Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

miyaw33 said:

http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjIxMjgxNTk0MF5BMl5BanBnXkFtZTgwNjIyOTg2MDE@._V1_SX480.jpg
Baya sürükleyici ve eğlenceli bir filmdi.zamanin nasıl geçtiğini anlamiyorsunuz
8/10

çok şerefsiz film yapmışlar ya,sabahın köründe izledim 4-7 arası evde hiç bir uyarıcı madde yokken :( nasıl can çektiriyo varya

9/10
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

Tom Hanks askerde - Er Ryan
Tom Hanks tatilde - Cast Away
Tom Hanks ve annesi - Ladykillers
Tom Hanks çizerken - Saving Mr. Banks
Tom Hanks gemide - Captain Philips
Tom Hanks mapus ziyaretinde - Yeşil Yol
Tom Hanks orta okulda - Forrest Gump
Tom Hanks gezide - Terminal
Tom Hanks ilk cinsel deneyimi - Philadelphia

Lan resmen hayatı film şeridi gibi hep aynı...

abiii

ahahah
Sosyal ağlarda paylaş

http://collider.com/wp-content/uploads/captain-phillips-poster.jpg

6.5/10
bir başka overrated filmle karşınızdayım.

uzun olduğu için puan kırdım. 2 saat 15 dakika film lan.

o kadar uzun film yapıyorsun ama ne bi karakterleri irdeleme var, backroundlarını deşme var, ne bi o korsan aşiretleri, patronları, oradaki kirli düzeni adam gibi anlatma var, ne o afrikanın sömürülmesi, insanların açlığına, çaresizliğine gönderme var. ne adam gibi diyolog var.

yok oğlu yok.
ama film 2 saat 15 dakika.

bunca cast ve prodüksiyon varken fırsat tepilmiş, öyle yavan, öyle yüzeysel işlenmiş film.

son sahnede tom hanks'in oyunculuğu (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

captain-phillips-poster.jpg

6.5/10

o kadar uzun film yapıyorsun ama ne bi karakterleri irdeleme var, backroundlarını deşme var, ne bi o korsan aşiretleri, patronları, oradaki kirli düzeni adam gibi anlatma var, ne o afrikanın sömürülmesi, insanların açlığına, çaresizliğine gönderme var. ne adam gibi diyolog var.

yok oğlu yok.

bunca cast ve prodüksiyon varken fırsat tepilmiş, öyle yavan, öyle yüzeysel işlenmiş film.

Her filmde karakter irdeleme, geçmişini anlatma zorunluluğu yok, bunları yapmazsan ortaya güzel film çıkmaz diye de bi kural yok. Film direk olayı anlatmak istemiş, başarmış da...

Şimdi afrikanın durumuna gönderme yapmaya gelirsek; eğer korsanların durumları insanların korsanlığı zorunluluktan (zorunluluktan korsanlık da bi acayip geldi şimdi)yapmaları ayrıca anlatılsa, sonunda korsanların ölmesine mi üzülecekti insanlar, Tanrı Amerika'yı korusun mesajını mı alacaktı. Bi muallakta kalıcaktı final. Sonunda kötü adamlar öldü sevindi seyirciler işte, net.
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

imamizer said:

captain-phillips-poster.jpg

6.5/10

yok oğlu yok.

Her filmde karakter irdeleme, geçmişini anlatma zorunluluğu yok, bunları yapmazsan ortaya güzel film çıkmaz diye de bi kural yok. Film direk olayı anlatmak istemiş, başarmış da...

Şimdi afrikanın durumuna gönderme yapmaya gelirsek; eğer korsanların durumları insanların korsanlığı zorunluluktan (zorunluluktan korsanlık da bi acayip geldi şimdi)yapmaları ayrıca anlatılsa, sonunda korsanların ölmesine mi üzülecekti insanlar, Tanrı Amerika'yı korusun mesajını mı alacaktı. Bi muallakta kalıcaktı final. Sonunda kötü adamlar öldü sevindi seyirciler işte, net.

mesajımı tekrar okursan beni o kadar uzun bir filmin içinde bu tip şeyler olmadığından bahsettim, bunlar olmadığı için film kötü demedim. hani 1.5 saatlik film olsa zaten üstünde durmam ama o kadar uzun film yapıyorsun ve içi resmen boş.
Sosyal ağlarda paylaş

Mc_Lovin said:

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/b6/American_Beauty_poster.jpg

Şu anda izliyorum. 78. dakikadayım. Artık böyle filmler yapmıyorlar. Zaten bu 1999 yılında bir acayiplik var. Çok süper filmlerin bir anda vizyona girdiği acayip bir yıl olmuş.

Çok başka bi filmdir bu
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...