barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 karadeniz pidesi için küçükyalı'da bir yer var. senelerdir var adamlar. trabzon pidesi direk. başka trabzon yemekleri de var. ora da iyiydi. bayadır yemiyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 çok yağlı abi karadeniz pideleri bayıltıyor adamı. beylerbeyinde kar-pi var bence çok iyi değil ama işte çok seveni var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 abi eve söylüyosun bunu. pide geliyor. yanında özel tereyağı geliyor. o tereyağını koyuyosun eriyor. sonra suratını pideye sokuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Peynirli pide diyince Köşem Kıymalı pide diyince Lider Gerisini deşmeye gerek yok, başka bir gıdaya geçebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Gelin Ataköy e size bi kapalı pide yediyerim, overated trabzon pidesini bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Overrated senin bacağındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 kavgada söylenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 dreagloth said: Gelin Ataköy e size bi kapalı pide yediyerim, overated trabzon pidesini bırakın. hadi geliyorum saat ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Abi gerçekten ama, çok ağır, çok sıcak elle yemek çok zor, öyle bayılacak bir tadı da yok. Ümraniye Avea çevresinde çok var yapanlar, hepsi de aynı nane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Sparkcaster said: dreagloth said: Gelin Ataköy e size bi kapalı pide yediyerim, overated trabzon pidesini bırakın. hadi geliyorum saat ver. Cumartesi 10 dan sonra gel, kalmıyor öğleden sonraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 pide/adana için alternatif sonsuz ama kalite bulmak zor oluyor kadıköy'de belfast'ın karşısında bi samsun pidecisi vardı. üniversitedeyken yerdik, güzel yapardı mantı için de rexx'in karşı arasında (arayıcıbaşı sk.) sini mantı var, orayı beğeniyorum baya. çiböreğinde iş yok ama. bi de siparişin gelmesi biraz uzun sürebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 en iyi fiyat/performanslı sushi nerde? nigiri ve tempura özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 kokoreç köfte yapan bi yer var bu arada fb stadın metrobüs tarafında cadde üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Erkonyalılar pide var adamların satır kıyma pastırmalı kaşarlı pideleri tavsiye edilir güzel yapıyor namınsızlar. 2 şubeleri var bildiğim bir altıntepe minibüs yolu üzerinde diğer altayçeşme taraflarında bizim buraları bilmiyorsanız bulamazsınız zaten. Bu arada hayatımda hiç dışarıda mantı yememiş olabilirim lan şimdi fark ettim. En fazla pişmeye hazır alıp evde yapmışlardır onu yemişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 fatih karadeniz pidecisi yazılmamış mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Tam bostancı köprüsünün orda, içerenköye çıkarken Nalia diye bir karadeniz lokantası var. Orasıda hem pide hemde diğer karadeniz yemeklerinde çok başarılı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 xaty said: pide/adana için alternatif sonsuz ama kalite bulmak zor oluyor kadıköy'de belfast'ın karşısında bi samsun pidecisi vardı. üniversitedeyken yerdik, güzel yapardı mantı için de rexx'in karşı arasında (arayıcıbaşı sk.) sini mantı var, orayı beğeniyorum baya. çiböreğinde iş yok ama. bi de siparişin gelmesi biraz uzun sürebiliyor.Pidesun o belfast'ın karşısı, hünkar beğendili pideyi yatağıma alasım geliyor. suşi için de sushi express en iyisi gibi. sushico tırt. taksimde bir ara sokakta japon restoranında yemiştim bok gibiydi. ha belki gerçek suşi odur da benim damak tadıma uymamıştır bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 sen damak zevkini iyi biliyosun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 holy ağzına koyduğu şeyleri iyi seçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ağzıma giren çıkanı elleyerek seçiyorum, bu yüzden her yediğimden memnun kalırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 xaty said: Mantıcıları merakla bekliyorum yer soyleyebilecek kadar bilmiyorum ama sariyerde sahane manticilar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 söyle kardeş sarıyerde mantıcı gidip bi mantı yiyelim ağız tadıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 ulusta askana manti var, sariyerdekiler aklima gelmedi vallahi. hatta bir cilginlik yapip beykozla da karistirmis olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 valla üzüyosun şu anda ama bi gidip soruştarayım bari sarıyerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mantının en iyisini Etiler Sarıhan'da yedim mmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar