Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

progamer

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:

IMAX biletleri hala satışa çıkmadı. Allah belasını versin cinemaximum'un. telefonları bile açmıyorlar. bir de twitterdan ayak yapıyorlar.

oç'leri dün telefonla arıyorsun, hoşgeldiniz diye girip 2 sn sonra bizi aradığınız için teşekkürler diye otomatik olarak kapatıyorlar. -6 derecede 30 dk yürüttüler bizi yine.

--

Film ilk Hobbit'ten 2.5 kat daha iyiydi bence. İlki Tolkien dünyasından gelen/gelebilecek en kötü filmdi açık ara. Bu filme meeh denmez bence.

Smaug'un seslendirmesi harikaydı, karizmasıyla ezdi film boyunca. Doyurucu düzeyde aksiyon vardı. Arwen'in King's foil ile cure kastığı sahnenin çakması gerçekten yersizdi. Evangeline Lilly olduğundan daha güzel olmayı başarmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle ben filmi beğendim, beğendim beğenmesine de, gene sevgili screenplay'ciler kitabı öyle bir değiştirmiş, allem etmiş kallem etmiş alakası olmayan şeyler koymuşlar. Romance eklemek zorunda hissetmişler sanırım kendilerini biraz, çok bariz belli oluyordu. Onun dışında Bazı sahneler gereksiz geldi.

Spo for noobz

Sauron vs Gandalf neydi öyle ya ahahah

Smaug gerçekten 10 üzerinden 15 olmuş, muhteşem yapmışlar.

Aa en büyük hayalkırıklığını Beorn'u sadece 2 dakika görerek yaşadım, o kadar az gözüktü ki resmen içime oturdu ya.

Kiliyi çok önplana çıkarmaları ve Tauriel konusuna fazla girmek istemiyorum.

Ama Bombur'un büyülü suya düştüğü ve uyku büyüsüne tutulduğu sahneleri screenplaye almamaları da çok üzdü beni ne yalan söyliyeyim, daha taşıyacaklardı şişman cüceyi ohooo.

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Cok iyi olmus. Normalde 3D sevmeyen biriyim ama HFR 3D denen sey oyle imba olmus ki her film oyle olsun diyorum. 2D'yi gectiler sonunda. Ama analog veren bir yer bulsam ona da giderim, yok Ankara'da sanirim.

Kitaptan daha iyi oluyor bu ucleme. Ilk kez soyledim bu sozleri ama kitapdan daha iyi. Kili'nin olayini da tuttum ben, karakterler daha bir kanli canli olmus kitaba gore, elf kizi da iyi yani.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...