progamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/179776_10151659722336558_141261027_n.jpg http://www.joblo.com/newsimages1/evangeline-lily-hobbit-tauriel-story.jpg http://www.aceshowbiz.com/images/news/hobbit-the-desolation-of-smaug-bilbo-in-the-dragon-s-lair.jpg said: The second in a trilogy of films adapting the enduringly popular masterpiece The Hobbit, by J.R.R. Tolkien, The Hobbit: The Desolation of Smaug continues the adventure of the title character Bilbo Baggins (Martin Freeman) as he journeys with the Wizard Gandalf (Ian McKellen) and thirteen Dwarves, led by Thorin Oakenshield (Richard Armitage) on an epic quest to reclaim the lost Dwarf Kingdom of Erebor. Öbür topic de dolmuş gibi olunca bari yeni filmin yeni topici olsun dedim. 13 Aralıkta çıkıyor. Trailer da Man of Steel'in başında gözükücekmiş. Salı günü de nete koyacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Ranger Elf hatun,mage i ni görmekten gına gelmişti .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 OW YEA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 ranger'a meme koymayı unutmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 evangeline çok iyi gitmiş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 aralığın ortasında çıkarıp 2013mü diyorlar emeke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 elf hatun olsun tabi. kızıl olması yeterli zaten meme olmasada olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 photographer said: evangeline çok iyi gitmiş bence son derece katılıyorum. zaten inanılmaz güzel bir hatun . saç rengi falan da imba olmuş. sabırsızlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Üç film çok fazla gelecek 3 saatten, 9 saatlik hikaye yok kitapta yani. İlk filmde de fazla uzatmışlardı ilk kısımları filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Valla bu sefer masterpiece beklemediğim için ne kadar uzun olursa fanları o kadar tatmin eder diye umuyorum, açıkcası bu tarz edebi eserlerin olduğu gibi kalmasını dilerdim. Genç nesil artık hazırı varken neden gidip kitabını okuyayım diyor, tamam filmlerle eseri belki daha kalıcı hale getirdi belki ama ben olsam bu kitapları ders diye okuturum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 o ne len windrunner'ı koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Ya ilk filmde bir gollum yani 354 dakika sürdü.. bi ara bitince geri girelim dicektik salona.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Eternal said: Ya ilk filmde bir gollum yani 354 dakika sürdü.. bi ara bitince geri girelim dicektik salona.. dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 hiç bişey yapmadık napalım oturduk izledik işte şizofrenik hareketlerini falan uzun uzadıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 süper değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 uzundu kötüydü demedim ki ben.uzundu dedim. 3 saat yapıcaz diye yaydıkça yaymışlar bazı sahneleri. yüksüklerin efendisi gibi dolu dolu geçmedi bazı bölümler onu demeye getiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 beni hiç sıkmadı filmin uzunluğu,hatta 5 saat olsa bile izlerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 filme kötü demedik olm alla alla tayyip gibisiniz sdfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 kitabı öyle yazmış adam öyle çekmişler abi yapcak bişi yok o bilmece kısmı en can alıcı yeriydi filmin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 bi dakka evangeline hangi karakteri oynuo ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Ötekini izledik bunu da izleriz. Benim tek hatam hikaye olarak bakmayıp lotr gibi bir üçleme umuduna kapılmamdı. Ben dersimi aldım ancak ilk filmin Lotr'dan daha iyi olduğunu iddia eden arkadaşlarım var. Hatta fizik kurallarını altüst eden efektlerin daha gerçekçi olduğunu bile iddia ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Eternal said: filme kötü demedik olm alla alla tayyip gibisiniz sdfhs Gollum , Sam ile Frodo'yu tuzağa adım adım çekerken gözyaşlarımızı paylaşmadın !! Madem Gollum'un uzun sahnelerine karşı bir hassasiyetin vardı da LOTR'da neredeydin ?!! İşte bu EtArNal zihniyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Teaser saat kaçta çıkacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Gollum tespitine katılıyorum, gerçi film 5 saat olsa gene izlerim ama adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar