Red Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 tomb raydır a dalarım hitman alsam mı diye düşündüm ama hitmanleri hem yarım bırakıyorum ya sdfs ilk 2 oyunu bitirmiştim gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 tombraiderı kaçırmayın bizim kıçımıza kaçtı size kaçmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 witcher 1-2 saintsrow 3 aldıklarım i want moar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Ulan Tomb Raider'ın full paketini aldım içinde TR1'e kadar hepsi var, ama kuramıyorum hard diskte yer kalmadı FML TR3 oynayıp çocukluğuma döncektim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 http://store.steampowered.com/sub/26663/ son tomb raider dışındaki seri oyunları %91 indirimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 steam gifts hayal ettiğim kadar hızlı deüil lan eskiden indrim gunleri gunde 5 fdefa 300 dolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 hdde yer kalmadı: 1st world problem, birkaç aydır 2tbda sürekli bi şeyleri silmem gerekiyodu gidip geçen hafta 750 external aldım biraz rahatlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 yuh 0.62 dolar nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=9sfAZ5tOPbU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Xenus said: http://store.steampowered.com/sub/26663/ son tomb raider dışındaki seri oyunları %91 indirimde playstationda falan oynamıştım. pcde hiç oynamadım da almam ya hms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Bi kez xboxta bitirmeme ragmen la noire almak istiyorum cok ucuz diye ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Tomb Raider Skyrim Legendary Edition Civ 5 Brave New World NFS Undercover Şimdilik bu kadar. Dishonored bekliyorum, AOE'yi 5 6 dolar görürsem alırım, daha da gelmem :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 hüloğ kartımda parayı bitirmişim meh. gitti tomb raider. dishonored alacaz arıtk bekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 tombr raideri kesinlikle alin kacmaz o fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 gaben'ın götünün gılıyık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Witcher 2 yi aldım 16 gb indiriyor mmorpgler bu kadar yer kaplamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Kız arkadaşıma doğum günü hediyesi mi alsam yoksa Tomb Raider mı alsam diye düşünen insan iyi biri değildir di mi ya =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Rewendor said: sabonis said: Rewendor said: Normalde yapıldığını biliyorum da Steam'de denk gelmemiştim önceki senelerde. Gözümde imaj kaybetti denk geldiğim firmalar valla. hangi oyunlar? sanmıyorum steam'in yapacağını... tam tersi şey yapıyor. indirime sokuyor. 40 dolardan 20'ye indiriyor %50 ile mesela. sonra indirimden birkaç gün sonra bakıyorsun 30 dolar olmuş normal fiyatı. bunu gördüm. ama dediğinin olduğunu hiç görmedim, çok da sağlam takip ettim 2 senedir bütün indirimleri. En güncel örneğim Yesterday bakındım, her yerde 30 dolar ve daha önce 20 veya 25 olduğuna dair bir şey bulamadım. muhtemelen yanlış hatırlıyorsun? böyle bir şey yapacak kadar mal değillerdir. zaten böyle bir şey olduysa da, yapan steam olamaz bunu, yapımcı/yayıncı böyle yapacaz demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 http://store.steampowered.com/app/20920/?snr=1_7_15__13 witcher 2 5 dolar diyor bu degil mi almam gereken siz 10 dolar diyordunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 7tl kalmış wiçır 1 alayım bari sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 witcher, hitman ve blood bowl cok tahrik edici ama tutuyorum kendimi.. 1 dolar da olsa kisa vadede oynamam witcher'i.. hitman keza oyle.. blood bowl chaos edition cakiyorum ama birazdan.. hemen de kuracam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 daha 3cu gunden cimrilige basladim ben ya, hitman bu fiyata alirdim normalde ama cuzdanim felc geciriyor hafiften heuhe.. off gaben of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 tomb raider amazonda $11.26. coupon code GOONCAVE http://www.amazon.com/Square-Enix-41017Tomb-Raider2-Download/dp/B007VFHGZ4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 10 tane oyunuma daha card desteği gelmiş ya. yüklü olanları düşüreyim bari. 2-3 beleş oyun alırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar