Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Yok ya ben indirmedim bile filmi, eşim indirmiş imdb'de puanı yüksek görünce. Hani aksiyon vs çok ayırt etmem ama izledin mi bilmiyorum hakkaten 7.8 fazla qanq :)

goldbären said:

CuteButPsycho said:

imdb Ratings: 7,8/10 from 340.026 users

Benim Rating: 6,3/10

oda Ryan Gosling şekli için. imdb de ederinden fazla bence.

"qanq axion dediler çıkmadı ne sıqıcı flim" puanı olmuş bu :)
Sosyal ağlarda paylaş

CuteButPsycho said:

µh said:

8/10
çok iyi

5.5.

yuvarlayıp 6 bile yapmak istemedim. Konusunu vs bilmeden izledim direk. Hani bi beklentimde yoktu filmden ama beğenmedim.

bunu izledim ardından da şunu izledim

http://images.redbox.com/Images/EPC/Detail370/6565.jpg

üstteki 8se millers 18/10 falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Yazayım biraz :)

Ibn-i Sina'yı anlatıyor. Harika bir film. Daha doğrusu Rob Cole adında bir ingiliz'in Iran'a gitmesi ve orada müslüman dünyası ile tanışması Ibn-i sina dan modern tıbbı öğrenmesi. Islam dünyasının ne denli mal olduğunu anlamak için güzel bir film
9/10

7/10

8/10
Güzel sarıyor, ancak daha güzel bir son yakışırdı.

Genel olarak beğenilmemiş ama benim hoşuma gitti derinlemesine izlememek lazım sanırım 7/10

Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

Ibn-i Sina'yı anlatıyor. Harika bir film. Daha doğrusu Rob Cole adında bir ingiliz'in Iran'a gitmesi ve orada müslüman dünyası ile tanışması Ibn-i sina dan modern tıbbı öğrenmesi. Islam dünyasının ne denli mal olduğunu anlamak için güzel bir film
9/10

açıkcası filme kanıp da islam dünyasının ne kadar mal olduğunu anlamak için demen ironik kaçmış. nickinin karşılığını verememişsin.
filmi ben de beğenmeme rağmen film olarak beğendim, gerçekliğini dert etmeden.
o dönemdeki+ibn-i sinanın hayatında hiç bir dönemde öyle salak yönetimler yoktu.
islamın rönesans dönemi derler zaten.
bugünkü islam dünyası ne kadar mal dersen anlarım da o günkü islam dünyası bugünün cern'i gibi birşeydi.
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

[

img]http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQ1NDUyODk5NF5BMl5BanBnXkFtZTcwODk0MjIwNg@@._V1_SX214_AL_.jpg[/img]

daha önce de izlemiştim. bir sahne bu filmde geçior diye izledim ama yanlış tahmin. tekrar izlemiş oldum.
6/10

aklıma gelen sahne de dota ki sand kinglerle yaşayan bir kabile var. belli bir bölüme kadar onlarla devam ediliyor yola. hatırlayan olursa yazarsa sevindirik olurum.

scorpion king olabilir mi? çok zaman oldu filmi seyredeli, net hatırlayamadım. arşivimde de bulamadım kontrol için...
Sosyal ağlarda paylaş

sanssizsansli said:

dusuncelihayvan said:

9/10

açıkcası filme kanıp da islam dünyasının ne kadar mal olduğunu anlamak için demen ironik kaçmış. nickinin karşılığını verememişsin.
o dönemdeki+ibn-i sinanın hayatında hiç bir dönemde öyle salak yönetimler yoktu.
bugünkü islam dünyası ne kadar mal dersen anlarım da o günkü islam dünyası bugünün cern'i gibi birşeydi.

gerçekleğini dert etmeden seyredeyim dedim de... öncesinde ve sonrasındaki 1000er yılın en büyük bilim ve tıp adamlarından birinin,

ingiliz bir supernatural'ın yamağı yapılması; ibni sina'nın hiç kadavra incelememiş olması ve ingilize "içeride ne vardı?" diye acınacak bir iştahla sorması; haydi diyelim insan kesip biçmedi, ortalıkta doğranmış katledilmiş insanları da görmedi, yediği koyunun sığırın da kalbine hiç bakmamış olması; yahu tamam hepsini geçtim intihar etmesi...

olmadı, hiç olmadı.

kostümler, makyajlar, mekanlar iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sufi said:

sanssizsansli said:

dusuncelihayvan said:

9/10

gerçekleğini dert etmeden seyredeyim dedim de... öncesinde ve sonrasındaki 1000er yılın en büyük bilim ve tıp adamlarından birinin,

ingiliz bir supernatural'ın yamağı yapılması; ibni sina'nın hiç kadavra incelememiş olması ve ingilize "içeride ne vardı?" diye acınacak bir iştahla sorması; haydi diyelim insan kesip biçmedi, ortalıkta doğranmış katledilmiş insanları da görmedi, yediği koyunun sığırın da kalbine hiç bakmamış olması; yahu tamam hepsini geçtim intihar etmesi...

olmadı, hiç olmadı.

kostümler, makyajlar, mekanlar iyi.

ibn-i sina ile ilgili olan kısmı bana da aptalca geldi de arkadaşın islam dünyasının o dönemine laf söylemesi komikti.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...