Roqq Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Çok iyi filmdi ya. Oscar filan ne varsa versinler. Sonunda ki müzik ilkinden bile güzeldi. 9/10.
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Llama said: Silphatos said: imaxde izledim dün en güzel sahne peter jacksonın başta hıyar yediği sahneydi, çok güzel yedi nerde diyor ne diyo abi
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Warhero said: Flameoffear said: Senin gözüne batmıyorsa senin sorunun bize ne? Otur ağzın açık izle kimsenin bişi dediği yok. Neyine çamur atıyoruz? Bok gibi film işte. 1000 senelik "daha mı iyi bilicen" mantığınızı da alıp bi yok olun. Göze batmak meselesi değil, kolaylıkla farkedilecek bazı şeyler laf olsun diye yazılıyor. Ejderha önünde taşları kırarlarken, ejderha ordan bir tehdit algılamıyor. Smaug kibirli olduğundan onlara meydan okuyup saldırmak için bekliyor. Kırılan taşların altından altın heykel çıkınca açgözlülüğünden hipnoz olmuş gibi bakıyor. Altın eriyip sıçrayınca kaçma fırsatı olmuyor. Bu sahneleri "ejderhaya saldırıyorlar ejderha mal mal 20 sn bekliyor bu ne biçim senaryo" şeklinde yorumlayarak suçluyorsunuz. 1000 senelik "daha mı iyi bilecen" değil, azıcık düşünün suçlamadan önce diyorum. Örneğin filmde anahtar girişinin büyülü olduğu ve ancak ışık altında ortaya çıkacağı söyleniyor, "o kadar gelmişler niye aramıyorlar" gibi eleştiriler yapılıyor, bunun gibi şeylerden bahsediyorum. Orası kurgu hatası öncelikle senaryo değil. Düşünceleri o olmayabilir uygulaması saçma sapan bişi olmuş işte filmde. Orda cüce konuşurken zincirlerin kırılmaya başlaması gerekitdi ki son cümlesiyle de kalıp yıkılacaktı. Olması gereken oydu. Ama film de öyle mi? Cüce sözü bitiriyor bakışyorlar, hoppp hadi kıralım şunları asılın, tmama nerdeyse kırıldı yüklenin ahanda kırıldı valla gidiyor. Bu sürede Ejderha napıyor? Bekliyor. Bizim sözümüz ona.
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Niye o kadarcık bir sahneye takılıyorsun peki ? Keyfini çıkarmak yerine.
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Silphatos said: Llama said: Silphatos said: imaxde izledim dün en güzel sahne peter jacksonın başta hıyar yediği sahneydi, çok güzel yedi nerde diyor ne diyo abi yanlış alıntı yapmışım :D
RRa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Star Wars gibi oldu, 4 5 6 1 2 3 ama güzel film, haksızlığa uğruyor
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Roqq said: Niye o kadarcık bir sahneye takılıyorsun peki ? Keyfini çıkarmak yerine. O bir örnekti sadece, bunun gibi bir alay sahne var.
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Heykel açıldıktan sonra Smaug'un aklı çıkıyor orada. Donup kalıyor altın karşısında. Bunun neyini tartışıyorsunuz ki.
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 yildirimokur said: Heykel açıldıktan sonra Smaug'un aklı çıkıyor orada. Donup kalıyor altın karşısında. Bunun neyini tartışıyorsunuz ki. şunu hala nasıl anlamazsınız lan wtf.
RRa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 uykudan yeni kalktı sabah mamuru o yüzden
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Boşuna uğraşmayın olm işte. Noob gibi nereden kulp giydirsek diye kasıyorsunuz.
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Heykelin ilk önce gözünden fışkırması da garip olmuş, başka yerinden de fışkırabilirdi sfgsg
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Sparkcaster said: havuç yiyodu o. Hiyar yedi yanlisin var
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 film guzeldi yine Sisko cucenin whirlwind attigi sahne baya eglenceliydi.
quixef Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Önceki bekleme: Oha kalıbın içinden altın çıkacak galiba lan!11 Sonraki bekleme: Allahıma çıktı!! Offf altına gel!!1
eldar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 şu film orta dünya'da geçmese kimse yüzüne bakmazdı. Sayfalarca ejderha altına kaç saniye bakar tartışması dönmüş. Tolkien sen nelere kadirsin :).
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Beyler ilk kez imax ya da hfr ye gidicem karar veremiyorum.Hangisinde hobbiti çok daha kaliteli şekilde izlerim bi el atıverin :D
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 2D'de çok daha kaliteli ve sorunsuz şekilde izlersin. (şaka postu değil)
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 armutlaşmayın şöyle ya, daha önceki sayfalarda da söyledim kaç defa hay hfrniz imaxiniz batsin diye, imkanım olsa 2D izlerdim çok daha zevk alırdım, yüzüklerin efedisi 2D iken mutsuz bi şekilde izlediniz sanki.
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 jester kalabalık yapma boşu boşuna git başkasını trolle.Ya da türkçe kursuna git anlamadıysan sorumu.Senin 2d sevdan beni ilgilendirmiyor. Evet soruma halen cevap bekliyorum arkadaşlar.
progamer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Barathrum said: Beyler ilk kez imax ya da hfr ye gidicem karar veremiyorum.Hangisinde hobbiti çok daha kaliteli şekilde izlerim bi el atıverin :D HFR sinemadan sinemaya fark ediyor baya. Kaliteli düzgün yerde çok iyi de, mesela benim gittiğimde aşırı karanlık geldiydi film. Görüntü harbi blu ray seyretmek gibin ama aşırı net böyle ama öle karanlık seyredeceğime 2d seyrederim daha iyi harbi.
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Barathrum said: Beyler ilk kez imax ya da hfr ye gidicem karar veremiyorum.Hangisinde hobbiti çok daha kaliteli şekilde izlerim bi el atıverin :D hfr git
Öne çıkan mesajlar