bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 78 iyidir arkadaşlar 1.80 üzeri adam için ele gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 boy 178 benim ya inşalla kas kütlesi olur yıllar sonra o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 jaegashdgajs çıkarıp masaya vurmasaydı ben de cesaretimi toplayıp foto mu koyacak, sıtkınızı sıyıracaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Jaegerjaquez said: bu hafta yicem ya çok uzundur katı diyet yapıyodum azcık cheat vakti geldi zaten sabah 8 katlı nutellalı fıstık ezmeli pancake yaptım yedim pişman değilim :D günde kaç kalori alıyosun panpa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 en son ne zaman kötü çocuk oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Adamin sadece sol memesinde benim vücudumun topamindan fazla kas var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 bakın adam cevap vermiyor. neden? çünkü spor salonunda çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Brad Pitt Fight Club'daki vücuda tavım ben fazlasına gerek yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 En ideal'i american history x edward norton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Black-ice said: tiLi said: Black-ice said: düşündüm de uymaz bana artık alamıyorum öyle siz gelin bu tarafa biraz 72 gibi buluşalım 72de seninle bulurum ben. nasil yaglandin mi kilo alirken? ben çaktırmadım da body yapmıyorum daha. önce yağ oranını düzeltiyoruz. diyetisyenle çalışıom falan. 1-2 kg sonra başlıcam badiye. badi yapmadan yağ oranını düzelterek nasıl kilo alıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 sağlıksız derecede azdı onu normal insan standartlarına çektim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 @jag bereli foto benim trademarkımdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 pontipati said: Jaegerjaquez said: bu hafta yicem ya çok uzundur katı diyet yapıyodum azcık cheat vakti geldi zaten sabah 8 katlı nutellalı fıstık ezmeli pancake yaptım yedim pişman değilim :D günde kaç kalori alıyosun panpa? kalori saymıyorum hiç hacı da şöyle bi kaba hesap yapıcna bulkta 7k yı buluyor galiba diyet dönemi 3-4k yarışma haftası 2-3k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Black_Hand said: @jag bereli foto benim trademarkımdı... pardon hacı :D bereyle idman mükemmel oluyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 abi yalnız @jae rulz! topak kitlensin bence. bu işe özel body forumlarında dahi çok nadir jae gibi adam. helal team, maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 bereyle idman yapanlar çok salak görünüyor. gerçi bizim salondaki bereli bereyi çıkarsa da gene mal olur, bereyle alakalı olmayabilir. tabi bunu diyen bugün şu hareketi yaptı: http://organicfitness.com/wp-content/uploads/2014/03/pull-through.jpg kız yaparken daha göze hoş görünüyo da ben yapınca baya seks yapıyorum ağırlıkla. var mı lan bunu salonda yapabilcek cengaver? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Evet Jaegerjaquez'la vucut yapimiz benziyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 öyle kolay prim yapamazsın burada delikanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 adamın bicepsinden kan getirirler kan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Bu kalori olayi da DPS gibiymis. Dummy de 7k vuruyorum kanka, Raid'de 3-4k, Final boss 2k. Jaegerjaquez rotasyonun nedir acaba? Ben: ekmek,ekmek,peynir,ekmek,cay,peynir,cay yapiyorum. recharge oldukca da zeytin vuruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 gece gündüz hafta sonu demeden çalışılan bir işte şöyle bir kol yapmayı başarabildim, bilmiyorum yeterli midir bu şartlar altında, eskiden daha parçalı gözüküyordu, biceps - triceps daha belirgindi (bence) 2 ay da ara vermiştim mecburiyetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 fazla yağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 kilo da 78.5 olmuştu bir ara, 77'e düştüm gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 jag baya iyi olmussun tebrikler http://i.imgur.com/R7dAjhr.jpg bende yag atmaya calısıyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Cheaz hic got kalmamis. Boyle hic seksi olmamis bu poz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar