Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 ölürsün dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 yok ya o kadar tehlikeli değil. köşede uzanır kalırdım en kötü geçen bi araba kamyonet felan alırdı halimi görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Fixie her kose basinda var artik pit pazarindan elliye alip toplayip bine satiyorlar.. seda bisiklette bunlarin oncusu ama sakin almayin oradan onermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Mal said: gideceğin yolun böyle dağlıkmı kaç metre çıkış nasıl anlarım diye soracaktım. google mapste terrain i kapatmışım. terraini açınca belli oluyor koca dağı aşman gerektiği. Bana çok dua edeceksin Mal kardeşim. Buradan çıktı alıp öyle çıkıyorum tüm uzun yollara. Yokuş rehberi bisikletçi için. Buyur bu da izmir gümüldür. http://www.cycleroute.org/?slat=38.42245399999999&slng=27.133350999999948&elat=38.04786&elng=27.05459799999994&mode=DRIVING Sarı yokuşlar ZOR kırmızı yokuşlar pedalla çıkılmaz (neredeyse) yokuşlar. % cinsinden kendin de ayarlayabiliyorsun, dersen ki ben süpermenim 10% komaz bana 13% ve daha dikleri kırmızı yapabiliyor. Bu cycleroute.org bisikletle yol gitme konusunda müthiş bir destek bence. Bu arada helal olsun çok ciddi bir dağı aşmışsın kardeşim. Cidden helal olsun bilaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 baya iyiymiş bu sağol. birileri loglayıp datayı göndermeden olmaz sanıyodum. bitmek kelimesini tam anlamıyla yaşadım orda. çakılların üzerine uzanmıştım son anlarda. kırık bira şişeleri vardı yerde. bacağımı uzattım ama umrumda değil kesilecekmi camdan nolacak. daha güneşin batmasına vardı panik yapmadım ondan. bi kamyonete el ederim götürür dedim. bi kere en sonlara doğru ettimde almadı. yani alışkınım bitme noktasına gelmeye. hem psikolojik hem fiziksel. daha öncede 3 kereden fazla bu duruma geldim. bitmiyo insan bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Telefondan pek kullanışlı değil o yüzden ben çıktı alıyorumanıma, kağıda da notlar alıyorum. http://www.cycleroute.org/?slat=38.42245399999999&slng=27.133350999999948&elat=38.04786&elng=27.05459799999994&mode=DRIVING sağ üstte map'ten terrain açabiliyorsun bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 eğime ve kaç km çıkış olduğuna bakmak için kullanışlı. ama o kadar ayrıntıya ihtiyacım yok şu an. google mapsteki izohipsler işimi görüyor. iyi ortaokul bilgilerim işime yaramaya başladı. http://img.webme.com/pic/g/gizliilimler/07cog.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 İzmir'de 10 bisikletli polis bisiklet yollarının korunması ve denetlemesi için göreve başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Onumuzdeki yaz bunu yapmak istiyorum: http://www.youtube.com/watch?v=EgXGgcSRGyA Adam pedal atarak 80'le giden arabalari solluyor, sdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 he yap daha geçen hafta 60kmh ile düşüp omzumu kırdım. benzetmek gibi olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Bitek omuz kirildi ise yine iyi. Zirh mi vardi ustunde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 sostizm said: İzmir'de 10 bisikletli polis bisiklet yollarının korunması ve denetlemesi için göreve başlamış. 10 mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 strava kurdum sonuç güzel totalde 100 km gittim 4-5 günde bu haftasonuda giderim baya yalnız route sıkıntısı var aslında ya adam gibi bi rota olsa istanbul'da gidip gelmeli negzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Biyik said: sostizm said: İzmir'de 10 bisikletli polis bisiklet yollarının korunması ve denetlemesi için göreve başlamış. 10 mu? 10? az mı geldi anlamadım ki? 10>0 sonuçta hiç yoktu. Seçtikleri marka da benim şiddetle tavsiye ettiğim Bottecchia markası - gurur duydum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 bayramın ilk günü Uludağ'a gidelim, serin serin püfür püfür mangalımız yaparız dedik. Dağa çıkarken baya bi bisikletçi gördük her yaştan. Neredeyse dinlenecek düzlük yok gibi zaten Uludağ çıkışında valla helal olsun. İmrendim resmen. Şurup gibi hava vardı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 hunty said: Onumuzdeki yaz bunu yapmak istiyorum: http://www.youtube.com/watch?v=EgXGgcSRGyA Adam pedal atarak 80'le giden arabalari solluyor, sdfdf ben motorla tırsıorm geçen caddede bisikletli solladı beni :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 ön amatisörü kitlenebilen şehir bisikleti önerir misiniz hem model hem de böyle bir şey mantıklı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 carraro sportive 227 hidrolik disk fren, gidondan kilitlemeli maşa, mis gibi bisiklet. 1300 liraydı, katibimden fot mak almasaydım alacaktım, bütçe azalınca başka bir bisiklet almak zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 225 le farkı ney bir de bu sınıf bisikletlerde çelikle aluminyum kadro arasında kaç kilo fark oluyor bunlar 14.5 kilo yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 çok güzel pislet, ben 1100e kadar pazarlık yaptım da vazgeçtim sonra alıcam inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 sostizm said: Telefondan pek kullanışlı değil o yüzden ben çıktı alıyorumanıma, kağıda da notlar alıyorum. http://www.cycleroute.org/?slat=38.42245399999999&slng=27.133350999999948&elat=38.04786&elng=27.05459799999994&mode=DRIVING sağ üstte map'ten terrain açabiliyorsun bir de. telefondan yapamıyorum. bu siteden bana güzelçamlı söke arasındaki yolu çıkarabilirmi biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 hunty said: Bitek omuz kirildi ise yine iyi. Zirh mi vardi ustunde? sol bacağımdaki kılıç yarasını saymadım sdfs. hiçbir koruma yoktu şans eseri sola yatarken kaydım takla atsam feciydi sonuç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 baktım net kafeden. başka yol yok. aşacam o dağı. gümüldürdekinden kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Rerore said: bir de bu sınıf bisikletlerde çelikle aluminyum kadro arasında kaç kilo fark oluyor bunlar 14.5 kilo yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 çok sapığı varmış bu olayın ya. arkadaşım da sapığı olmuş. 2500 dolara jant almış. 2500 dolar jant lan jant. yuh. karbon çok hafif ve aerodinamikmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar