S-H Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 banlanıcak bir hareketin yoksa banlanmazsın bu kadar basit,10 yaşında banlanan veletlerden bir farkın yok sen ona yan hakaret etmeye başladığına göre doğruları söylemişim,canın yanmış,sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 benim geldiğim yerde mala mal denir dostum.. hakeret değildir sıfattır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Gondarla oynamak isteyen trye, istemeyenler westtir na dir artik. Ortami super ozetlemis gondar mesela trdeki. Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 denebilir evet ama gördüğünüz gibi temizleniyorlar bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 trde başarılar . şu götünün gılıyım diyen teyzeyede hayırlı işler bol kazançlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Ben bu brand işinden vazgeçtim ya.. onu açana kadar 3 tane 1300 lük, 2 tane 400 lük açacağım. Başkada açmayacağım. Yeniden araştırma işine döneyim ben :P (akşam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Abi bu rune'ları bi taktikle mi açıyoruz ap olarak rune açıcam büyüklere koymam gereken şeyin önemi ne? Ek bonus gibi şeyler mi veriliyo nedir durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 evet bonus ad-mr-armor-ap-as-ls-gp5 vs bir sürü bonus veriyor ama yeni başlıyorsan oyuna ilk önce flat ad - ap 2 sayfa rune yap,lvl30 olmadan bulaşma hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Yok level 22yim de hiç rune almadm tier 3 açılınca yapayım dedim nasıl yapcağımı bilemiyorum. Genel olarak işe yarayabilecek Ap rune dizmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 www.lolpro.com www.mobafire.com abi şu iki siteden örnek buildlara bakabilirsin. genelde hep aynı runelar fln var. direk c/p ypa fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Genelde kırmızılar magic penetration. sarılar armor maviler magic armor büyükler ap şeklinde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 S-H said: Akhlaur said: S-H said: Densiz said: brandın skillerini pek sevmiştim :( sadece onu açsam sorun olur mu? 3k imiş fiyat. Onu açana kadar 2-3 tane 1k lık açmak daha iyidir felan mı dersiniz yoksa. edit: başkada açmayacağım :P. beğendiysen aç tabi,elbet birikir puanlar,beğendiğini aç oyna,oyun oynuyoruz bu kadar kasmaya gerek yok :) lvl30 olduğun gibi ranked oyunlara dalmaya gerek yok,normal oyunlarda ip kasarsın,oyuna alışırsın falan harca istediğin gibi kasmaya gerek yok o kadar @Akhlaur %70 win rate ? Nesi var abi %70 in ? %70 win rate ile diamond plat arası bir şey olursun,tavsiye verdiğin adam yeni başlamış edit:bi de mid değilsen yani ekstra jungledan creep falan alamıyorsan ilk 10dk'da çok zor 100ck yapmak,mesela dyrus'a bakıyorum şu an toplasan 5-6 creep kaçırdı sanırım dk15 115ck var. ama ilk dakikalardan sonra ck alma katlanıyor tabi benim kişisel yorumum,sıradan bir soloQ oyuncusu için ilk 20dk'da 160-180ck gayet iyi Ben henüz kendi ligimi bulamadığım için öyle yazdım.Hangi ligin adamıyım bilmiyorum şu an ama iyi oynadığım herolarla rate im 60 80 arası.Biraz daha yükselince belki bi yerde azalmaya başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 agha dota? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Karşıya lvl 30, 525 winli adam geldi? nası iş anlamadım. Alaka ne? yada ne işi var bu adamın burda. bizim takım komple 10 lvl. edit: sorma nedenim, düşük lvlların oyununa 30 lvl adam geliyormu. Mantıksız geldide. Eğer tier 3 runelarıyla felanıyla oynuyorsa bizim oyunu sakat biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 premade değillerse ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Premade oluyor, sizin takımı da level olarak ona gçre dengeliyor. Ya mutlaka sizde de 30 oluyor yada ortalamanız aynı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 diğer herkese baktım abi, 11 lvl birtek ben vardım. Win sayıları 25 civarı milletin. ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Dartanian said: Genelde kırmızılar magic penetration. sarılar armor maviler magic armor büyükler ap şeklinde mi? aynen öyle,bir de kırmızı ve büyüklerin ad olduğu sayfa yaparsın oldu bitti :) (belki bilmiyorsundur diye söyleyeyim dedim,aldığın runeları başka sayfalarda da kullanabilirsin,mesela mavi mr ve sarıları armorları tekrar almana gerek yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 bu akşam yarın akşam euw ya da tr serverındakilerle bi 5v5 atalım yeterli kişi toplanabilirsek diyorum. olmadı 5 kişi normal game atarız maksat community feeling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 trdeyım ben bu aralar paticik kanalına girin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 doruk,bir mesaj kadar yakınım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Ben de tr deyim.Bu akşamı bilmiyorum da yarın akşam gelebilirim muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 DoruK said: bu akşam yarın akşam euw ya da tr serverındakilerle bi 5v5 atalım yeterli kişi toplanabilirsek diyorum. olmadı 5 kişi normal game atarız maksat community feeling. Karach, EU West. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 kaybedınce -6 kazanınca +1 gelmesının nedeni ne? , bişiler mi değişti lig puanlamada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 gold1 plat1 falan olunca az gelmeye başlıyor ama +1 gelmesini çözemedim,senin w/l sıçışlarda olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar