Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bisiklet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Giovanni said:

Abi sağol hızlı cevap için. Hangi modeli giriş seviyesi için uygun acaba?

http://www.sedonabisiklet.com/sedona_bisiklet-325.html

Bu mesela ÇOK İYİDİR Kendi fiyat grubu içinde tek rakibi Bianchi Touring 727 dir.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
selam, haftada 3-4 defa şehir içi 20-60 km arası turlar yapmaktayım.Bisikletim MTB, Salcano ng650 hd 27.5". Tekerleri biraz kalın ve hantal geliyor. Lastiklerimi inceltmemi önerir misiniz? Performansı çok etkiler mi? İnceltirken neye dikkat etmeliyim. Bir ara arkadaşım kevlarlı lastiklerden falan bahsetmişti. Bir de 27.5" lastik bulmakta zorlanır mıyım?
Mesaj tarihi:
Bu kadar kilometre yapıyorsan şehir içinde ve yapmaya da devam edeceksen MTB'ni satıp/takasa girip bir city bike almanı öneririm ben.

Yazık, MTB ile gidilir mi o kadar mesafe?
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
daha rahat hakim olursun hatta

teker büyüdükçe kendine göre avantajları var birde ne tarz tekerlek kullanıcan nerede kullanıcan bunlar hep değişim gösteren etkenler
Mesaj tarihi:
benim 24 lüğü bmx gibi kullanıyodum 1.80 olunca boy. çok hoşuma gidiyodu. aynı his olmaz heralde. deneme şansıda yok netten vercem 1-2 güne siparişi.

modeli gelince söylerim gider alırsınız stok biter.
Mesaj tarihi:
28c teker baya ince. 1-2 tık kalınlaştırcam tekeri sonradan mtb-city arası hybrid olsun diye.

tekerden değilde genel sürüş çok farkeder gibime geliyor yükseklik artınca. 3 senedir alıştım 24 e.
Mesaj tarihi:
24 inç te baya kalın dağ bisikleti tekeri ışıklarda 10 saniye ayağımı yere koymadan beklediğimi bilirim. öyle maymunluklar yapamam heralde.
Mesaj tarihi:
şu km saati

https://www.sporcupazari.com/bisiklet-kilometre-saatleri/echowell-bri-3-km-saati

hareket edince otomatik devreye girip durunca kapatıyo mudur? standart bi özellik mi bu yoksa yazması mı gerekiyor illa?
Mesaj tarihi:
bazı saatlerde bi özellik gibi yazılmış

belki bunda hareket edeceğin zaman düğmesine basıp açıyosundur durup kitleyeceğin zaman basıp kapatıyosundur.
Mesaj tarihi:
işte öyle olsa bile battery consumption'ı (wow) çok az olacağı için kapatmasan bile olur, çok takılma olmadı basarsın hani, basmalı daha güzel bence.

fiyat farkı önemli sonuçta basit bir iş yapıyor.
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
stimpak said:

carraro sportive 227

hidrolik disk fren, gidondan kilitlemeli maşa, mis gibi bisiklet.

1300 liraydı, katibimden fot mak almasaydım alacaktım, bütçe azalınca başka bir bisiklet almak zorunda kaldım.

konuya bakarken şunu gördüm. aynı alet iki yılda 350-400 lira zamlanmış :)
Mesaj tarihi:
konuyu tekrar canlandırayım. üst limit 1000 lira olmak üzere 100-200km yolda kullanılabilecek bi bisiklet arıyorum.

aklımda bir de şu soru var, dağ lastiği takılı iki jant alsam bunları yol/şehir lastikleriyle dönüşümlü olarak kullanabilir miyim ?
  • Yeni Oluştur...