The Amazing Spider Man 2
Diğer spiderman filmlerine göre vasat kalmış..hikayeydi oyunculuktu falan çok düz
6/10
Yok ya ben indirmedim bile filmi, eşim indirmiş imdb'de puanı yüksek görünce. Hani aksiyon vs çok ayırt etmem ama izledin mi bilmiyorum hakkaten 7.8 fazla qanq :)
adamın her aksiyon filmi kendini izletiyor bence film 6/10 ancak ceysın faktörünü de katarsam 8/10 :p
Yazayım biraz :)
Ibn-i Sina'yı anlatıyor. Harika bir film. Daha doğrusu Rob Cole adında bir ingiliz'in Iran'a gitmesi ve orada müslüman dünyası ile tanışması Ibn-i sina dan modern tıbbı öğrenmesi. Islam dünyasının ne denli mal olduğunu anlamak için güzel bir film
9/10
7/10
8/10
Güzel sarıyor, ancak daha güzel bir son yakışırdı.
Genel olarak beğenilmemiş ama benim hoşuma gitti derinlemesine izlememek lazım sanırım 7/10
Ibn-i Sina'yı anlatıyor. Harika bir film. Daha doğrusu Rob Cole adında bir ingiliz'in Iran'a gitmesi ve orada müslüman dünyası ile tanışması Ibn-i sina dan modern tıbbı öğrenmesi. Islam dünyasının ne denli mal olduğunu anlamak için güzel bir film
9/10
[
img]http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQ1NDUyODk5NF5BMl5BanBnXkFtZTcwODk0MjIwNg@@._V1_SX214_AL_.jpg[/img]
daha önce de izlemiştim. bir sahne bu filmde geçior diye izledim ama yanlış tahmin. tekrar izlemiş oldum.
6/10
aklıma gelen sahne de dota ki sand kinglerle yaşayan bir kabile var. belli bir bölüme kadar onlarla devam ediliyor yola. hatırlayan olursa yazarsa sevindirik olurum.
9/10
açıkcası filme kanıp da islam dünyasının ne kadar mal olduğunu anlamak için demen ironik kaçmış. nickinin karşılığını verememişsin.
filmi ben de beğenmeme rağmen film olarak beğendim, gerçekliğini dert etmeden.
o dönemdeki+ibn-i sinanın hayatında hiç bir dönemde öyle salak yönetimler yoktu.
islamın rönesans dönemi derler zaten.
bugünkü islam dünyası ne kadar mal dersen anlarım da o günkü islam dünyası bugünün cern'i gibi birşeydi.
ingiliz bir supernatural'ın yamağı yapılması; ibni sina'nın hiç kadavra incelememiş olması ve ingilize "içeride ne vardı?" diye acınacak bir iştahla sorması; haydi diyelim insan kesip biçmedi, ortalıkta doğranmış katledilmiş insanları da görmedi, yediği koyunun sığırın da kalbine hiç bakmamış olması; yahu tamam hepsini geçtim intihar etmesi...
9/10
açıkcası filme kanıp da islam dünyasının ne kadar mal olduğunu anlamak için demen ironik kaçmış. nickinin karşılığını verememişsin.
filmi ben de beğenmeme rağmen film olarak beğendim, gerçekliğini dert etmeden.
o dönemdeki+ibn-i sinanın hayatında hiç bir dönemde öyle salak yönetimler yoktu.
islamın rönesans dönemi derler zaten.
bugünkü islam dünyası ne kadar mal dersen anlarım da o günkü islam dünyası bugünün cern'i gibi birşeydi.
gerçekleğini dert etmeden seyredeyim dedim de... öncesinde ve sonrasındaki 1000er yılın en büyük bilim ve tıp adamlarından birinin,
ingiliz bir supernatural'ın yamağı yapılması; ibni sina'nın hiç kadavra incelememiş olması ve ingilize "içeride ne vardı?" diye acınacak bir iştahla sorması; haydi diyelim insan kesip biçmedi, ortalıkta doğranmış katledilmiş insanları da görmedi, yediği koyunun sığırın da kalbine hiç bakmamış olması; yahu tamam hepsini geçtim intihar etmesi...
olmadı, hiç olmadı.
kostümler, makyajlar, mekanlar iyi.
Öne çıkan mesajlar