Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bisiklet

Killer

Öne çıkan mesajlar

Mal said:

gideceğin yolun böyle dağlıkmı kaç metre çıkış nasıl anlarım diye soracaktım. google mapste terrain i kapatmışım. terraini açınca belli oluyor koca dağı aşman gerektiği.

Bana çok dua edeceksin Mal kardeşim. Buradan çıktı alıp öyle çıkıyorum tüm uzun yollara. Yokuş rehberi bisikletçi için.

Buyur bu da izmir gümüldür.

http://www.cycleroute.org/?slat=38.42245399999999&slng=27.133350999999948&elat=38.04786&elng=27.05459799999994&mode=DRIVING

Sarı yokuşlar ZOR kırmızı yokuşlar pedalla çıkılmaz (neredeyse) yokuşlar. % cinsinden kendin de ayarlayabiliyorsun, dersen ki ben süpermenim 10% komaz bana 13% ve daha dikleri kırmızı yapabiliyor.

Bu cycleroute.org bisikletle yol gitme konusunda müthiş bir destek bence.

Bu arada helal olsun çok ciddi bir dağı aşmışsın kardeşim. Cidden helal olsun bilaa.
Sosyal ağlarda paylaş

baya iyiymiş bu sağol. birileri loglayıp datayı göndermeden olmaz sanıyodum.

bitmek kelimesini tam anlamıyla yaşadım orda. çakılların üzerine uzanmıştım son anlarda. kırık bira şişeleri vardı yerde. bacağımı uzattım ama umrumda değil kesilecekmi camdan nolacak. daha güneşin batmasına vardı panik yapmadım ondan. bi kamyonete el ederim götürür dedim. bi kere en sonlara doğru ettimde almadı.

yani alışkınım bitme noktasına gelmeye. hem psikolojik hem fiziksel. daha öncede 3 kereden fazla bu duruma geldim. bitmiyo insan bi şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

bayramın ilk günü Uludağ'a gidelim, serin serin püfür püfür mangalımız yaparız dedik. Dağa çıkarken baya bi bisikletçi gördük her yaştan. Neredeyse dinlenecek düzlük yok gibi zaten Uludağ çıkışında valla helal olsun. İmrendim resmen. Şurup gibi hava vardı zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Telefondan pek kullanışlı değil o yüzden ben çıktı alıyorumanıma, kağıda da notlar alıyorum.

http://www.cycleroute.org/?slat=38.42245399999999&slng=27.133350999999948&elat=38.04786&elng=27.05459799999994&mode=DRIVING

sağ üstte map'ten terrain açabiliyorsun bir de.

telefondan yapamıyorum. bu siteden bana güzelçamlı söke arasındaki yolu çıkarabilirmi biri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...