Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 tek sikinti 2 ay sonra sikilacagin is icin 2k para bayilmak. avrupada yasamiyosun ki abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 ya zaten günlük kullanım değil ki işte yazın oraya buraya gideriz orda da bisiklete bineriz falan diye. Yılın garanti 7 ayı evde yatacak bir alet olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 o 7 ay olcak 9 ay o da olcak 12 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Katlanabilir bisikletler Türkiye için yapılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Fbg4BjZna4Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 bisiklet ustalarından bir yardım ricam var. salcano city fun 70 bisikletim var. düzenli olarak kullanıyorum. ufak bir kaza sonucu zinciri attı. ben tabi 90'larda kaldığım için öyle rastgele takmışım zinciri. muhtemelen yanlış yere taktım ama doğrusunu bilmiyorum. bu nedenle 3. dişliye geçince sapıtıyor bisiklet. 1 ve 2 daha az sorunlu gibi ama bisiklette bir sıkıntı var bu da zincirin arka lastik tarafını yanlış yere geçirmemden kaynaklandığını düşünüyorum. zincir hangi kısımda olması gerekiyor ? ben anlamıyorum bu dişliler mişliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 bmw servise gittim gecen gun, inanılmaz yakışıklı bi city bike gördüm. 4k paraya kıyılır mı diye bi sorgulattı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 onları görüyorum ya ben de. armani'nin bisikleti vardı bi de palladium'da galiba 5bin euroydu sallamıyorsam sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 4k lira bu ya. 800 euro mu ne indirimde gayet erişilebilir. bi de M versiyonu var dark grey. asdfas o 1000 dolares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Red said: bisiklet ustalarından bir yardım ricam var. salcano city fun 70 bisikletim var. düzenli olarak kullanıyorum. ufak bir kaza sonucu zinciri attı. ben tabi 90'larda kaldığım için öyle rastgele takmışım zinciri. muhtemelen yanlış yere taktım ama doğrusunu bilmiyorum. bu nedenle 3. dişliye geçince sapıtıyor bisiklet. 1 ve 2 daha az sorunlu gibi ama bisiklette bir sıkıntı var bu da zincirin arka lastik tarafını yanlış yere geçirmemden kaynaklandığını düşünüyorum. zincir hangi kısımda olması gerekiyor ? ben anlamıyorum bu dişliler mişliler. Tam geçmiyor mu vites, takır tukur mu ediyor, geçmi geçiyor vitese? şu linkteki arka vites ayarı kısmına bak http://www.bisikletkeyfi.com/2016/02/bisiklet-vites-ayarlari-nasil-yapilir/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 zinciri yanlış takmak baya beceri ister büyük ihtimal arttırıcı falan ayarı kaçmış ya da yamulmuş falandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Şık bisiklete 4k verilmez la. Giant escape air var misal, 10 numara bisiklet. 9buçuk kilodan düşük. Bi arkadaş ekipmanı yükselterek 7buçuk kiloya düşürdü hatta. Yağ gibi akıyo veled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Geçen yıl ertelediğim bisiklet planını bu sene gerçekleştirmek istiyorum. Şuan sahile bir yakında yerde oturuyorum, seneye ormana yakın bir noktaya taşınacağım. Şehir ve dağ bisiklerleri arasında gidip geliyorum. Hepsiburada'dan alınır mı yoksa Göztepe'deki tren istasyonunun orada bi bisikleçi vardı oraya mı baksam? Tavsiyelere çok açığım kısacası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 bisikletcide gidip deneyin,begendigini internetten al.28 lik sehir bisikleti al,kevlar lastik alirsan sorunsuz binersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Ben de HEP ayni yanıtı verip duruyorum ama kimse dinlemiyor. Sağlam tekerlekli şehir bisikleti al, MTB alma. Gene de bakıp bakıp büyük ihtimalle MTB alacaksın, 1 bir sene geçemeden buna ince lastik taksak nasıl olur demeye başlayacaksın. Önce ince lastik sonra yeni aynakol sonra biraz daha hızlanabilir dişli/vites seti sonra kadro açısı fazla dik gelmeye başlayacak gidonu az öne alsak seleyi napsak da geri çeksek takip edecek. Son varılan nokta ağır çirkin bir city bike... Al kardeş zırhlı lastikli bir city bike. Al bunu mesela. Disk fren, şahane lastik, ideal dişli ölçüleri. Ormana da gir yolda da bas gitsin. http://i.imgur.com/QUIrh0P.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Kevlar lastiktir ayna kol falandır hiç anlamıyorum şuan :( Sedona'nın adına birkaç defa denk geldim, yerli olmasına rağmen iyi işler çıkarttığı söyleniyor. Gene de sanırım çocukluk efsanem olan Bianchi'lerden birisini tercih edesim var. Tarif ettiğinize yakın var mıdır önerebileceğiniz Bianchi modellerinden? Bianchi Şehir Bisikletleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 bütçe belirtsen daha kolay tavsiye verilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 1500 TL olmadı iyisi var kaçırma dediğiniz varsa 2000 TL'ye kadar olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Bianchi'nin 727'si fiyat/performans olarak İYİDİR. Selesi orijinal italyan Selle Royal bunların. Dış lastikleri iyi değil ama... Bir de Mosso'nun 770 771 grubu çok iyi fiyata satılıyor. Sitesindeki liste fiyatlara bakma bayide eşdeğeri Ghost'a Giant'a göre çok uygun fiyatlı ve iyi bisikletler Mosso'lar da. Ben gene de Sedona öneririm o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Eleman 1400'e bunu aldı gayet memnun valla.. http://www.sedonabisiklet.com/assets/img/content/bisikletdetay/gusto_erkek/gallery/02.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 şuna benzer bişi aldık biz de http://bianchi.com.tr/dag-bisikletleri/bianchi-montana-d-erkek-dag-21-v-md-26/ aldığımız gibi 12km yaptık bi de, şu an kıçımın üstüne oturamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 MTBgillerin en fenası- çift amortisör. 12 km downhill yokuş aşağı kütüklerin çakılların üstünde zıplayarak yapmadıysanız çok ZOR bir bisiklet almışsınız. Yılmayın ama, 7 gün sonra popo acısı geçecek 90 gün sonra kardiyo sizin bile inanamayacağınız bir seviyeye gelecek. Ben de 15 km gidince bişey yaptım sanıyodum, 90km turlar düşündürmez oluyor 3 aylık antrenman sonrası. Hayırlı olsun sakın vazgeçmeyin pedallamaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 okumadım hiç konuyu sorayım, benim boy 197 şimdilik dağ tepe çıkmam çok ama şehiriçi kullanım için bisiklet arıyorum çok yüksek fiyatlı olmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 mekanik disk ile eski usül fren arasında ne fark var? şunlara kısa kısa açıklama yapabilir misiniz? hangisi için ne tercih edilmeli veya seçenekleri arasındaki farklar ne oluyor vs diye. çok makbüle geçer bi bisiklet gurusu tarafından yapılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar