imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 sene 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 8 kere davulla uyandırıldım. allah kabul etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 alayımızın ramazanı mûbarek olsun sevgili din kardeşlerim. bir ay daha aç kalarak yiyemeyenin halini anlayıp kendi halimize şükretmemiz için bir fırsat geldi. iyi değerlendirelim imanımızı arttıralım. amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 alkol tüketenleri palalı adamlar kovalayacakmış bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 moriarty said: bacon + eggimi yiyerek ramadnanı kutluyorum kardeşlerim hayırlı ramadanlar cehennnemde ızgara olcan kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Biber gazı oruç bozuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 biberi sıkan müslüman mı ateiz mi, basan parmağın hikmetine göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Hayirli ramazanlar tum muslimlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 kafir krispy kreme'in attığı mail'e bak, insanlara oruç bozdurcaklar. http://i1.cmail5.com/ei/r/CF/10D/A5D/csimport/RamazanPoster.093834.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Hayırlı ramazanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Aye Sir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Şirkette şuan benim ile birlikte aynı ofiste çalışan 13 kişi hiç birimiz oruç tutmuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 lan ilk gününden hasta oldum. boğaz burun iptal fefese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Ege bölgesinde ramadan bir harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Olm tutmuyorsanız tutmuyorsunuz yahu gelip de artizlik niye? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 tutanlara sabır hakketen ya 13 saat mı ne aç-susuz kalcaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Abi kışın çok kısa süren oruçlar dışında yazın ebnce hep aynı. Aslında kışında aynı bi ara uyanıyosun sabah bişiler yiyip yatıyosun. Saat 3 5 farketmiyo. Sona akşam işten eve gidicne yiyiosun. Bi öğle yemeği yemiyosun bide çay su yok o kadar. Sigara içemeyen adama bırakmak için süpersonik fırsat aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 aha sinirler gerilmiş bile 3-4 saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Laorx said: kafir krispy kreme'in attığı mail'e bak, insanlara oruç bozdurcaklar. http://i1.cmail5.com/ei/r/CF/10D/A5D/csimport/RamazanPoster.093834.jpg abaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Allah niye sabir versin? Yok oyle kolaylik. Sabri kendi icinde bulacaksin. Otobuste ya da yolda su icerken gorunce ayip olmuyor mu diyen amcalar gibi olmayin, bana yeter ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 wastyrx said: Olm tutmuyorsanız tutmuyorsunuz yahu gelip de artizlik niye? =) Hayatımda daha eğreti bir smiley görmemiştim. Oruç klavyede hissediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Evet ya daha kalkalı 2 saat olmuş direk açlık başıma vurmuştur kesin. =( Tutmuyorsanız tutmuyorsunuz abi gelip tutan için laf etmeniz saçma değil mi yani? Bir kaç saat sonra islam çogzel fak yea ya getireceksiniz olayları onçün laf ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 getirecez çünkü birileri tutmadığı için dövülecek, laf edilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Tori said: Laorx said: kafir krispy kreme'in attığı mail'e bak, insanlara oruç bozdurcaklar. http://i1.cmail5.com/ei/r/CF/10D/A5D/csimport/RamazanPoster.093834.jpg abaw ben şuna bayılıyorum krispy'de efsaneee http://www.krispykreme.com.tr/images/firin/kruffin_yabanmersinli.jpg bir de şunlar güzel yazın iyi gidiyor http://cdn.foodbeast.com.s3.amazonaws.com/content/wp-content/uploads/2012/04/krispy-kreme-donut-drink-fruit-stand.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar