applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 kart limitin dolmustur, her oyun için belli sayıda hakkın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 dust elyisan tale kim tavsiye ettiyse süermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 applev0dka said: kart limitin dolmustur, her oyun için belli sayıda hakkın var nasil yani? ayni sekilde ben de yaninda cards yazan oyunlari almama ragmen kart gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 oyunu acip beklemen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 yanında kart yazan oyunu alınca kart gelmez, badges bölümüne bakın, her oyun için kac kart dusucegi yazar, oynamadan dusmez, direk gelmiyor yani atıyorum portal için totalde 8 kart var, 1-2 saate 4 tane dusuyor. her oyun için böyle direk kart sayısı/2 tane kart dusuyor, sonra istersen 1 yıl acık tut oyunu 1 tane daha dusmez, digerleri booster pack olarak geliyor. onun için oynamaya gerek yok. olay bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ne yapak sleeping dogs alak mı? demoyu oynadım beğendim baya, gunfight biraz konsolfest geldi yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Sleeping Dogs o tarzı seviyorsan 10 numara oyundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Sam said: bundan fazla inmez ama, iki tane indirim tier'i var. %50 görmez yani. Daha inmez kesin yani? :D emin olmak istiyorum ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ben hiç hatırlamıyorum bir oyunun üçüncü seviye indirim gördüğünü aynı indirim günlerinde. önceden planlamış oluyorlar zaten, bir varsayılan indirim seviyesi var devamlı aktif, bir de nihai indirim seviyesi var geçici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ki zaten daha da indirseler saçma olur gibi geliyor alıyım gitsin ya amaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Bir sorum daha var, daha da rahatsız etmiyim.. Böyle 5 euro altı yani 5-6 dolar altı güzel eğlenceli oyunlar var mıdır alınmaya değer biri şöyle birkaç tane söylerse sevinirim. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 FTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 saint's row 3 tekrar inerse 5$'a öneririm çok eğleniyorum 3-4 gündür. kendimi tutamayıp ikincisini de alacağım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 FTL pek bana göre değil sanırım:P SR 3 oynadım çok abi almıyım artık ya onu:) Böyle toplu alıcam hepsini şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ftl kafayı yedirtti lan bana. 3 sektörü geçemedim bi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Alan Wake, May Payne 3 ve Dishonored aldım. Daha Crysis 2 duruyor oynamadığım. Haftaya bir kaç gün tatilim var artık başlarım birinden. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Red said: ftl kafayı yedirtti lan bana. 3 sektörü geçemedim bi sdfs zorlugu düşür o zaman cok tatlı oluyor sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 abi bu konsol için hazırlanmış oyunların steam'de partial controller support olayını anlayamıyorım ya. partial derken sadece start tuşu falan mı olay ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Muhtemelen en yaygın gamepadlerde çalışır ama çalışmazsa da mesuliyet kabul etmiyoruz demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 he sadece xbox controller desteklediği için de öyle yazmış olabilirler mi acaba? bu da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Sadece şu summer salede 120dolar gitmiş. Daha 6 gün var.. Ayıptır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Sadece terraria ve alan wake aldım. Gayet memnunum. Düzgün indirimlerle gelsinler yine alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 deadlight ve dust, ne güzel oyunlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 portal 2 oynuyoruz arkadaşla. ilk bölümden secrt yere girdik ona kastırıyoruz 3 bölüm geçebildik daha. ne eğlenceliymiş lan en efsane oyun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar