Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Önceki thread 128 sayfa olmuş. Buradan devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 nerden ne zaman devam edilicegini senden ogrenecek degiliz, daniskasiyi biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 yeni açılan threadleri deraillamayı biz çok iyi biliriz! http://listelist.com/wp-content/uploads/2013/06/iyi-biliriz.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 siz civilization 5'i de iyi bilirsiniz. ben bilmiyorum. bi oynama fırsatım olmadı şu seriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 yuuuuu, civ 1 den beri oynuyorum , amiga dan başladım =P Save edemediğim için bütün gün sabahtan akşama oynardım gece bitmezse oyun orada kalırdı hehe. Evet yaş ilerlemiş bayağı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Seneler oncesine isinladi. Civ 1 ne oyundu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 o şehir ekranları gitmiycekti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ideal map ve kişi sayısı nedir. ben 6 kişilik huge açtım. oyun bağımlılık yapıyor baya. ilk defa oynadığım için deneye deneye çözüyorum. mesela şehirde okçu varsa keko gibi warriorlarla saldırmamak gerekiyormuş sdfs. catapult sadece duvarlı şehirlere işliyor galiba. düz şehre saldırmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Sehir + palace i neden cikardilar hala anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Şehir çıkarma derken? Üstteki postla ilgili olarak da, catapult her şeye saldırır, ama tüm siege silahları gibi, önce kuracaksın, kendi seçeneklerinde vardır o veya kısayolu "S" tuşu olmalı, sonra ateş edeceksin "B" tuşuyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 GERGE said: Geldi bana, eve gidip oynamaya başlayacağım birazdan. Sen amarikan mısın panpa, nasıl yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 26 USD Steam'de indirimli, alsam mı expansionu summer sale mi beklesem :D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 gmg de %20 indirim koyabiliyosun voucherlarla alcaksan gmg den al 20 dolara geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 onun yöntemini voucher kodunu söyleyin de alalım oradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Nasıl oldu bilmiyorum. Dün sabah girdiğimde bu gece inecek gibi görünüyordu, Ankara'dayım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 gmg de mailini onayla diyor, maile bakıyorum onay maili yok.. Yeni mail atıyorum, gene yok.. gg oldu gmg bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 summer sale de indirime girmez heralde exp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 summer'da indirim beklemek rüyalar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Gods & Kings e gelir indirim ama BNVye beklemeyin. Gmg north america keyleri yollamaya baslamis europe icin henuz izin gelmedi diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 rusçu var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Red said: ideal map ve kişi sayısı nedir. ben 6 kişilik huge açtım. oyun bağımlılık yapıyor baya. ilk defa oynadığım için deneye deneye çözüyorum. mesela şehirde okçu varsa keko gibi warriorlarla saldırmamak gerekiyormuş sdfs. catapult sadece duvarlı şehirlere işliyor galiba. düz şehre saldırmadı. Ben genelde maplerin standart sayısında oynuyorum hiç denemedim huge mapte 6 kişi oynamayı filan o yüzden bi fikrim yok. Şehirde okçu olada olmasada melee unitelerle şehre saldırmak çok mantıklı değil.Çünkü şehirlerin içinde asker veya duvarı olmasada kendi savunma mekanizmaları var ve melee üniteleri yamultuyorlar.En son almak için sokarım ben melee üniteyi içeri genelde extreme durumlar hariç. Catapult mevzusuna gelincede hepsi her türlü şehre saldırır ama bazılarının kurulması gerekir.Bazılarının range 2 iken diğerlerinin 3 tür.Eğer sen artilery öncesi bi siege weaponla şehirle aranda dağ/tepe/orman varken saldırmaya çalıstıysan saldırmamıstır.Arada bu tür bir alan olunca range 1 e düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 sehirler ve dusman askerleri otomatik olarak hpsi en dusuk olan askerine vuruyo bazen ona degil de buna vursun diye kasten sehre saldırıp hpsini dusurdugum meleeler oluyor onun dısında meleeyi onune kadar gotur fortifyla o sırada uzaktan yardır sonra melee ile last hit al. ya da 2 melee ile sırayla vurunca o turn icinde alabilceksem o turn icinde al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 öyle bi algoritma yok ya hangisine vurmak avantajlıysa ona vuruyo genelde. öldürebileceği şeylere focuslanıyo, gemi varsa onlara focusluyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Spark bu resimle beni mi kekliyosun yoksa gerçekten var mı böyle bi muhabbet http://i.imgur.com/xKaDfnw.png Bana saçma geldi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 hep olması lazım onun ek olarak mesela ne kadar çok kişi bir teknolojiye sahipse researchlemek o kadar kolaylaşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar