CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Yahu ekleyin de beni aldıklarınızı görelim :) hiç haberim yok artık oyunlardan bir yardımınız dokunur. Eklerseniz sevinirim custodem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Dust ile Reus aldım bahalım. Bu sefer kararlıydım bişyi almamaya ama dayanamadım yine asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 indirim günlerinde mango'da alış-veriş yapan karılardan beter olduk son 5 günde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 progamer said: dust elysian tail nasıl? hatta dust ile reus alasım var. bende bunu yaptım bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Max payne 3ü alıcam da 35 gb ya. FRIST WORLD PROBLEMS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 dishonored ile the knife of dunwall da indirime girmiş bunları aldım. bir de dayanamayıp fallout: new vegas ultimate edition'a atladım. bir tek skyrim legendary edition kaldı. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 abi trine 2 için düşünüyorum da bu indirim bitmez dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 en çok satanlarda resmen hile var ya fsdgfd. nedir lan o oyunlar, dcs blackshark, westward 4 (hem de indirimsiz en çok satanlarda f0jsdıgkpofdsg), farm frenzy 3. kafayı yemiş steam ahah, kırdık sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 bozulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 aha gırdınız geldi.. dishonored %75 gelir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Hitman mi? Max Payne mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mirror's Edge'in DLC'si yok galiba steamde. DLC çok birşey içeriyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 bende merak ediyorum dishonoreda 75 gelir mi diye geenelde kural olarak dailyden yukarısını vermiyolar ama flashe felan gelirese beşlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Adamlar çok çok uçuk kaçık fantastik bir indirim yapmadıkları sürece benim alacaklarım bitti galiba. Ben yükümü aldım. Size iyi avlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 gelmez daha 75 indirm dishnoreda zaten ilk gün sanırım vote'a koydular gene 66'ydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 NS2 5.25$'a geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 bu natural selection ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 IndieGala da da summer sale başladı. NS ne iş derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 sc - cs kırması yazmış kotaku nasıl bir sensation var oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ilk ns'yi oynamadınız mı abi. efsane olmuştu bir mod olarak. ns2'de çok kalite oyun, çok da zevkli, arkadaş grubu ile orgy oyunlar atabilirsiniz. communitysi iyi yaşça büyük gördüğüm kadarıyla, yeterince popüler olmamış olması mucize insanlar yetemiyor sanırım oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Seru said: sc - cs kırması yazmış kotaku nasıl bir sensation var oyunda? abi öle değil pek, çıkmış ilk multi rts-fps oyunlardan 2 oyunu birleştirmeye kasmaktan çok. al oyna video izleme boşver 5 dolar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 aente said: ilk ns'yi oynamadınız mı abi. efsane olmuştu bir mod olarak. ns2'de çok kalite oyun, çok da zevkli, arkadaş grubu ile orgy oyunlar atabilirsiniz. communitysi iyi yaşça büyük gördüğüm kadarıyla, yeterince popüler olmamış olması mucize insanlar yetemiyor sanırım oyuna. arkadas grubu ile tanidik serverda oynayin, buna katiliyorum, ancak katilma sebebim baska. learning curve alien tarafi icin yuksek. ayrica aninda teammate harrassment basliyor acemi bir oyuncu farkettiklerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 publicte ben hep nublara geldiğim için sıkıldım oynamıyorum artık. özellikle commander. ben marine oynamayı seviyorum. commander malın tekiyse oyundan soğutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turskeluth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 serinin hiç bir oyununu oynamadım, bu genre ile de pek alakam yok ama shogun 2 mi alsam ? yada ilk planladığım gibi belki hoşuma giden bir oyun çıkar falan diye mi beklesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Turskeluth said: serinin hiç bir oyununu oynamadım, bu genre ile de pek alakam yok ama shogun 2 mi alsam ? yada ilk planladığım gibi belki hoşuma giden bir oyun çıkar falan diye mi beklesem shogun 2, satin aldiktan sonra 2 haftadan fazla dayanamadigim tek total war, ki bu seriyi 2. oyunundan beri (ilk medieval) manyaklar gibi oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar