KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ahaha abi bence quixef banlanmalı ya tam türk lan bu adam ödüle doymamış 'ya aslında iyi oyuncu olduğu anlamına gelmez' diyo sdfsd her boku herkesten iyi biliriz biz zaten gogoquixef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjIxMjgxNTk0MF5BMl5BanBnXkFtZTgwNjIyOTg2MDE@._V1_SX480.jpg Baya sürükleyici ve eğlenceli bir filmdi.zamanin nasıl geçtiğini anlamiyorsunuz 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 bıngıldak hunger gamesi bu kadar ateşle savunmanın sebebi nedir? 13 yaşında olman ve ilk sci-fi filmini hunger gamesle izlemiş olman mı????*??1!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 kamışa suyu jennifer lawrence ile yürütüyor musun :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 çok sevimsizim yine sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 sevimsiz elemental adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 goldbären said: bıngıldak hunger gamesi bu kadar ateşle savunmanın sebebi nedir? 13 yaşında olman ve ilk sci-fi filmini hunger gamesle izlemiş olman mı????*??1!?! Savunmuyor bana satasiyor sozum ona.. Sandbox pvp ci o sevmemistir zati hunger gamesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 miyaw33 said: http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjIxMjgxNTk0MF5BMl5BanBnXkFtZTgwNjIyOTg2MDE@._V1_SX480.jpg Baya sürükleyici ve eğlenceli bir filmdi.zamanin nasıl geçtiğini anlamiyorsunuz 8/10 çok şerefsiz film yapmışlar ya,sabahın köründe izledim 4-7 arası evde hiç bir uyarıcı madde yokken :( nasıl can çektiriyo varya 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 http://ptpimg.me/m6eqj2.jpg 85/100 kış sporlarıyla ilgilenenler +5, sevmeyenler de -5 koyabilir. baya sağlam belgesel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 sen kış sporlarına nötr müsün yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 yekeyeke said: Tom Hanks askerde - Er Ryan Tom Hanks tatilde - Cast Away Tom Hanks ve annesi - Ladykillers Tom Hanks çizerken - Saving Mr. Banks Tom Hanks gemide - Captain Philips Tom Hanks mapus ziyaretinde - Yeşil Yol Tom Hanks orta okulda - Forrest Gump Tom Hanks gezide - Terminal Tom Hanks ilk cinsel deneyimi - Philadelphia Lan resmen hayatı film şeridi gibi hep aynı... abiii ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 hunger games mi ovulmus ? abovv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 goldbären said: sen kış sporlarına nötr müsün yani :) burda nötr vermiş gibi gösterdim ama normalde kendi arşivime 90/100 diye geçirdim notu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 bingildak said: Wolas said: 2013`un açık ara en iyi filmiydi insan gerçekten hayret ediyor 8.8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Rush... Respect to Niki Lauda, Farewell to James Hunt. 8.8/10 Son yarışın görsellikleri sebebiyle de Ron Howard'a ayrıca teşekkürler. Müzikler için Hans Zimmer'a saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 http://collider.com/wp-content/uploads/captain-phillips-poster.jpg 6.5/10 bir başka overrated filmle karşınızdayım. uzun olduğu için puan kırdım. 2 saat 15 dakika film lan. o kadar uzun film yapıyorsun ama ne bi karakterleri irdeleme var, backroundlarını deşme var, ne bi o korsan aşiretleri, patronları, oradaki kirli düzeni adam gibi anlatma var, ne o afrikanın sömürülmesi, insanların açlığına, çaresizliğine gönderme var. ne adam gibi diyolog var. yok oğlu yok. ama film 2 saat 15 dakika. bunca cast ve prodüksiyon varken fırsat tepilmiş, öyle yavan, öyle yüzeysel işlenmiş film. son sahnede tom hanks'in oyunculuğu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Film zaten sadece son sahneden ibaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 The Perks of Being a Wallflower İyi oyunculuk, güzel film..izlenmeli 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 imamizer said: captain-phillips-poster.jpg 6.5/10 bir başka overrated filmle karşınızdayım. uzun olduğu için puan kırdım. 2 saat 15 dakika film lan. o kadar uzun film yapıyorsun ama ne bi karakterleri irdeleme var, backroundlarını deşme var, ne bi o korsan aşiretleri, patronları, oradaki kirli düzeni adam gibi anlatma var, ne o afrikanın sömürülmesi, insanların açlığına, çaresizliğine gönderme var. ne adam gibi diyolog var. yok oğlu yok. ama film 2 saat 15 dakika. bunca cast ve prodüksiyon varken fırsat tepilmiş, öyle yavan, öyle yüzeysel işlenmiş film. son sahnede tom hanks'in oyunculuğu (tu) Her filmde karakter irdeleme, geçmişini anlatma zorunluluğu yok, bunları yapmazsan ortaya güzel film çıkmaz diye de bi kural yok. Film direk olayı anlatmak istemiş, başarmış da... Şimdi afrikanın durumuna gönderme yapmaya gelirsek; eğer korsanların durumları insanların korsanlığı zorunluluktan (zorunluluktan korsanlık da bi acayip geldi şimdi)yapmaları ayrıca anlatılsa, sonunda korsanların ölmesine mi üzülecekti insanlar, Tanrı Amerika'yı korusun mesajını mı alacaktı. Bi muallakta kalıcaktı final. Sonunda kötü adamlar öldü sevindi seyirciler işte, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 6,8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/b6/American_Beauty_poster.jpg Şu anda izliyorum. 78. dakikadayım. Artık böyle filmler yapmıyorlar. Zaten bu 1999 yılında bir acayiplik var. Çok süper filmlerin bir anda vizyona girdiği acayip bir yıl olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 yildirimokur said: imamizer said: captain-phillips-poster.jpg 6.5/10 bir başka overrated filmle karşınızdayım. uzun olduğu için puan kırdım. 2 saat 15 dakika film lan. o kadar uzun film yapıyorsun ama ne bi karakterleri irdeleme var, backroundlarını deşme var, ne bi o korsan aşiretleri, patronları, oradaki kirli düzeni adam gibi anlatma var, ne o afrikanın sömürülmesi, insanların açlığına, çaresizliğine gönderme var. ne adam gibi diyolog var. yok oğlu yok. ama film 2 saat 15 dakika. bunca cast ve prodüksiyon varken fırsat tepilmiş, öyle yavan, öyle yüzeysel işlenmiş film. son sahnede tom hanks'in oyunculuğu (tu) Her filmde karakter irdeleme, geçmişini anlatma zorunluluğu yok, bunları yapmazsan ortaya güzel film çıkmaz diye de bi kural yok. Film direk olayı anlatmak istemiş, başarmış da... Şimdi afrikanın durumuna gönderme yapmaya gelirsek; eğer korsanların durumları insanların korsanlığı zorunluluktan (zorunluluktan korsanlık da bi acayip geldi şimdi)yapmaları ayrıca anlatılsa, sonunda korsanların ölmesine mi üzülecekti insanlar, Tanrı Amerika'yı korusun mesajını mı alacaktı. Bi muallakta kalıcaktı final. Sonunda kötü adamlar öldü sevindi seyirciler işte, net. mesajımı tekrar okursan beni o kadar uzun bir filmin içinde bu tip şeyler olmadığından bahsettim, bunlar olmadığı için film kötü demedim. hani 1.5 saatlik film olsa zaten üstünde durmam ama o kadar uzun film yapıyorsun ve içi resmen boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Mc_Lovin said: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/b6/American_Beauty_poster.jpg Şu anda izliyorum. 78. dakikadayım. Artık böyle filmler yapmıyorlar. Zaten bu 1999 yılında bir acayiplik var. Çok süper filmlerin bir anda vizyona girdiği acayip bir yıl olmuş. Çok başka bi filmdir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar