Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Civilization V #2

Kaede

Öne çıkan mesajlar

simdi yet another giant earth modunda oynuyorum galiba fransa en iyi tercih settlerlar yarı zamanda cıkıyo liberty + fransa ile 5 6 sehir early 5 6 trade route ile 50-60 gold/turn e baya erken ulasılabilir gibi geldi deniycem simdi

seyi cok iyi nerflemisler direk gold karsılıgı embassy ve luxury satmayı. direk parasını alıp savas acıyodun temiz oluyodu simdi friendship declarelemeden sadece gold per turn ile trade edebiliyon. embassy hala 1 gpt e trade edilebiliyo early de hala bi kaynak olarak kullanılabilir ama exploitabilitesini kaldırmıslar
Sosyal ağlarda paylaş

İlk oyun prince e çektim çok mekanik değiştiği için başlarda barbarlar resmen kan kusturdu ama barbarları yok ettikten sonra bir daha dünyada kimse kimseyle savaşmadı.Araplarla tek şehirde cultural victory aldım world leader olmamada 2 turn kalmıstı.

Tamam prince filan ama bu kadar abartı pasif ai hiç görmemiştim.Koca oyun kimse birbiriyle savaşmadı şaka gibiydi

Sonlara doğru tek şehirde sadece ticaretten 230 gold geliyordu turn basına.

1000 küsür turizm üretirken en ykaınımdaki adam 70 filan üretiyordu.Ai'nin açlıktan nefesi kokuyor,sürekli dilencilik yapıyor.Modern eraya gelmişiz research agreement yapmaya bile paraları yoktu garibanların hiç birinde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...