Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

söylecek lafı yok hemen sinemadan anlamayan adama gelmeler sdfsd

varsın olsun o boktan filmleri beğenenler anlayanlar, ben anlamayan olayım. benim açımdan bir problem yok. en azından sevmediğime sevmedim diyorum. karaktersizler genelde aman millet bişi demesin bunun seveni çok biz de hayranı olalım dediğinden sırıtıyoruz tabi.

imdb 6 puan verince bişi yok biz 4-5-6 daha iyi 1-2-3 kötü diyince bıdı bıdı.
Sosyal ağlarda paylaş

abi duygusunu falan geçtim, her şeyi geçtim, fakat john williams?

cidden şu bile tek başına yeterli bir şey filmin muhteşemliği konusunda.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=aFOo86PDDuE?feature=oembed" width="459">

eh filmi savunmayacağım ya vazgeçtim. çünkü BAYA iyi... hani savunmaya çalışmak mantıksız, mavi renkli bir şeyin neden diğer renklerde olmadığını upuzun şekilde açıklamak gibi bir şey sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Catze said:

Bu konuda bence yapilan bir yanlis var hep, yanlis da denemez aslinda tam olarak ama mrsela bi film izlediniz kendinizce yorumladiniz ve puanladiniz, filmin adini da yazin ki aramada cikdin herkes yorumunuzdan faydalanmis olur. Afis resmi yapistirip birakiosunuz aramada cikmiyor. Tabi oneri bu sadece.

konuyu ilk açtığımda bunun önemine dikkat çekmiştim diye hatırlıyorum ama pek yapan yok.
zaten afiş linkleri de bir süre sonra patlayabiliyor. bazen afişte filmin adı yazmıyor vs vs vs.
Sosyal ağlarda paylaş

http://gizmorati.com/wp-content/uploads/2013/03/Spring-Breakers-Movie-Poster.jpg

farklı bişiler izlemek isteyen baksın, ama öyle ahım şahım bir şey yok
2. yarısı daha güzel

ve
hashhaha karılı kızlı partili film izlicez diyip, umduğunu bulamayınca ekşide falan bok atanların yorumarını okumak daha keyifli ama
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...