sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 hotlinemiami yi alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 humbleda vardı gene gecende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Offf saints row 4'e indirim gelsin sfsdff. Saints row ne diyenler için şu video yeterli olacaktır. http://www.youtube.com/watch?v=bl7fdFkad8I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mass Effect 2'ye oy vermeyen eller kırılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 applev0dka said: me dediginz neydi ? şimdknde portal 2'ye bastım arkadasla co-op oynamak için sırf :D mass effect 2 ben de portal bastim, hediye alcam insanlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 hea dogru mass effect. mirrors edge de suan indirimde de insanlar ondan bahsediyor ME diye zannettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 doğmamış bebeğe mektup yazsınlar diyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 mass effect 2 eksik steam'de dediğim gibi. dlc'lerin hiçbirisi yok. zaten dlc'siz oyun 10 saatte bitiyor. ne yapacaksınız steam'deki me2'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 gençler bioshock aldık diyelim 30'a, 2 tane kart geldi, bu kartların ederi nedir 2-3 dolara satabiliyorsak bu gelenleri, müthiş yani direk alalım satalım 25 dolara almış olalım bioshock? var mı tecrübe eden, satıştan gelen kartları kaça satabiliyorsunuz? BonePART said: civ indirimi de gelmiş eh iyi bare son gun alırım 6 saati kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 foil'leri bilmiyorum ama normal steam summer kartları 60 cent'e falan gidiyor şu an tanesi. ben 3 kere oy verdim kart geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 foil 3 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 sabonis said: gençler bioshock aldık diyelim 30'a, 2 tane kart geldi, bu kartların ederi nedir 2-3 dolara satabiliyorsak bu gelenleri, müthiş yani direk alalım satalım 25 dolara almış olalım bioshock? var mı tecrübe eden, satıştan gelen kartları kaça satabiliyorsunuz? BonePART said: civ indirimi de gelmiş eh iyi bare son gun alırım 6 saati kaldı saol sabo aldım dota itemı satmaktan bi 5 dolar kontörde vardı onnarıda harcadım 15 dolara geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Brave new world pahalı o fiyata ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 civ 5'e kart gelmiş nasıl da farketmedim, hemen kurak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 BonePART said: sabonis said: gençler bioshock aldık diyelim 30'a, 2 tane kart geldi, bu kartların ederi nedir 2-3 dolara satabiliyorsak bu gelenleri, müthiş yani direk alalım satalım 25 dolara almış olalım bioshock? var mı tecrübe eden, satıştan gelen kartları kaça satabiliyorsunuz? BonePART said: civ indirimi de gelmiş eh iyi bare son gun alırım 6 saati kaldı saol sabo aldım dota itemı satmaktan bi 5 dolar kontörde vardı onnarıda harcadım 15 dolara geldi kart gelmiş olması lazım, bi baksana kaça gidiyormuş o sana gelen kart mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 para etcek bişi gelmedi ya torchlight 2 ile chivalry ikiside leş oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 foil düşmedikçe para etmiyor kartlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 %75 altı indirimler olan oyunların (%50, %60 vb.), %75 olarak gelme ihtimali var değil mi? Eğer öyleyse 22 temmuza kadar bekleyip almak en iyisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ben de vote kullandım kart mart gelmedi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 50%'ler yeni cikmadiysa almayin. kesin daha yuksek girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 3 vote 1 kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 eh kartlarıda sattım 1 dolarda onnar etti eh guzel neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 kartlar ne işe yarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 beyler garip duygular içersindeyim siz oyun severlerin postları ve bu summer sale sayesinde dota2'den kurtulucam özüme dönücem galiba sdfls love you pati<3 18 doılarlık cart yaptım şu an dün doğum günüm diye kimse hediye almadı ama kızdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bu kartları kim alıyor, neden alıyor, idrak edemedim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar