elma Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Jeeztro said: çok anlamam spordan bodybuildingden falan ama backlar çok ince duruyor bu resimde. Dogru, bacak gunlerini de pek efektif calistigimi soyleyemem. Kimseye de beni ornek almasini tavsiye etmem zaten, ne adam gibi hayatimda bir gun diyet yaptim ne haftalik egzersiz rutinimi tam doldurdum. Allah goturuyor bir sekilde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 elma said: elesso said: elma bildiğin yalan oldun o zaman. spora başlayamayanlar kulübüne bekleriz 2 hafta sonra asdf of o karın kasları ne göbek olur bagimlilik ya. ofiste stres oldum gitmiycektim arkadas cagirdi bi chest triceps attik en dandiginden. isik ve poz kasamadim oyle bi resim gerçekten her fotonu gördüğümde seni yumruklamak istiyorum. bu akdar mutlu oalcak ne var abi!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 nazar değecek lan adama öyle deme ne güzel işte anaısın satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 abi insan dogasi bu, kamera gordugun zaman gulumsersin. Neden somurtasin ki? Saliselik snapshota bakip karakter tahlili yapmak da iyiymis ehe Bu kadar gulecek ne vardi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 imamizer, nazar degerse senden bilicem. Hem nikin de imamli allahli falan, kesin yukariyla ortak bi isler yapiyosundur sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 elma kardeş bacaklar çok zayıf kalmış süper set olarak asılmanı tavsiye ederim iyi sonuçlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Calflari iyiydi bir ara elma'nin , acidan ufak gozukmustur belkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 calflar kemigin arkasina saklanmis utangac bir ana okulu cocugu gibi, kemiklerim kalindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Çok zayıfım ama kilom ve göbeğim var. ağırlıkla zorla sakladım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 abi isik yok ortada mantigi ne bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Kas gelisimi arttırıyor Saka saka, sismanlar uzulmesin diye=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 amaç fazla deşifre olmamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Ben salona girince alkışlıyorlar bu yaşta bu götle göbekle bu azim helal diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 "hey bugun de kapidan sigdi" diye alkisliyor olabilirler mi? badumtisss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 imamizer said: gerçekten her fotonu gördüğümde seni yumruklamak istiyorum. bu akdar mutlu oalcak ne var abi!? ahahahahha that's the spirit o donald duck goruntusu tam tokatlikmis ama hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Batman ve robin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 gumbur gumbur sevisirsiniz siz simdi eve gidip, teriniz sogumadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Bodybuilder vs beach body olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Seks olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 bir bayana yakısmıyo böyle bacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 bence gayet yakışmış fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 offf trapezler de cikmis boynuna taktigi tasma gibi olmus yivrencccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 vücut çalışınca memelere silikon kendinden mi enjekte oluyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 atesbenicagiriyo said: bir bayana yakısmıyo böyle bacaklar her şeyine tamamsın bi bacak rahatsız etti yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar