under Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Evet demonoid geri dondu. Eski hesabinizla login olabilirsiniz. Torrentler de hala yerinde. Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 linkte kesin virüs var. güvenemedim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 username falan unuttum ben hep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 aha hatırlayıp girdim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 iyi haber mod olduğum halde haberim yoktu... kim açtı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 cia in oyunu bunnar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 şükürler olsun döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 1.5 ay oldu bu site açılalı. Scam diyorlar, legit değil kullanmayın bence http://torrentfreak.com/new-demonoid-d2-vu-quickly-shutdown-for-hosting-malware-130508/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 irc dende sordum haberleri yok ... http://demonii.com/ gerçeği bu oda sadece tracker yani illegal işleri bıraktılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Üyelikleri nasıl tanıyorlar numaraysa? Bu durumda asıl demonoid'deki bütün üyelik bilgileri çalınmış demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 3 yönetici vardı weble ilgilenen vs vs diye ayrılıodu asıl yönetici olaydan sonra zaten kayboldu modlara kadar herkesin elindeydi zaten site 3. şahısa geçmemiştir ama Core yöneticileri açmamıştır muhtelemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Redeagle said: Üyelikleri nasıl tanıyorlar numaraysa? Bu durumda asıl demonoid'deki bütün üyelik bilgileri çalınmış demektir. benim demonoid'de kesinlikle kullanmadığım mail adresine bile söz konusu e-mail gelmiş mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 ben daha önce şifre değiştirmek için başvurmuştum. Şimdi 4 ay önce gelen xef33 gibi abuk sabuk şifreyi denedim girdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 kullanalım mı kullanmayalım mı karar verin 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Kim sallar demonoid i bu saatten sonra.Bu arada 2007 yılında kayıt oldugum üyeliğimi buldum asdsad. Eski Demonoid in database'i modların bile eline geçmişse zaten, daha hayır gelmez bu yenisinden de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Demonoid'in iyi yani arsiviydi, bombos simdi. Neredeyse tum saglam cizgiromancilar zaten ComicBT'ye gecti, oteki insanlr ise dagildi saga-sola, yeni yerler buldu kendine. Ben 30-40 cizgiroman paylastim uc ayda ComicBT'de, gelmem buraya da artik geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 yeni baslik acmayalim diye buradan yaziyorum ama torrentfreak der ki bizimkiler geri geliyormus.. http://torrentfreak.com/demonoid-back-140330/ hadi gozumuz aydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar