Killer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Absolut said: Sağlıklı değil ya o iş bence yani vücudun dengesi şaşar 6 ay yağlı 6 ay minimum yağ oranlı gezmekten.
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 gece uykunda damardan tozu verir aklın çıkar PARDON KİLLER REİS
barbu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 aslında herkes kassız olsa, göbekli olsa kızların da zevkleri değişecektir. bence deneyelim bunu. haydi kasları eritip yağlanmaya
Killer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 hayat double biceps pozu olmadan anlamsız
hunty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Stv'ye malzeme cikar aslinda bundan: Ibret alinasi gay fantezi icerir Spor salonuna basliyorsun. Ugrasiyorsun ama bir faydasini goremiyorsun. Caresiz haldesin. Hayellerin yikilmis. Sonra gittigin salondaki bir vucutcu tutuyor elinden. Adnan abi. Ne diyorsa yapiyorsun. Cok faydasini goruyorsun. Cok mutlusun ama ufak bir rahatsizlik var icinde. Aranizda fazlaca bir yakinlasma var sanki. Ozellikle hareketleri gosterirken deydiriyor mu ne? Yok canim..... Her insan gibi ac gozlusun. Gelismen yetmiyor. Izledigin videolardaki gibi olmak istiyosun. En iyiler gibi... en iyisi olmalisin. Aslinda bu Onun bekledigi hataydi.Adnan abi Ilacsiz siniri gecemeyecegini anlatiyor sana. 10 yil calissanda bundan ileri gidemezsin diyor. Inanip aliyorsun ilaclari. Artik eskisi kadar vucut calismana bile gerek kalmiyor. Ilaclar gorevini harika yerine getiriyor. Ilaclar pahali. Adnan abi de biraz yolunu buldu sanki. Yeni gelen bir kac kisiyle daha ilgilenmeye basladi.Onlar fakir ama en zengin benim. Noluya lan bana kiskanclik mi yapiyorum? 3 ay sonra aci gercekle tanisiyorsun. Pipin kuculmus, erkeklik gitmis. Son zamanlarda sporu'da aksatmaya basladin. Kilo aldin. dnan abi elinden tutuyor o anda. Bunun yeni bir baslangic oldugunu anlatiyor. Ama boyle kilolu seni yanimda dolastirmam diyor. Ilaclari da alacaksin, parasini aksatma. Calisacaksinda... Hic birakma elimi Adnan abi. Hersey senin icin.....
hunty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Yeni baslayacaklara dikkatli olsunlar diye yazdim. Olur mu olur. Bir taraftanda icerik cok gay oldu, yazdigimdan igrendim resmen. Silsem mi?
hunty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Gercek eleman bir arkadasin arkadasiymis. Simdi Ingiltere'de fitness modellik yapiyormus. Adnan'da hapse girmis cikmis. Narkoman olmus. Simdi cingenelerle yasiyormus.
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 body çalışan arkadaşlara saygım sonsuz ancak spor salonunda çıplak çalışıyosunuz ya gözümde dünyanın en büyük gay'i konumundasınız.
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 bence fantazisini yazmış. çıplak çalışan gaydır katılıyorum.
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Cheaz said: http://i.imgur.com/xH0tZat.jpg sırt konulmus bende atıyım sayfa sonu laneti
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 salonda kimse olmasa çıplak çalışırım, yazın tatile gittiğim yerlerdeki salonlar rahat olduğundan çıplak çalıştım hep dünyanın en güzel şeyi bide son ses hardcore müzik oluyor genelde üff
Killer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 eski salonda sabah gitmiştim idamana. salonda bi arkadaş var. dedim hadi üstsüz çalışalım. tamam falan dedi. ben de o zamanlar vitaminsiz kıllı falan göğüs. şınav çekiyorum bu bana ınk mınk bişeyler söylüyo. kalktım böyle takılırken kadının biri soyunma odasına doğru gitti dsfksdg. tam faildı ya sabah sabah
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 prelude güzelmiş panpa anlat dinliyoruz yalnız adnan abiyle sonuçlanmasın lütfen
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 çalıştığı adam adnan abiymiş zaten
Killer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 sonra soyunma odasına gittim hanfendi pardon falan dedim. sen gelsene 2 dk dedi içeri aldı beni
Öne çıkan mesajlar