Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2013

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sabonis said:

adamlar konsolda bu tarz indirimler olmuyor diye psikopat derecede kıskanıyor la, rahat bırakın

biz yıllık 50 dolar veriyoruz içinde indiesinden aaasına kadar irili ufaklı 120 tane oyun oynuyoruz panpa

sizin yediğiniz kazıklar bize pek gelmez ama sağol düşündüğün için
Mesaj tarihi:
rüyamda sleeping dogs, the secret world ve baldur's gate: enhanced edition alıp paramı bitiriyordum ve ardından skyrim le indirime giriyordu. şerefsiz steam, uyku da bile huzur yok.
Mesaj tarihi:
yok la oburkune verın oy. çok guzel bir oyun o. ismini söyleyemiyorum ama çok guzel.. asdf

knoxville said:

oylamada conquistador'a çakın. producer'ı üni arkadaşım.
CK2 zaten alan almıştır. Risen da dandik sdf
Mesaj tarihi:
normal hali de zaten indirme girdi legendary ile beraber. zatne bi oyun indirime giriyorsa onla alakalı hangi oyun varsa o da aynı oranda indirime giriyor, tabi diğer oyunlar eski olması itibarıyle.
Mesaj tarihi:
knoxville said:

oylamada conquistador'a çakın. producer'ı üni arkadaşım.
CK2 zaten alan almıştır. Risen da dandik sdf

Ben çok beğenmiştim conquistador'u, umarım çok kazanmıştır firma. 5$ da çok iyi fiyat.

Oyum risen a amai bende yok :D
Mesaj tarihi:
Seru said:

normal hali de zaten indirme girdi legendary ile beraber. zatne bi oyun indirime giriyorsa onla alakalı hangi oyun varsa o da aynı oranda indirime giriyor, tabi diğer oyunlar eski olması itibarıyle.

normal hali girmedi ya, hep 20 dolardi diye hatırlıyorm baktm özellikle legendary girince
Mesaj tarihi:
Abiler birşey sorcam bir bakın.

Witcher 2'yle Sleeping Dogs alıcaktım. İnternette biraz bakınca ikisi için de hep "minimum req.'de çok kasıyor, düşük sistemle oyundan birşey anlamıyorsunuz youtube'dan lets play serisini izleyin daha iyi" gibisinden şeyler söylenmiş.

Core2 2.4 ghz
3 gb ram
Radeon HD 6570 ile doğru düzgün çalışırlar mı? Bir fikir plx.
  • Yeni Oluştur...