Onun içinde ücretsiz monte fişi çıkar ki bence uğraşma hiç tamirciye yaptır. Bir şey olduğunda hak talep edemezsin. Hatta üstüne yapamayacaktın neden bize getirmedin ilk başta ! diye laf bile yersin
Sakın kendin deneme. Bak bisikletforum bu tip kötü öykülerle dolu. Sen de git, senin bedenine uygun kursun bu işin uzmanı biri. Aç bak youtube videolarını anlarsın ne kadar ciddi ve teknik bir konu olduğunu.
Salcano markasının imaj kaybının en önemli sebebi de buydu. Küçük yerlerde halıcıya beyazeşyacıya yetki verip bisiklet kurdurttular. Millet markadan soğudu, o kadar yani...
Edit: Güzel bisiklet ama güle güle kullan. Açıları biraz dik ama rahat alet, sert rüzgarda çok yoracak seni dimdik oturuş pozisyonu yüzünden, seleyi de mecburen yüksek kullanmak zorundasın bunda güle güle kullan keyifle kazasız belasız.
sele niye yukarda olacak illa? ben bazen aşağı çekerim ya yüksek rahat etmiyorum zaten.
Seleden padala bi çizgi çek, bak epey dik değil mi? Pedal aşağıdayken dizinin düz olması için el mecbur sele yüksek olacak. Ayakta gibi basacaksın pedala. Alçak kullanırsan çok yorulursun, uzun vadede diz ağrıları başlar.
Doğru ayar için gittiğin yer yönlendirecek zaten, çok itiraz etme ustaya halleder o...
yok lan nerede kullandığına da bağlıdır tabii ama ben bisikleti duymasalar bile (önceki baya sessizdi) vites değiştiriyodum duyup yol açıyolar kaldırımda bostancı'da.
sele niye yukarda olacak illa? ben bazen aşağı çekerim ya yüksek rahat etmiyorum zaten.
Seleden padala bi çizgi çek, bak epey dik değil mi? Pedal aşağıdayken dizinin düz olması için el mecbur sele yüksek olacak. Ayakta gibi basacaksın pedala. Alçak kullanırsan çok yorulursun, uzun vadede diz ağrıları başlar.
Doğru ayar için gittiğin yer yönlendirecek zaten, çok itiraz etme ustaya halleder o...
sele ayarını iyi yapmazsan
ileri aşamalarda diz kapağı arkası aşınır mikro kırıkların olur
daha ki aşamalar da diz kapağı protezi takarlar
Öne çıkan mesajlar
razzRaziel
bianchi discovery hd'yi sipariş ettim yarın gelicek bakalım ama kargo ile geliyor. e şimdi bu full demonte mi gelecek, kendim hallederim değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş
fenn
Sosyal ağlarda paylaş
sostizm
Salcano markasının imaj kaybının en önemli sebebi de buydu. Küçük yerlerde halıcıya beyazeşyacıya yetki verip bisiklet kurdurttular. Millet markadan soğudu, o kadar yani...
Edit: Güzel bisiklet ama güle güle kullan. Açıları biraz dik ama rahat alet, sert rüzgarda çok yoracak seni dimdik oturuş pozisyonu yüzünden, seleyi de mecburen yüksek kullanmak zorundasın bunda güle güle kullan keyifle kazasız belasız.
Sosyal ağlarda paylaş
yildirimokur
Sosyal ağlarda paylaş
razzRaziel
zil gerekli ya işe gidip gelicem bunla, kaldırım+yol gitmek zorundayım ve sürekli önümdeki yayalara seslenmek istemiyorum heh
Sosyal ağlarda paylaş
goldbären
Sosyal ağlarda paylaş
sostizm
Sosyal ağlarda paylaş
razzRaziel
Sosyal ağlarda paylaş
razzRaziel
yok lan nerede kullandığına da bağlıdır tabii ama ben bisikleti duymasalar bile (önceki baya sessizdi) vites değiştiriyodum duyup yol açıyolar kaldırımda bostancı'da.
Sosyal ağlarda paylaş
Llama
sele ayarını iyi yapmazsan
ileri aşamalarda diz kapağı arkası aşınır mikro kırıkların olur
daha ki aşamalar da diz kapağı protezi takarlar
Sosyal ağlarda paylaş
Mal
Sosyal ağlarda paylaş