Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Yahu doldur geçtiği yerlere geri alıon takılıyor. Heryerde bağlantı akıp giderken youtube'da sürekli takılıyor falan. Ne iştir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 herkeste olan problem bu. tam çözümü olmasa da html5 e geçmek bi nebze olsun düzeltiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 bende izleyip replaye basınca tekrar yüklüyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 sene 2013 hala youtube qq su mu yapıyorsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 evet yapıyorlar ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 başarısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?5,6899887,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ben hola kullanıyorum yalnız. bi scripti yenileyeyim olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 bu başarısız lafı da ne hype oldu anasını satayım. öyle yazınca im the winner havasına girmiyor musunuz lel. aklı sıra en doğru kendi biri bişey diyince laf sokmaya calısan troll gibi benimsiyor herkesi. çok başarılısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 hola ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 hype lafı da ne hype oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ne demek onu bile bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ben de son zamanlarda video'ların ekranın en soluna dayanma huyu başladı. tek tuşla düzeliyor ama neden böyle bir şey oluyor acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 youtube gg bende, a team of highly trained monkeys falan bişiler diyo. var mı girebilen? düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ilk yıllarda ki youtube nerdeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/a6wybme_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 abi help ya. google malaklaştı lan galiba? aradım biraz qqlanmış forumlarda da. normal youtube kullanıyorum o kanal senin bu kanal benim. sonra telefondan opera aracılığı ile login oluyorum googlea. youtubea da giriyorum. sonra laptoptan girince: Alert icon Warning: Someone signed in to your account from a different location. Was it you? http://i.imgur.com/rTR4f6l.png diye bar çıkıyor yukarıda. ne yapsam o bar gitmedi. was it you ya tıklıyorum. alttaki çıkıyor. her yere tıkladım. http://i.imgur.com/OdOGHvd.png tekrar telefondan girdim kapatamadım. ne ayak ya. kapan ulan kapan. chrome ile girince telefondan tanıdı, opera mini ile girdiğimden kalan unknown hala orda paticik bannerı gibi. :( sinir oldum capsli feedback bastım. YE I GOT IT IT WAS ME dedim. bir feedback de ayrıntılardaki help sayfasına bastım. unknown olduğunda nasıl known yapıcaz söylememişsiniz dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 amma takmışsın be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 ttnet bandwidth musluğunu mu kıstı nedir. 2 gündür çok kötü bağlantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar