Arnis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paypal ile aldım o islem bir 5dk sürdü keyin gelmesi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Bana da ikinci bi tane aldırmadı paypaldan, reddedildi falan dedi ama güvenlik hedesi vs yüzünden dedi büyük ihtimalle. Sonra account ile giriş yapıp paypal ile değil de sanal kartın direkt kendisi ile ödeme seçtim, telefon numarasını arayacaz güvenlik bıdı bıdı dediler. Arayan olmadı onayladılar sonra :) Biraz ilginç bir site ama neticede keylerde ve ödemede sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 cd key i g2a satmıyor. kullanıcılar satıyor. tanımadığınız hakkında olumsuz yorumlar olan satıcılara dikkat (gerçi g2a barındırmıyor onları ama genede olsun).o nedenle cd key gelmesi bir 5 dakika sürebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 CD keyi verdikten sonra soruyor zaten sıkıntı var mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 böyle tonla website var cdkey dağıtan. en kötüleri g2a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 DERKEN? adamlar gayette piyasadaki en düşük fiyatlara oynuyor gördüğüm kadarı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 gog bayağı geniş yelpazede saatlik flash salelere başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 g2a da paypal offer var. CoD:AW : 26 dolar AC Unity : 30 dolar daha bi sürü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Seru said: böyle tonla website var cdkey dağıtan. en kötüleri g2a.G2A'nın ne kötülüğünü gördün? Savunmak için değil, müşterileri olarak kötü tecrübeni merak ediyorum sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 über bundle çıkarmışlar helal valla €3.74 - S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl - Demonicon: The Dark Eye - Pixel Piracy - Year Walk - Alone in the Dark - Albedo: Eyes from Outer Space - Kraven Manor - FATE: The Cursed King - Loren The Amazon Princess - Real Boxing http://www.bundlestars.com/all-bundles/killer-bundle/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 g2a'dan alsam mı advanced warfare, oynar mıyım, bilgisayar kaldırır mı gibi düşüncelerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Conspiracy Bundle da güzelmiş, güzel point&click adventure oyunları var Broken Sword ilk üç Runaway trilogy The Dark Eye: Chains of Satinav The Whispered World Special Edition Killer bundle alıp Demonicon arttıran olursa mesaj kutuma beklerim, geçmiş humble bundlelardan trade konuşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Runaway çok kötü oyun değil ilk 2 sini bitirmiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 süprizli square enix paketi https://store.eu.square-enix.com/emea_europe/games/pc-windows-download/The-Square-Enix-Christmas-Surprise.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 onu ben denedim, bizim bölgeyi kabul etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 evet türkiyeyi kabul etmiyormuş 3rd World Problems :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 vpn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Denedim olmadı chrome+hola ile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 bundlestars batman bundle ı yapmış asylum, city, origins+origins dlcleri http://www.bundlestars.com/all-bundles/batman-complete-bundle/?utm_source=Facebook&utm_medium=social&utm_campaign=bundle+batman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Kasmaya degmez gibi geldi square enix ama vpn ile bi avrupa ulkesinden paypal hesabi acmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 colonization classic ahah http://store.steampowered.com/app/327400/ 3,25 lira =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 bu sid meier ne aç gözlü ne şerefsiz bi adamdır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Çalıyor ama çalışıyor da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 g2a'da paypal offerda Civilization Beyond Earth 27 dolares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Aralın gazıyla Unity'i 179 TL'ye satmaya çalışan steame ve arala geçmiş olsun. Amazonda Unity 30 dolar :p Assassin's Creed Unity [Online Game Code] Daha da düşer bu vazgeçtim almayacam ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar