Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Mal said: al bi amatör yorumu daha. eğer spor kondisyon amaçlı kullanmıyosan ön vites en küçük dişlide arka 3, 2 yada 1 de yokuş çıkmanın hiç bir mantığı yok. elime alır çıkarım aynı hızla gider daha az yorulurum daha iyi. bende 2 tane var önde ondan yorum yapamıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Vitesi ne kadar düşürürsen o kadar rahat çıkarsın diye bi şey yok. Ayağa kalktıktan sonra tüm ağırlığını pedallara vererek rampanın da eğimine göre kendine uygun olan vitesi bulman lazım, deneyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 ben genelde ayaga kalkmadan cikiyorum cok dik yerler disinda o yuzde genelde dusuk viteslerde degistirmeden cikiyorum. zaten profesyonel degilim o yuzden pek dusunmedim hangisini daha verimli oldugu uzerine tek amacim en asagi noktadan en yukari noktaya bir sekilde bisiklet ustunde cikmak idi. simdi londradayim her yer dumduz baya sikici allahtan highgate var orasi fena degil. bi de cok bakim yapmadigimdan mi yoksa bisikletim ortalama kalite oldugundan mi bilmiyorum ama yokuslarda vites degistirirken gecislerde zorlaniyor bisiklet o yuzden degistirmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 XLegolas said: Mal said: al bi amatör yorumu daha. eğer spor kondisyon amaçlı kullanmıyosan ön vites en küçük dişlide arka 3, 2 yada 1 de yokuş çıkmanın hiç bir mantığı yok. elime alır çıkarım aynı hızla gider daha az yorulurum daha iyi. yuruyerek yokus cikmak, hele bi de yaninda bisikletle cikmak dunyanin en sikici isi bence. amacin hiz ise niye bisiklet kullaniyon arkadas? git motosiklet araba falan al hehe. Dik yokus cikmaktaki amac zaten kalbin patlayacak gibi atmasi dik bir yokusu cikinca adeta pirupak oluyor insanin ruh hali. ustune bir de basarmislik duygusu eklenince baya iyi oluyor. yürümeyle aynı hıza denk geliyor ama çok çok daha fazla yoruluyosun ciğerin patlıyor. amacın kondisyon değilse niye eziyet edesin kendine diyorum. yani senin amacın kondisyon o zevki almak anladığım kadarıyla söylediğim seni kapsamıyor sen eline alma bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 yuruyerek yokus cikarken hic cigerim falan patlamiyor benim sadece sikiliyorum (noktasiz :p). bisikletle baya patliyor ama belki decathlondan 100 euroya aldigim bir bisikletle ciktigim icindir o zamanlar. simdi daha iyi bir bisikletim var ama pek yokus yok etrafta. yanlis anlamisim pardon. amacim kendime eziyet evet baya dik yokuslari 100 euroluk bisikletle cikiyordum keza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 oh sağol abi yanlış anladığını farkettin kabus mu bu felan diye düşünmeye başlamıştım. onun zevki başka zaten. birde zorladıkça tahmin edilenden çok daha hızlı gelişme sağlanıyor. yani 3-4 gün zorlayınca 5. gün ıkındığın yerleri gezinti modunda geçebiliyorsun. ara verince düşüyor tabi performans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 yokuş çıkmaya ben bayılıyorum.. hele arkamda birilerini bırakmak paha biçilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 evet arkadaşlar görsel şölen devam ediyor http://i.hizliresim.com/JaMGVW.jpg http://i.hizliresim.com/O05lrz.jpg http://i.hizliresim.com/4P3npp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 abi yalnız gerçekten bisikletini ishalli bokla sıvazlamışsın gibi ya ahkasd bisikletine bakarken kokusu geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Bisikletin rengi bi Mal'a bi de bana kötü gelmiyor galiba. Bence güzel olmuş valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 yani bok rengi konusu doğru ama sütlü çikolatada aynı renk bayıla bayıla yiyoruz dimi. bok rengi gibi diyenleri abi çikolata gibi çok tatlı olmuş diyor kabul ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Llama said: yokuş çıkmaya ben bayılıyorum.. hele arkamda birilerini bırakmak paha biçilemez ben artik boyle dar ve dik bir yokus gordugumde icim kipir kipir oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 neler neler ya. inşallah yokuş görünce OLLEY BE diyeceğim günler gelir ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Alt geçit var okulda onu çıkınca oturup bi dinleniyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 yalnız kullanmayınca direkt pert. 2 hafta yoktum, bu hafta sonu bi çıktık normalde gittiğimizin 3'te 1'ini gitmişizdir pert olduk yataklara düştük falan dsfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 btwin triban 500 nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Bisikleti satip katlanir alayim diye dusunup duruyordum,bugun leventte yolda iki kisi gordum btwinler uzerinde,iyiki almamisim,bildigin dam ustunde saksagan gibi gozukuyorlarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 pazar günü decathlon a gittim btwinlere bakmaya. bir kaynak müh. olarak özellikle alüminyum kaynağında çalışan biri olarak kaynaklarına bayıldım. tig kaynağı ile çok güzel yapmışlar ki tig ustası bulmak zordur. 6061-t6 kullanmışlar ki şukela bir durum. kafamda bana ve nişanlıma triban 520 almak geçiyor ön maşa karbon bir de baya da hafif geldi bisiklet yalnız ist yollarını düşünce amortisörsüz nası olur bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Drall said: istanbulda her gün min 30 km bisiklet sürüyorum, kağıthanenin, beşiktaşın, dolapderenin falan yokuşlarını inip çıkıyorum. 3 arabanın aynasını kırdım, 2 yayaya çarptım, 2 arabanın altında kalmaktan da kıl payı kurtuldum şu ana kadar. ölüm gibi bişey oluyo ama sürülüyo bi şekil Eski mesajı hortlatmış gibi olucam ama ben de istanbul trafiğinde yeni bir bisikletli olarak şuna çok fena kahkaha attım hasjlgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Xenocide said: abi yalnız gerçekten bisikletini ishalli bokla sıvazlamışsın gibi ya ahkasd bisikletine bakarken kokusu geliyor sdfsadfsadf:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Evdeki tur bisikleti boşta duruyor. Dönüşüm kiti alıp elektrikli bisiklet yapayım diyorum. Varmıdır deneyen, tavsiyesi olan? https://pillibisiklet.com/ http://turat.com.tr/kilavuzlar/greenline-donusum-kiti/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 eurosport full vermeye basladi tdf yi cokiyi oldu lan, 5 saat sinirsiz pisiklet keyfi catir catir aldi bugunku etabi sagan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 lan niye kittel'e verdiler o hep alio boasson hagen'e vermediler, kisa da olsa sevindirik olduydum boassonhagen aldi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 hiç işte laf olsun diye popüler olana verdiler halbuki gayet ölçülemeyecek şekilde aynı anda geçmişler görünürde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 sn de 10k frame çeken kamerayla bakıyolar hata olmaz asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar