Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 20 dolar bnw şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 aldım bende bakalım nası bişi ulan en cok parayı cive gomduk resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Çıkar çıkmaz summer sale a girmesi ve preorderdan daha ucuza satılması.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 20 dolara aldım ben de akıyorum bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 BonePART said: son cıkan ırkları felan temiz bi listesi var mı butun uniteler ve değişikliklerle http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=490854 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 suan hep trade route la early de ne avantaj saglanabiliniri deniyorum morocco ve portugalle denedim suana kadar meh cıktı. aynı sehirden 2 trade route veremiyoruz bi de galiba. o yuzden trade galiba liberty ile daha uygun olucak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 aynı iki şehir arasına olmuyor ama home city değiştirirsen belki başka şehrinden olur bayağı iyi karavan işi ama çok pis pillagelıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 - Caravansary; Land trade routes originating from this city have a 50% increase in range and produce an additional 2 Gold when connecting to another civilization. bildiğin kervansaray lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 çok ilginçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 simdi yet another giant earth modunda oynuyorum galiba fransa en iyi tercih settlerlar yarı zamanda cıkıyo liberty + fransa ile 5 6 sehir early 5 6 trade route ile 50-60 gold/turn e baya erken ulasılabilir gibi geldi deniycem simdi seyi cok iyi nerflemisler direk gold karsılıgı embassy ve luxury satmayı. direk parasını alıp savas acıyodun temiz oluyodu simdi friendship declarelemeden sadece gold per turn ile trade edebiliyon. embassy hala 1 gpt e trade edilebiliyo early de hala bi kaynak olarak kullanılabilir ama exploitabilitesini kaldırmıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sparkcaster said: 20 dolar bnw şu an hemen cepten akıyorum o halde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 hmmmm hala update Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 inatla yannıs yere mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 BonePART said: hmmmm hala update abi BonePART said: Dworgian said: şu civ exp indirime girse ya. dün çıktı ne indirimi lan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 abi napıyım sacma deil mi eauhehuaue yane bende aldımda eauheauhea kusra bakmayın 30 dolara alanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Ya bu daha fazla indirime girmez mi =/ Almak istiyorum ama 20 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 gmgden alın 20 e demistik ama dinleyen olmadı taabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 abi ama ben keşke kendime bir ev araba fln isteseymişim ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Redeagle said: Ya bu daha fazla indirime girmez mi =/ Almak istiyorum ama 20 dolar. hemen şımarın hemen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 aldım gençler çeviririz bu ara bi öğrenelim mekanikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Çıktıktan üç gün sonra %20 indirim. Ayıp lan! Verdiğim 7$'ı geri istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 İlk oyun prince e çektim çok mekanik değiştiği için başlarda barbarlar resmen kan kusturdu ama barbarları yok ettikten sonra bir daha dünyada kimse kimseyle savaşmadı.Araplarla tek şehirde cultural victory aldım world leader olmamada 2 turn kalmıstı. Tamam prince filan ama bu kadar abartı pasif ai hiç görmemiştim.Koca oyun kimse birbiriyle savaşmadı şaka gibiydi Sonlara doğru tek şehirde sadece ticaretten 230 gold geliyordu turn basına. 1000 küsür turizm üretirken en ykaınımdaki adam 70 filan üretiyordu.Ai'nin açlıktan nefesi kokuyor,sürekli dilencilik yapıyor.Modern eraya gelmişiz research agreement yapmaya bile paraları yoktu garibanların hiç birinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Ek paketle beraber çok daha az saldırganlaşıyorlar yazan bir kaç yorum okudum ben. Peçlemeseler bile zorluğu yükseltmek için güzel bir bahane işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 aynen değişiklikler yüzünden emperor atıyım önce dedim lan daima panpa takılan vilyım hibinesi resmen neighbourhood bully modunda kan kusturdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 early game yalan olmus..acil duzeltmeleri gerekiyor.100.turn'de zorluk deity hala peaceful..gnk oynamaya devam duzeltilene kadar bu olay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar