Seele Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 söyle birsey mümkün ameliyat olmadan http://i.imgur.com/99RZMXS.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 tabikide, göt de kas nihayetinde yabancı karılar neden sabah akşam squat yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Alt karın ve o şişkinlik için ne yapıcaz üst karın kolay şekillenmeye başladı da altı ne olacak? Yani hangi hareket daha çok etkiler alt karın kaslarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Vücudunun yağ oranını düşüreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 onu nası yapcaz? koşunca kas ta kaybedersin diyorlar ağırlık kaldırınca yağ yakamazsın diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 spor sonrası protein ile kas kaybını önlüyorsun da ben hareket olarak sordum o bölgeye özel haraket ne var yoksa direkt core mu kasmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 hmm bunun bir tablosu var mı mesela 5km koştuktan sonra ne kadar protein almak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Sorieno said: elma said: Hatta gecen gun benim eski halime kilo ve yuz olarak cok benzeyen bi cocuk gordum gittim yanina i was just like you, keep up the good work you can do it falan dedim cocugun gunu aydinlandi sdfsdf İşte Avrupa insanı abi. Biri gelip salonda yanıma "ben de senin gibiydim çalışmaya devam et aslanım" falan dese "yaprağım şimdi Frank Zane misin sanki" diye bozar, bir de sigigit buradan diye üstüne yürürdüm. Adamlarınsa günü aydınlanıyor. Abi burda oyle takintilar yok iste, insanlar chill. Turkiyede yasayamamamin sebebi de oydu zaten insanlar hep istim uzerinde hep stresli dokunsan patlayacak gibi. Burda fakir zengin ayrimini da pek goremezsin, zengini de fakiri de ayni restoranda yer, maddi durum belli edici hareketlerden kacinirlar gosteris hic yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 postexercise recovery diye arat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Ben geleli 3 ay oldu, hala alismakta zorlandigim yerler var. Birine bir sey derken ya da gecerken attigim bakista falan ters tepecek mi tersleyecek mi poposundan anlayip laf sokacak mi gibi ufak endiseler tasiyorum hala. Burda nasil dedigin degil ne dedigin onemli, komunikasyon fiziksel degil sozel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 bisürü chart var onunla ilgil birde calculatorlar var ama şu saat yada hrm tarzı göğüs bantları ile bunu öğrenebiliyorsun sonra ihtiyacın olanı çıkartıyor. Boy kilo yaş etkliyor yaptığın aktivitede yanan caloriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 abi kefir icicen bi de bu tarz seyler yapican http://www.youtube.com/watch?v=W4zgN3jBf_w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 foam rollinge gereksiz dedi, kalbim parcalandi, sen de mi dimitri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 http://www.youtube.com/watch?t=14&v=szUpFRj9DeM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 senko said: onu nası yapcaz? koşunca kas ta kaybedersin diyorlar ağırlık kaldırınca yağ yakamazsın diyorlar ağırlık kaldırınca yağ yakamazsın diyeni dinlemeyerek yağlarından kurtulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 orda yanlış yazmışım biraz ağırlık kaldırınca yağ yakmassın değil de hızlı yakamazsın diye düzeltelim. bir ağırlık idmanında ne kadar kalori harcanıyor zaten, ortalama 300 civarlarında değil mi ben koşarak 600-700 rahat bırakılıyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 sevismeye de 280 kalori diyorlar saatte..yerse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Ağırlık kaldırmak var, kaldırmak var. 200 kg deadlift ile 15 kg dumbell curl aynı şey değil. Serbest hareketler, yüksek ağırlıklar gayet de yağ yakar 3 tekrar olsa bile. Bunu zaten kalp atışından da hissedebilirsin. O kalp ne kadar hızlı ve uzun süre çarparsa o kadar fazla yağ yakılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Sadece koşarak 600 700 için baya koşman lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 eğer aletlerin indikatörleri yanlış değilse çok değil. ben eliptik bisiklet kullanıyorum, 1 saatte 500 kaloriyi geçtiğini gösteriyor. 15 dk warm up, 30 dk hızlı tempo, 10 dk cool down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 kisiden kisiye degisir tum o detaylar. 1 senedir kosan birisiyle 3 gun once kosmaya baslamis birisi arasinda kalori yakimi olarak daglar olusur arada. kondisyon denen illet o zaten :D hep degistirin kardiyo aletlerini belirli periyotlarla. kardiyonun yag yakiminda bb den daha basarili oldugunu dusunuyorum. bb de belli yerden sonra asil etkisini gosteriyor zaten. oyle agirlik kaldirdim kilo verdim olayi anca jagger gibiler icin gecerli. gerimiz gogo kos, eliptik, yuz, bisiklet vs. aramizda jagger gibi extreme agirlik isini yapan kac kisi var bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 senko onlardan biri gizli kaslılardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Abi benim sıkıntım yağ oranını düşüremiyorum vücudun, 73 Kilo 1.80 boy var, bakınca normal görünümlü bir insan olmam lazım ama kocaman bir göbek var. Koşu fln da işe yaramıyor gibi hissediyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Dohtora gitmeyi düşündün mü şenko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 yağ oranı %20 mi? Bende öyle %14 e düşümeyi deneyeceğim birde lower abs kasmak lazım bol bol. p4p den bir iki hareket bakıyorum bende şuanda. Şu kola ve fastfood öldürüyor uzak durmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar