Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlayStation 4 vs Xbox One

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xenus said:

"PS4 Grabs 95% Of Consumer Votes After Amazon Ends Poll Early"

http://www.cinemablend.com/games/PS4-Grabs-95-Consumer-Votes-Amazon-Ends-Poll-Early-56766.html

küfür gibi oylama olmuş xbox'ı amerika'da bile satamayacaklar bu gidişle.
İçimin yağları eridi yeminlen.
Mesaj tarihi:
Seru said:

degil amerikada dunyanin her ulkesinda san marinoda bile problemsiz kullanabiliyosun. ama xboxonei amerika haric nerdeyse hicbiryerde kullanamiyosun.

Anladım Seru çok teşekkür ederim. Uzun dönemdir bu alemden uzağım eskiden NTSC/PAL olayları olduğundan merak ettim. Çok teşekkür ederim
Mesaj tarihi:
blu-ray film falan pek izlemem zaten izleyeceksem de amazondan getirtirim. Oyunlarda da region lock olmayacağından 399 dolara en ucuzundan alınabilir yani. sanırım <3 ps4
Mesaj tarihi:
nispet mi yapiyon turkiyedeki patilere? ben de kirgizistandan alirim bir tane fakat oradakilar japonca ps tuslar falan ters cikmasin burada da ucuz olur. nispet nr 2
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Jimmy Fallon'a çıktılar. Xbox One kötülemdi orada da.

Olay yine bu bence:

http://imgs.xkcd.com/comics/ballmer_peak.png

Güncellemek getek bunu.
Mesaj tarihi:
xieon said:

Amerika'dan alacağımız playstation 4ü sıkıntı yaşamadan kullanabiliyor muyuz?

eğer şirketler bastırırsa region lock olsun diye kendi oyunlarında atlus'un ps3 için olan p4a'da yaptığı gibi, sorun çıkar.
Mesaj tarihi:
region lock varsa abdden aldığım makine için abd den mi oyun almam lazım? Yoksa oyun internete girdiğimde türkiye de olduğumu anlayıp kitleniyor mu?
Mesaj tarihi:
"In addition to buying a disc from a retailer, you can also download games from Xbox Live on day of release. If you choose to download your games, you will be able to play them offline just like you do today. Xbox One games will be playable on any Xbox One console -- there will be no regional restrictions."

region lock yok
Mesaj tarihi:
xieon said:

ps4 için diyorduk abi :(

ps4'te region lock yok zaten. anca dev'ler diretirse oyunlarına koyabilirler. ama microsoftun kararından sonra region lock istemezler herhalde. birde böyle birşey zaten olmaz ps3'te bi persona 4 arena var region locklu benim bildiğim başkada yok
Mesaj tarihi:
buraya da yabıştıralım, şimdi tekrar anket açabilirsiniz.

JestersTear said:

-No more always online requirement
-The console no longer has to check in every 24 hours
-All game discs will work on Xbox One as they do on Xbox 360
-Authentication is no longer necessary
-An Internet connection is only required when initially setting up the console
-All downloaded games will function the same when online or offline
-No additional restrictions on trading games or loaning discs
-Region locks have been dropped

o kadar ayaklanma işe yaradı ve başbakan microsoft geri adım attı.

abi resmen ps4 bu nesli kurtardı, başka bir açıklama yapmaya ihtiyaç duymuyorum.

#direngaming
  • Yeni Oluştur...