yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 O değil de, Antalya ne olmuş öyle. Millet kıymış paraya, (sedona da değil) manyak gibi sokaklar bisikletli dolu. Hem de kızlı erkekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Giovanni said: Abi sağol hızlı cevap için. Hangi modeli giriş seviyesi için uygun acaba? http://www.sedonabisiklet.com/sedona_bisiklet-325.html Bu mesela ÇOK İYİDİR Kendi fiyat grubu içinde tek rakibi Bianchi Touring 727 dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrGokhanD Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 selam, haftada 3-4 defa şehir içi 20-60 km arası turlar yapmaktayım.Bisikletim MTB, Salcano ng650 hd 27.5". Tekerleri biraz kalın ve hantal geliyor. Lastiklerimi inceltmemi önerir misiniz? Performansı çok etkiler mi? İnceltirken neye dikkat etmeliyim. Bir ara arkadaşım kevlarlı lastiklerden falan bahsetmişti. Bir de 27.5" lastik bulmakta zorlanır mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Bu kadar kilometre yapıyorsan şehir içinde ve yapmaya da devam edeceksen MTB'ni satıp/takasa girip bir city bike almanı öneririm ben. Yazık, MTB ile gidilir mi o kadar mesafe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 24 ten 28 inç tekere geçince zorlanırım demi manevra kabiliyeti düşer. daha yüksekte olurum. başka ne dezavantajı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 daha rahat hakim olursun hatta teker büyüdükçe kendine göre avantajları var birde ne tarz tekerlek kullanıcan nerede kullanıcan bunlar hep değişim gösteren etkenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 benim 24 lüğü bmx gibi kullanıyodum 1.80 olunca boy. çok hoşuma gidiyodu. aynı his olmaz heralde. deneme şansıda yok netten vercem 1-2 güne siparişi. modeli gelince söylerim gider alırsınız stok biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 al işte.. yardımcı olanda kabahat. bol bol kayar düşersin umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 28c teker baya ince. 1-2 tık kalınlaştırcam tekeri sonradan mtb-city arası hybrid olsun diye. tekerden değilde genel sürüş çok farkeder gibime geliyor yükseklik artınca. 3 senedir alıştım 24 e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 24 inç te baya kalın dağ bisikleti tekeri ışıklarda 10 saniye ayağımı yere koymadan beklediğimi bilirim. öyle maymunluklar yapamam heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 şu km saati https://www.sporcupazari.com/bisiklet-kilometre-saatleri/echowell-bri-3-km-saati hareket edince otomatik devreye girip durunca kapatıyo mudur? standart bi özellik mi bu yoksa yazması mı gerekiyor illa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 dururken çalışamayacağına göre hani? sürekli açık olsada pili bitmeyeceğinden dolayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 bazı saatlerde bi özellik gibi yazılmış belki bunda hareket edeceğin zaman düğmesine basıp açıyosundur durup kitleyeceğin zaman basıp kapatıyosundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 işte öyle olsa bile battery consumption'ı (wow) çok az olacağı için kapatmasan bile olur, çok takılma olmadı basarsın hani, basmalı daha güzel bence. fiyat farkı önemli sonuçta basit bir iş yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 unutursun açmayı toplam katettiğin yolu felan eksik yazar unuttuğun için dedim. hep açık kalabilir evet doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 peki 28c teker ile gelen iç lastik 35c ye olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 küstürdüm Llamayı cvp yazmıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 https://www.kickstarter.com/projects/227461008/gi-flybike-the-first-electric-bike-that-folds-in-o şu bisiklet süpermiş be acayip hipster bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 417k dolar toplamış vay be uygun bir fiyata satsalar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 stimpak said: carraro sportive 227 hidrolik disk fren, gidondan kilitlemeli maşa, mis gibi bisiklet. 1300 liraydı, katibimden fot mak almasaydım alacaktım, bütçe azalınca başka bir bisiklet almak zorunda kaldım. konuya bakarken şunu gördüm. aynı alet iki yılda 350-400 lira zamlanmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Ben daha bisiklet alacağım ?!?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 peşin 1100'e bırakıyordu eleman bir de. 800 liralık kronlar bile 1300 liradan falan fiyat açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memetarif Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 sezon açıldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 http://www.sedonabisiklet.com/sedona_bisiklet-300.html sedona 300 700'e bırakırım 600 km binmişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 konuyu tekrar canlandırayım. üst limit 1000 lira olmak üzere 100-200km yolda kullanılabilecek bi bisiklet arıyorum. aklımda bir de şu soru var, dağ lastiği takılı iki jant alsam bunları yol/şehir lastikleriyle dönüşümlü olarak kullanabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar