Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Sanırsam artık bu konuya bende foto koyabilirim:) En güncel: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Before After deyince before after kaizen, kaizen story fln geliyo aklıma. Bu günlerde çok kaizenciyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 biyiksiz nefis. gelisim yesil tshirten buna cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 normalde kür filan yapmadna çalışsan böyle olur muydu? kaslı abilerimiz süre ve gelişimi yotumlasın bi zahmet. yeşil tshirtlüden sonuncuya ne kadar zaman var bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 barbu said: normalde kür filan yapmadna çalışsan böyle olur muydu? kaslı abilerimiz süre ve gelişimi yotumlasın bi zahmet. yeşil tshirtlüden sonuncuya ne kadar zaman var bir de. Mayıs başında başladım işte. Kür ise 6. hafta çarşamba bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 vay be çok iyi herkese örnek olsun bu fotoğraf. Tebrikler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 oha kafan küçülmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 gelişim baya iyi ya. ben de başlıyım bari. kür mür de yapmadan yarısı kadar olsa yeter. kilolu değilim. zaman kaybetmem çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 ilk halinden sonra baya zaman geçtikten sonra kür e girmiş gözüküyor. kendi açtığı başlıkta da gözüktüğü üzere. yanlışsam düzeltsin, aksi halde o şişko halden, kür sayesinde direk zayıflamış izlenimi veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 biyigi kesmeyeydin iyiymis ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Sequoya said: Sanırsam artık bu konuya bende foto koyabilirim:) En güncel: [img]http://i.imgur.com/xzRXfWQ.jpg[/img ] adam bildiğin metamorfoz geçirdi, ne kadar sürdü sequo? neler yapıyorsun anlatsana acık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 diger konuda anlatiyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 bu kür şimdi kaç kuruşa patlıyor onu söyleyin siz bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 hangi konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Red said: bu kür şimdi kaç kuruşa patlıyor onu söyleyin siz bi hepsi amerikan oldugu için 9750 demişti seqo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 'kas yapıcı' hap getirince resmini koyarsın hem sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Ben de Sequo'nun 4-5 kilo daha fazlası olan haliyim şu an, tip de benziyo, bi ara ben de gircem İNŞALLAH :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 NolaxThensbane said: hangi konu http://forum.paticik.com/read.php?32,7073032 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 moriarty said: Red said: bu kür şimdi kaç kuruşa patlıyor onu söyleyin siz bi hepsi amerikan oldugu için 9750 demişti seqo fiyat iyi. kür bittikten sonrasını merak ediyorum ben. şahsen ben böyle kür yapsam sonrasında vücudu koruyamam sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Boy:179 Kilo:82 Tatil oncesi 79 kg dusmustum tatil donusu 85 olmusum :) iki ayda 82ye geri dustum ve sabitledi. Gun boyu yemegi abartmiyorum ama gece gec vakit bilgisayar basinda yeme aliskanligim var. Haftada iki kere spora gidiyorum. Bazen 1. Programim: Ilk 1 saat kardio ve isinma. Sonra 1 saat boyunca karin calisiyorum. sonra 40-60 dakika hafta da bir gun kol bir gun gogus calisiyorm.Calisiyorum dedigimde, Gogusu 10 kg bir tarafta 10 kg obur tarafta olmak uzere 20 kg ile calisiyorum. Aslinda benim yaptigim Fitness sanirim. 1 saatlik karin calismamda internetten buldugum hosuma giden hareketleri birlestirdim. Plates, Balance Ball, Elastik Band hepsini kullaniyorum. Aslinda tum vucut calisiyor karin degil sadece. Benim icin amac kalori yakmak. Hic birsey kullanmiyorum. Tatilden once spor yaparken enerji icecegi icerdim simdi onuda agzima surmuyorum, sadece su iciyorum. Bura biraz igrenc Ama calisirken benden ter damlar surekli.Spor ayakkabimdan kulagimdaki kulakliga kadar sirilsiklam olurum terden. Bi kere adamin biri geldi yanima " noldu su borusu mu patladi burda?" dedi. O derece. Alistirarak baslayim Bu giyinik halim http://s9.postimg.org/qkcuweuy7/me1.jpg Donlu halim. Gecis cok ani oluyor. Cok dalga gecmeyin . Poz vermeyi bilmedigimden boyle komik bi durus cikti ortaya. http://s16.postimg.org/sblxhfuzp/me2.jpg Telefon elimdeyken kasamadim kendimi. http://s24.postimg.org/h6iq1ziat/me3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Eortik forum olduk amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 hunty o sacma sapan antremanı okuyunca ne gelicek diye merak ettim gayet iyi ama abi sen öyle devam et bence kendine yarayanı bulmuşun :D harbiden sırf haftada 2 gün mü yapıyosun spor başka aktiviten yok mu (seks haric)(nohomo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 vücut tipi benimkiyle aynı. Daha kaslı ama olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Absolut said: Eortik forum olduk amk ahahah tam paticik oldu işte. kaslı adamların fotolarının paylaşıldığı forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 @hunty kol iyi arka omuz zayıf sırt iyi göğüs pattes bulk mode on, sezon hazırlığın yoksa az yağ yak kalf iyi bacak iyi trapez seviyosan az daha basabilirsin 7.5/10 edit:ismi eklememiştm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar