Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 gta 4 multi oynayan oldu mu xbox da oynamıştım baya güzel haritalar vardı zevkliydi ama pc denemedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ya portal 2 varken gta ney ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bende portal oyladım alırız diyodumda sonuncu olmuş oylamada herkes de var demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 anno %50 ne ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bu yıl publisher indirimleri olmayacak sanırım? geçen indirimlerdeki gibi pack deal tarzı birşey göremedim. kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 x-com alsammı acaba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Aluriel said: x-com alsammı acaba ya kaçırma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Bu yaz birsey almayacagim diyordum ama X-COM alindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 X-com'u alın zaten. Ama bende olmayıp para vermek istediğim güzel bir indirim göremedim daha :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Redeagle said: X-com'u alın zaten. Ama bende olmayıp para vermek istediğim güzel bir indirim göremedim daha :/ ŞU... 200 dolar elimde patlıcak gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 x-comu alıyorum o zaman. bu chivalry nasıl peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ohooooooo sende de hiçbir şey yokmuş bilader... kap hemen... FTL de yoktur şimdi sende?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 nordlydian said: anno %50 ne ya... şu ayıp ya... bi de community pick başlaması için 7 saat var diyor, az önce bişi seçilmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 FTL'yi ilk ciktiginda korsan deneyip sevmemistim. Elim gidiyor ama almiyorum hic aylardir. Madem sevmedim, irade. Isterse 1$ olsun. 160 oyun birikti Steam'de, yarisindan cogunu ucuz diye alip oynamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 fc3 daha cok iner mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Alcest said: gta 4 multi oynayan oldu mu xbox da oynamıştım baya güzel haritalar vardı zevkliydi ama pc denemedim hiç ilk zamanlar oynuyodum da çoook fazla hack vardı, şimdi daha da fazla vardır bence sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 GTA 4 community choice olunca şimdi bu liberty city stories %75 de indirime girdi mi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Ilk kez PayPal'i kullandim Steam'de, calismadi. Yok mu yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 niye çalışmadı paypal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 HACILAR ben işteyken bişey mi kaçırdım. yanlış hatırlamıyosam GTA olan bi oylama vardı. şimdi eve geldim bi önceki oylamayı kim kazandı göremiyorum LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 gta kazanamadı demek ki lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 GERGE said: Ilk kez PayPal'i kullandim Steam'de, calismadi. Yok mu yolu? bende de hata verdi paypal sonra visa denedim onda da hata verdi ama oyunu da verdi , mail de atmış , aldım galba lag gibi bişi olabilir steamde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 knoxville said: HACILAR ben işteyken bişey mi kaçırdım. yanlış hatırlamıyosam GTA olan bi oylama vardı. şimdi eve geldim bi önceki oylamayı kim kazandı göremiyorum LAN gta4 complete edition 7.49. onu mu diyorsun acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 silif gta kazanamadı ne kazandı onu göreyim lan cüzdanım kaşınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 AHA! Walking dead bekledigim indirim whohoho...FTL'yide kapim tatli niyetine...JustCause2 de neredeyse bedava verecekler, dunya uzerinde bu kadar cok indirim manyagi bir oyun gormedim daha, hala almadim ama eheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar