Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 abi biz steam'i indirimleri ucuzluğu için sevmiştik geçen seferki gibi indirim yapacaklarsa yapmasınlar yani. humblebundle ile başka yerlerden oyun çekmeye alıştım gider amazondan alırım aynı oyunu arada 10 dolar fark varsa XD babamızın oğlu değil insan olsa hl3'ü çıkarırdı beklioz burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 b+f+3=3 hl3 confirmed. wishlist'i eritmem lazim artik. bu sene guzel deal'lar gelsin ya. 100 tane oyun oldu neredeyse listede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 en yeni 1 senelik oyunlara indirim yapıyorlar, developer veya publisher pack yapıp satıyorlar işte. bir de bundle pack'leri var. gene de iyi indirimleri oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 beklediğim almak istediğim hiç oyun yok şuan çok garip valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 skyrim legendary 5 dolar dishonored 6 dolar yapmazsa adam değil gabe tomb raideder da 8 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 skyrime gene max %33 gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 adamların tek gelir kapısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 metro last light'a duzgun indirim gelsede alsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 hay bee tatile gidiyorduk iphone steam app yürütür inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 screwy said: skyrime gene max %33 gelcek collectorsunu türkiyede bulamazsam alıcam bu sefer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 spompas said: hay bee tatile gidiyorduk iphone steam app yürütür inş ben iş yerinde böyle alıyordum, gayet oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 deadpool indirime girer mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 deadpool indirime girmez daha çıkalı ne kadar oldu. max oluru %25 bence. pof yine gitti paracıklar ya. amazing spiderman artık bi 7.5 dolar olsun da alalım. aente said: 11'ini ABD'ye göre diyorsa bizde yine Cuma başlar işte. nasıl bir matematik bu ya :D perşembe saat sabah 10'da başlarsa amerikada bizde de perşembe akşam 8'de başlıyor. NBA maçı değil bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 "Tatar Ramazan" said: Bugün yarın başlıyor, bol indirimli olsun diye mübarek elimlen ben açıyom! Bismillah gene son bir ay aldigim her sey 50 dolardan 15 dolarlar inecek, sonra ben burda mouse kordonu kemirecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 sabonis said: deadpool indirime girmez daha çıkalı ne kadar oldu. max oluru %25 bence. pof yine gitti paracıklar ya. amazing spiderman artık bi 7.5 dolar olsun da alalım. aente said: 11'ini ABD'ye göre diyorsa bizde yine Cuma başlar işte. nasıl bir matematik bu ya :D perşembe saat sabah 10'da başlarsa amerikada bizde de perşembe akşam 8'de başlıyor. NBA maçı değil bu :D auı9fhsdf kafa gitmiş onu yazarken belli bugun beynim sulandı iş yerinde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 countdown koymuşlar 1 saate bişiler olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=nB2tk8TJarQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 toplu gösterildiği bir link var mi ? oyunları check etmek gerekcek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 yekeyeke said: screwy said: skyrime gene max %33 gelcek collectorsunu türkiyede bulamazsam alıcam bu sefer.. turkiyede collectorı yok skyrimin arama boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 screwy said: skyrime gene max %33 gelcek Abi ben iki ay önce skyrim'i steam için 14 lira mı ne aldım finlandiya sitesinden. Steam'e takılmayın oyun almak için. Abuk sabuk yerlerde acayip şeyler çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Namessar said: "Tatar Ramazan" said: Bugün yarın başlıyor, bol indirimli olsun diye mübarek elimlen ben açıyom! Bismillah gene son bir ay aldigim her sey 50 dolardan 15 dolarlar inecek, sonra ben burda mouse kordonu kemirecegim. Yukarıylan anlaştım müthiş indirimler ayarladım, amman sabbahlar olmasııın diyeceniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 http://24.media.tumblr.com/7d8f0889ba7ab273ce22553b8bb21c15/tumblr_mfcbb0woc91qcw6w2o1_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 of ya 2 ay once steam cüzdana yatırım yapmanın rahatlığıyla bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 sikayrim lecendiri 15 dolar olsun en fazla 20 olsun baska da bise istemiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 patlattınız siteyi girmeyin daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar