Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbulda En güzel yemekler nerde bilirim.

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

pide/adana için alternatif sonsuz ama kalite bulmak zor oluyor

kadıköy'de belfast'ın karşısında bi samsun pidecisi vardı. üniversitedeyken yerdik, güzel yapardı

mantı için de rexx'in karşı arasında (arayıcıbaşı sk.) sini mantı var, orayı beğeniyorum baya. çiböreğinde iş yok ama. bi de siparişin gelmesi biraz uzun sürebiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Erkonyalılar pide var adamların satır kıyma pastırmalı kaşarlı pideleri tavsiye edilir güzel yapıyor namınsızlar. 2 şubeleri var bildiğim bir altıntepe minibüs yolu üzerinde diğer altayçeşme taraflarında bizim buraları bilmiyorsanız bulamazsınız zaten.

Bu arada hayatımda hiç dışarıda mantı yememiş olabilirim lan şimdi fark ettim. En fazla pişmeye hazır alıp evde yapmışlardır onu yemişimdir.
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

pide/adana için alternatif sonsuz ama kalite bulmak zor oluyor

kadıköy'de belfast'ın karşısında bi samsun pidecisi vardı. üniversitedeyken yerdik, güzel yapardı

mantı için de rexx'in karşı arasında (arayıcıbaşı sk.) sini mantı var, orayı beğeniyorum baya. çiböreğinde iş yok ama. bi de siparişin gelmesi biraz uzun sürebiliyor.
Pidesun o belfast'ın karşısı, hünkar beğendili pideyi yatağıma alasım geliyor.

suşi için de sushi express en iyisi gibi. sushico tırt. taksimde bir ara sokakta japon restoranında yemiştim bok gibiydi. ha belki gerçek suşi odur da benim damak tadıma uymamıştır bilemem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...