Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2013

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dishonored ile the knife of dunwall da indirime girmiş bunları aldım. bir de dayanamayıp fallout: new vegas ultimate edition'a atladım.

bir tek skyrim legendary edition kaldı. hadi bakalım.
Mesaj tarihi:
en çok satanlarda resmen hile var ya fsdgfd. nedir lan o oyunlar, dcs blackshark, westward 4 (hem de indirimsiz en çok satanlarda f0jsdıgkpofdsg), farm frenzy 3.

kafayı yemiş steam ahah, kırdık sonunda.
Mesaj tarihi:
ilk ns'yi oynamadınız mı abi. efsane olmuştu bir mod olarak. ns2'de çok kalite oyun, çok da zevkli, arkadaş grubu ile orgy oyunlar atabilirsiniz. communitysi iyi yaşça büyük gördüğüm kadarıyla, yeterince popüler olmamış olması mucize insanlar yetemiyor sanırım oyuna.
Mesaj tarihi:
Seru said:

sc - cs kırması yazmış kotaku nasıl bir sensation var oyunda?

abi öle değil pek, çıkmış ilk multi rts-fps oyunlardan 2 oyunu birleştirmeye kasmaktan çok.
al oyna video izleme boşver 5 dolar işte.
Mesaj tarihi:
aente said:

ilk ns'yi oynamadınız mı abi. efsane olmuştu bir mod olarak. ns2'de çok kalite oyun, çok da zevkli, arkadaş grubu ile orgy oyunlar atabilirsiniz. communitysi iyi yaşça büyük gördüğüm kadarıyla, yeterince popüler olmamış olması mucize insanlar yetemiyor sanırım oyuna.

arkadas grubu ile tanidik serverda oynayin, buna katiliyorum, ancak katilma sebebim baska.

learning curve alien tarafi icin yuksek. ayrica aninda teammate harrassment basliyor acemi bir oyuncu farkettiklerinde.
Mesaj tarihi:
publicte ben hep nublara geldiğim için sıkıldım oynamıyorum artık. özellikle commander. ben marine oynamayı seviyorum. commander malın tekiyse oyundan soğutuyor.
Mesaj tarihi:
Turskeluth said:

serinin hiç bir oyununu oynamadım, bu genre ile de pek alakam yok ama shogun 2 mi alsam ? yada ilk planladığım gibi belki hoşuma giden bir oyun çıkar falan diye mi beklesem

shogun 2, satin aldiktan sonra 2 haftadan fazla dayanamadigim tek total war, ki bu seriyi 2. oyunundan beri (ilk medieval) manyaklar gibi oynuyorum.
  • Yeni Oluştur...