LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Film iyiydi, orta dunya havasi daha iyi yakalanmis birinci filme gore, 8/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 BiTcH_oFBaT said: IMAX biletleri hala satışa çıkmadı. Allah belasını versin cinemaximum'un. telefonları bile açmıyorlar. bir de twitterdan ayak yapıyorlar. oç'leri dün telefonla arıyorsun, hoşgeldiniz diye girip 2 sn sonra bizi aradığınız için teşekkürler diye otomatik olarak kapatıyorlar. -6 derecede 30 dk yürüttüler bizi yine. -- Film ilk Hobbit'ten 2.5 kat daha iyiydi bence. İlki Tolkien dünyasından gelen/gelebilecek en kötü filmdi açık ara. Bu filme meeh denmez bence. Smaug'un seslendirmesi harikaydı, karizmasıyla ezdi film boyunca. Doyurucu düzeyde aksiyon vardı. Arwen'in King's foil ile cure kastığı sahnenin çakması gerçekten yersizdi. Evangeline Lilly olduğundan daha güzel olmayı başarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 OH BE ! Pazara aldım HFR 3D iki bilet. Finally! Ödemeyi yaptıktan sonra telefonuma sms gelmedi nedense. Her internet alışverişimde gelen smsin bu sefer gelmemesi garip oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Marmara park'tan aldım IMAX'e. Tatilya'nın yerine dikmişler bu avm'yi. Metrobüsle de gidiliyormuş. IMAX - 18,50TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 marmara forum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 bende gerlcem benıde sey edın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 bi film için yunanistana gidemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 dreagloth said: marmara forum? yok,park olanı. beylikdüzünde. Metrobüs duraginin yanindaymiş. Perdesi de büyükmüş. İyi diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 spo Gandalf'in Sauron'la kapismasi bana biraz fazla abarti geldi gibi. Yada gelmedi mi... emin degilim. Bidaha izlemem lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ShadowFax said: dreagloth said: marmara forum? yok,park olanı. beylikdüzünde. Metrobüs duraginin yanindaymiş. Perdesi de büyükmüş. İyi diyolar. türkiyedeki en büyük sinema diyor kapısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 bok gibi sinema, bir kere gittim daha da gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Öncelikle ben filmi beğendim, beğendim beğenmesine de, gene sevgili screenplay'ciler kitabı öyle bir değiştirmiş, allem etmiş kallem etmiş alakası olmayan şeyler koymuşlar. Romance eklemek zorunda hissetmişler sanırım kendilerini biraz, çok bariz belli oluyordu. Onun dışında Bazı sahneler gereksiz geldi. Spo for noobz Sauron vs Gandalf neydi öyle ya ahahah Smaug gerçekten 10 üzerinden 15 olmuş, muhteşem yapmışlar. Aa en büyük hayalkırıklığını Beorn'u sadece 2 dakika görerek yaşadım, o kadar az gözüktü ki resmen içime oturdu ya. Kiliyi çok önplana çıkarmaları ve Tauriel konusuna fazla girmek istemiyorum. Ama Bombur'un büyülü suya düştüğü ve uyku büyüsüne tutulduğu sahneleri screenplaye almamaları da çok üzdü beni ne yalan söyliyeyim, daha taşıyacaklardı şişman cüceyi ohooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Bence gayet güzel bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 şarkı diyorum şarkı aloooo bilen var mııı aloooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Cok iyi olmus. Normalde 3D sevmeyen biriyim ama HFR 3D denen sey oyle imba olmus ki her film oyle olsun diyorum. 2D'yi gectiler sonunda. Ama analog veren bir yer bulsam ona da giderim, yok Ankara'da sanirim. Kitaptan daha iyi oluyor bu ucleme. Ilk kez soyledim bu sozleri ama kitapdan daha iyi. Kili'nin olayini da tuttum ben, karakterler daha bir kanli canli olmus kitaba gore, elf kizi da iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 adamınbiri said: şarkı diyorum şarkı aloooo bilen var mııı aloooo LMGTFY Ed Sheeran - I See fire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 IMAX mı gitseemm yoksa HFR 3D mi arada kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 HFR. Soru bile degil sordugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 istanbulda nerede var hfr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 İyice sabırsızlandım yorumlarından sonra GERGE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 GERGE said: HFR. Soru bile degil sordugun. soru ozelligini kaybetmesi icin HFR salonlarinin IMAX den buyuk olmasi lazim once. Anca sonra kiyaslanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Arkadaşlar karar verin lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 İkisine de git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 barbu said: istanbulda nerede var hfr? http://www.marsgate.com.tr/filmler/Hobbit-Smaug-un-Corak-Topraklari-HFR-3D/HO00000050.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 e abi imax salonunda yayınlanan versiyonu niye HFR değil? 2 kere mi gidicem şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar