Abi bacak çok önemli, güçlü bacak yatakta daha iyi performans. 230kg deadlift 180kg squat var hacı biliyorum bacağın önemini ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Eyvallah jaegerciğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 adamın bacagı beliye aynı genislikte nerdeyse nasıl zayıf gördün sen onu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 KidLazer said: yetkili abilere bi sorum var zamanında capoeira yaptım onun etkisi olacak ki ayak kaslarım über duruyor. ben dikkat etmemiştim kız arkadaşım ve diğer arkadaşlarım oha çekince farkettim. baya baya yıllardır sırf bacak basmışım gibi ön ve arka kas mevcut (ya da ne şeyimse artık adı). üni'nin fitnessına gidiyorum ancak hoca yok kendim yapıyorum. bacak çalışmaya hafif tempoda devam etmeli mi yoksa ara verip bel üstüne mi yoğunlaşmalı? bi de bauchmaschine diye bi alet var karın için. benim yanlarda biraz yağlanma var bunu kaçarlı setlerden ne kadar çalışmali ki yanları eritebileyim? göbek makinası adında alet heralde abs ya da oblique çalıştırıyordur, aletle yağ yakma gibi bir şey duymadım, onun için diyete ve kardiyo rutinine dikkat edicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Ters U şeklinde bi bar düşün. bi kolunu barın arkasına ötekini öne alıyosun ağırlıkla sağa sola dönüyosun. resmini bile bulamadım amk nette sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 panpa aynı hareketi düz bar ya da düz bir sopayı omuzlara yere paralel olarak ensene gelecek şekilde koyup saga sola bacaklar sabit kalarak esneyerek de yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 şekil a-1: https://www.youtube.com/watch?v=x_rijNE2fD4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Jaegerjaquez said: #oduncu donlu foto var lan http://i.imgur.com/iYUwRIJ.jpg spoya alim bari dsfsd obaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Yapılacak şey şu; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 yandaki yaglari eritmek icin diyet yerine bunu yaparsan inanilmaz cirkin bi goruntuye kavusursun be ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Bana kalca bacak calistiriyor gibi geldi. Bunu elastik bant ile yapsan daha iyi. Once assaya bi yere sabitleyip assadan yukari baltalama haraketi,sonra da yuksek bir yere sabitleyip tersine yapiyordum ben. Beli saga sola dondurup,bantin verdigi en yuksek basinc noktasinda sabitleyip, 2-3 ufak daha da ileri zorlama yapiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 ahhh yanlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar