Holy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ücretini versek de kullanamıyoruz çünkü boktan ülkeme düzgün servis yapan yok. VPN falan ile uğraştırmasınlar ben aylık üyelik alırım. var mı vpn'siz falan paralı hizmet veren yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 iphone'dan appletv'ye stream ettiriyor abi dizimag... torrenti nasıl izlicem kıçımı kaldırmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Holy said: ücretini versek de kullanamıyoruz çünkü boktan ülkeme düzgün servis yapan yok. VPN falan ile uğraştırmasınlar ben aylık üyelik alırım. var mı vpn'siz falan paralı hizmet veren yer? Dizi konusunda yok sadece. Film, müzik, anime ve kitap geldi. Dizi ile torrent kullanılabilir, ötekiler kadar etik olmayan bir hareket değil. Ama Digimag farklı bir boyutta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 gerge kur bi site türkçe altyazı falan veren 1080p hizmetli legal site, para verip alalım hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Vala ya GERGE, yap bak kaç kişi geliyo temiz temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 dizimag kullanan türkçe alt yazı ihtiyacı olduğu için kullanıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 İnsanlar daha 10TL'lik Deezer'a niye para vereyim diyor? Dixplanet vardı eskiden, hala durmuyor mu orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 bide bu dizi sitesi olayının pek bi getirisi yok gibi.ben bu dizimag den çok iyi para kazandıklarını sanmıyorum.o uğraşa değmez bence. gerçi bir şeye uğraştıklarıda yok ya neyse asjlfhasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Esnaf said: bide bu dizi sitesi olayının pek bi getirisi yok gibi.ben bu dizimag den çok iyi para kazandıklarını sanmıyorum.o uğraşa değmez bence. gerçi bir şeye uğraştıklarıda yok ya neyse asjlfhasf ios store'da app sattılar geçen sene parayla 10k falan indirme olmuştu + reklam dolu heryerde gösterim başına minimum 4-5 cent diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Saeros said: http://i.imgur.com/rt4awwW.gif çok iyi ya asdasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 GERGE said: Beğenmiyorum çünkü bu korsandan daha öte, telif hakları üzerinden para kazanılması var, sadece sunucuları ayakta tutacak birşey değil üstelik bu, epey büyük reklam bedelleri dönüyor ortada. Benim için korsan ile asıl sorun bu para kazanma olunca başlıyor. Torrent kullanan adam kullansın, ama bunları kullanmayın. torrentle bunun ne farkı var? reklam olmayan, içinde reklam(şu zırpotus yeni arama motoru olsun hope yeni sayfan bu olsun şöyle olsun böyle olsun) olmayan bişey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Aluriel said: dizimag kullanan türkçe alt yazı ihtiyacı olduğu için kullanıyordur tamam sensin bay İngilizce bilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 GERGE said: Beğenmiyorum çünkü bu korsandan daha öte, telif hakları üzerinden para kazanılması var, sadece sunucuları ayakta tutacak birşey değil üstelik bu, epey büyük reklam bedelleri dönüyor ortada. Benim için korsan ile asıl sorun bu para kazanma olunca başlıyor. Torrent kullanan adam kullansın, ama bunları kullanmayın. multimedya legal akreditasyon başkanı ahah tipe bak ya. kim uğraşacak torrentle işte açıyorum streamliyor hatta ofiste 2-3 kutu windows7 var yenilaptop aldım yanında windows8 verdiler ama ben lisanssız win7 kullanıyorum gerge ordan ne kadar warez varsa hepsine giriyorum bazen sağ alt köşede bu kopya orjinal değil yazıyor google'a köylü gibi windows 7 nasıl orcinal yapılır yazıyorum ordan free bişi indiriyorum düzeliyor umarım gözün seğirmiştir en azından noktalama işareti de yok kullanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 adam hala korsana karşı nefer vaziyetinde. yav he he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 benim onlara olan nefretim mal adminlerinden, yöneticilerinden dolayı. korsan boyutunda değilim işin. dizimag2, lal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 dizimag müthiş pratik, fevkalade bir hizmet. ben de sinir oluyorum gözüme reklam sokmalarından ama yapcak bişey yok boş lafla peynir gemisi yürümüyor. dizi dediğin gelirini zaten gösterildiği sırada tv'de çıkan reklamlardan almıyor mu? e ben zaten gösterildiği sırada izlemiyorum. sıkıntı yok etik olarak o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 GERGE haklı bu konuda. torrent ayrı digimag ayrı. digimag'ın aylık ortalama geliri 15-25k arası değişiyor. yaklaşık 2.5k masrafları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 çok saf bir şekilde soruyorum. o kadar dizi, her gün o kadar bölüm çıkıyor. bunların çevirilerini bu adamlar yaptırmıyor mu? yoksa başka biri yapıyor koyuyor, bunlar çalıyor mu sadece? aylık 2500 tl ise. bunun hadi 1000 tl'si hosting de sadece. (ki hiçbir fikrim yok) ayda 300 bölüm çıksa, 5 tl mi veriyor abi bu adamlar bölümün çevirisine ortalama olarak? günde 10 bölüm çıkıyordur kesin o kadar dizinin arasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 2500tl baya cocukca bi hesap. simitcinin bi haftalık gideri o kadar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Fin said: GERGE said: Beğenmiyorum çünkü bu korsandan daha öte, telif hakları üzerinden para kazanılması var, sadece sunucuları ayakta tutacak birşey değil üstelik bu, epey büyük reklam bedelleri dönüyor ortada. Benim için korsan ile asıl sorun bu para kazanma olunca başlıyor. Torrent kullanan adam kullansın, ama bunları kullanmayın. multimedya legal akreditasyon başkanı ahah tipe bak ya. kim uğraşacak torrentle işte açıyorum streamliyor hatta ofiste 2-3 kutu windows7 var yenilaptop aldım yanında windows8 verdiler ama ben lisanssız win7 kullanıyorum gerge ordan ne kadar warez varsa hepsine giriyorum bazen sağ alt köşede bu kopya orjinal değil yazıyor google'a köylü gibi windows 7 nasıl orcinal yapılır yazıyorum ordan free bişi indiriyorum düzeliyor umarım gözün seğirmiştir en azından noktalama işareti de yok kullanmadım. abi öldüm gfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Somon said: GERGE haklı bu konuda. torrent ayrı digimag ayrı. digimag'ın aylık ortalama geliri 15-25k arası değişiyor. yaklaşık 2.5k masrafları var. benim bildiğim aylık geliri 100k civarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Esh said: 2500tl baya cocukca bi hesap. simitcinin bi haftalık gideri o kadar lan vidyoları kendi barındırmıyor pampa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Esnaf said: bide bu dizi sitesi olayının pek bi getirisi yok gibi.ben bu dizimag den çok iyi para kazandıklarını sanmıyorum.o uğraşa değmez bence. gerçi bir şeye uğraştıklarıda yok ya neyse asjlfhasf 1 aylık 7.5k para vermiştik dizimage bannerları için. o da tanıdık hatrına indirimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 hesap değil olan o. videolar vk da vs. kendileri barındırmıyor. anlık ziyaretçi 2-4k arası genelde. çevirilerin hepsini yaptırmıyorlar pop dizileri çeviriyorlar sadece, çevirenlerin büyük kısmı da stajyer ayağına çok ucuza yapıyor dizide isimleri gözükünce mutlu oluyorlar falan sddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 adblock diye bişey var köylü gibi ie ile mi giriyosunuz? ben hiç reklam görmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar