Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Kes lan edgy kid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Şikayet etmek abartılıyor. Bildiğin şikayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 adamlar konsolda bu tarz indirimler olmuyor diye psikopat derecede kıskanıyor la, rahat bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 maalesef bastion'da kaede ile aynı duyguları paylaşıyorum. şişirilmiş bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 sabonis said: adamlar konsolda bu tarz indirimler olmuyor diye psikopat derecede kıskanıyor la, rahat bırakın biz yıllık 50 dolar veriyoruz içinde indiesinden aaasına kadar irili ufaklı 120 tane oyun oynuyoruz panpa sizin yediğiniz kazıklar bize pek gelmez ama sağol düşündüğün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 sarhos bot la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Yeni vote gelmiş ama mehh beklediğim bir şey yok. Flash saleler de keza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 aha kaçırdım ztaen 10da alarm çalmıştı yarm saat daha uyoim dedi m2saat oldu neye oy veriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 rüyamda sleeping dogs, the secret world ve baldur's gate: enhanced edition alıp paramı bitiriyordum ve ardından skyrim le indirime giriyordu. şerefsiz steam, uyku da bile huzur yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ahaha, skyrim'i bekletiyorlar abi, 22 sinde koycaklar, insanlar göz yaşları içerisinde, bitirdikleri paraya ağlayacak aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 skyrim legend 20 dolar yapılsın. heralde temiz 250bin falan satar o 1 gün içinde steam'de. güzel para 5 milyon dolar ohhşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 NEYE OY VERİOZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Risen 2'ye verdim ben. Bu "Anti Chamber" en fazla kaça düştü? Alasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 yok la oburkune verın oy. çok guzel bir oyun o. ismini söyleyemiyorum ama çok guzel.. asdf knoxville said: oylamada conquistador'a çakın. producer'ı üni arkadaşım. CK2 zaten alan almıştır. Risen da dandik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 oylamada conquistador'a çakın. producer'ı üni arkadaşım. CK2 zaten alan almıştır. Risen da dandik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 haha üni arkadaşın diye oylayak mı dfg benim de hoşma gitti gerçi ama risen da garip geliyo şöyle korsanlı oyun yokmu ya gemi savaşları vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 skyrim zaten indirime girdi %40 gene aynı indirimle gelir. 50 olsaydı flash sale'de 50 olurdu yani neyi bekliyosunuz hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 dlc'ler olmadan normal hali de girer belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 normal hali de zaten indirme girdi legendary ile beraber. zatne bi oyun indirime giriyorsa onla alakalı hangi oyun varsa o da aynı oranda indirime giriyor, tabi diğer oyunlar eski olması itibarıyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 knoxville said: oylamada conquistador'a çakın. producer'ı üni arkadaşım. CK2 zaten alan almıştır. Risen da dandik sdf Ben çok beğenmiştim conquistador'u, umarım çok kazanmıştır firma. 5$ da çok iyi fiyat. Oyum risen a amai bende yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Seru said: normal hali de zaten indirme girdi legendary ile beraber. zatne bi oyun indirime giriyorsa onla alakalı hangi oyun varsa o da aynı oranda indirime giriyor, tabi diğer oyunlar eski olması itibarıyle. normal hali girmedi ya, hep 20 dolardi diye hatırlıyorm baktm özellikle legendary girince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 30 dolardı oyun, şimdi yüzde 30 var. 21 olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Abiler birşey sorcam bir bakın. Witcher 2'yle Sleeping Dogs alıcaktım. İnternette biraz bakınca ikisi için de hep "minimum req.'de çok kasıyor, düşük sistemle oyundan birşey anlamıyorsunuz youtube'dan lets play serisini izleyin daha iyi" gibisinden şeyler söylenmiş. Core2 2.4 ghz 3 gb ram Radeon HD 6570 ile doğru düzgün çalışırlar mı? Bir fikir plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Witcher 2 kasar büyük ihtimal sleeping dogs için yorum yok çok başarılı optimize edilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memulindo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 summer sale'de sadece Rogue Legacy'i almayı düşünüyorum sizce indirime girermi beyler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar