sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 şu Sang Froid: Tales of Werewolves'da trap'leri haritanın üzerinden koyma olayına çok kıl oldum bi de traplerden çok kendin savaşıyorsun şuradan gördüğüm kadarıyla, o çok hoşuma gitmedi. keşke trapleri 3rd person, dolaşa dolaşa koysaydık =/ http://www.youtube.com/watch?v=__IMV0bpxCI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 yani illa bayıcan, abi işte strateji ekranında kuruyosun tuzakları sonra oyunda aksiyona giriyosun. Öbür türlü tuzakları kurma işi hem uzun sürerdi hem de rahat olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 beyler port royale nasıl? 54 almış lan:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ben çok zevk alıyordum oynarken. ilk başta zorladı tutoriala bakmadan geçmiştim. edit: ben 2 yi oynamıştım 3'ü 54 almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Port Royal konu olarak cok istah acici, Pirates! tadi vermesi icin cok hayallerim vardi, fakat yorumlari okudukca uzaklastim baya....100 ustunden 50lusur cok dusuk ortalama ya, hani birisi cikip anlatip 7.5/10 dese, aciklasa inanip satin almak istiyorum ama 5/10 cok fena not.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 3 2'nin 3d'si zaten nerdeyse hiçbi fark yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 sabonis said: şu Sang Froid: Tales of Werewolves'da trap'leri haritanın üzerinden koyma olayına çok kıl oldum bi de traplerden çok kendin savaşıyorsun şuradan gördüğüm kadarıyla, o çok hoşuma gitmedi. keşke trapleri 3rd person, dolaşa dolaşa koysaydık =/ 2 karakterle oynayabiliyorsun, melee de zayıf elemanı seçersen ister istemez tuzak ağırlıklı oynuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mark of the Ninja iyiymiş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 expeditions conquistador nasıl seçilmez lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Xcom 10 dolara dusmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 knoxville said: torçlayt en iyi diyolla? ne diyosunuz sen nerede yaşıyorsun ama artık ya. azıcık internete gir tüm dünya oynadı şunu utanıyorum senlen arqadas olmaqtan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 isaac ne şirin oıyun duruyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Bunneh said: Evet otomatik olarak wallet'ı kullanıyor birşey alırken sen kullanma demediğin sürece. paypal ile oyun alsam wallettaki parayı da kullanıyor mu? 1-2$ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Bilmiyorum Paypal ile steam'den bi ödeme yapmadım ama sanmam. Onun dışında zaten kredi kartıyla da ödeme yaparken Wallet ve Credit Card'ı birlikte görünce ödeme metodunda change diyip kredi kartını seçersen wallet'tan almıyor parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 cardlardan gelen parayı tamamlamayı denedim zaten ama steam'in wallet sistemi 5 sene geriden geliyor sanırım. 5'in katlarında sınırlamak nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ne 5 in katları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Wallet'a eklediğin para miktarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 para ekleme wallettan alıcam de kalanı karttan cektir otomatik yapıyo7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Oyunları alırken zaten steam onu otomatik yapıyor demene gerek yok konuya ordan girmiştik de community market'ta mesela yapamıyorsun onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Gallant said: Xcom 10 dolara dusmus. xcomun tarzı farklı biraz heralde hiç oynamadım öyle oyun ne diyonz genjler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 torchlight'ın yanına oyun çekmek istiyorum. Far Cry halen oynamadım, ama noelde daha da iner diyorum fiyatı için euro truck sim mi alsam la, çok canım çekti oynamak safsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Farcry3, Metro2, AC3 var uzun vadeli hedefimde, ya christmasa ya seneye artık bunlar çok pahalı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=RoGxA48HQ1g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 steamde girdiğimiz kullanıcı adı bir yerde tutuluyor mu steam klasörü içinde göremedim baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 steamin icinde steamspps folderında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar