Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 skyrim değer mi şu fiyata karar veremedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Şu ön sayfada görünmeyen indirimleri de bir yazın ağalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Specials'a gir, dökülüyor hepsi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 şu hotline miami güzele benziyor, yarın sabah alırım. indirimin süresi ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 bu konu yogun burdan sorayım, dota 2 beta'dan cıktı diye achi'ler kazanılcak mi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Aha Endless space de garip bir durum var..oyunun kendisi %66 indirimde...gold edition da %66 indirimde..ama expansion baya birseyi (iyi yonde) degistiriyor, ve aradaki fiyat farki 1 pound oynuyor sadece. Arka sayfalarda dedigimi geri alip, Gold editionu siddetle tavsiye ediyorum bu tarz oyun sevenlere... Sirf expansion fiyatina geliyor gold edition. Gold edition Core game only Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 hotline ı aldım bakalım eglencelik cerezlik bişeye benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Endless Space ve Defiance konusunda bilgisi yorumu olan var mı, değerler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Defiance 14$ a değer 40$ a değmez bir oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Akşam eve geldim 11de, baktım başlamış sale, Skyrim Legendary'i çaktım, 36 dolares, Allah bereket versin. Skyrim + Civ5 Exp = 2 ay play time. Bir de dishonored 10 usd altına düşerse çok patlatmadan bitiririm bu sene cüzdanı :). Kış indirimine kadar rahatım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 mono said: Defiance beles haftasonu oldugunda oynadim baya, yani cok bir numara yok oyunda, multiplay oldugunu neredeyse anlamiyorsunuz hatta..3rd person kosturmaca, 3x terminal tamir et gel questleri disinda arada bir world event, herkes toplanir birseye ates edilir, loot alinir ve basa sarar...Baska bir olayini gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Hotline Miami efsane ya alın oynayın mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 dishonored'a basın ya, içimde kaldı bekliyorum ne zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 başladımı sonunda ya pinti volvo geç bile kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 legendary skyrime indirim daha gelir mi acaba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Fiyat olarak benim hatirladigim Flash Sale = Daily sale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Darksouls su anda %50 indirimde..tahminen Flash/Daily/Community choice olursa bu %75 falan gorur hehe ekliyim listeye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 hamsilipilav said: legendary skyrime indirim daha gelir mi acaba ya ruh fakirliğinin sınırı yok tabi :) aynı şeyi düşündüm ama gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 %40 gelmis 33 demistim ama bilememisim =( skyrim legendary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 endless space çakayım diyorum ilk çıktığında oynamıştım o kadar patch expansion falan da gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Endless space Yeni expansionda baya ciddi ayar cekmisler diye okudum (tech tree, AI, diplomacy vs), enteresan yeni irk gelmis, indirdim bende cok firsat olmadi bakmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 dishonored'a basın da indirim gelsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 bastım sırf sana bak. hotline çaktım bakalım. ne cimri adamım ne zamandır alıcam 2.5 olmasını bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar