bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 >laptop >PC >performans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 oynayın da ona göre ps4 e alak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Daha basit olsaymış. Zombilerin kafasına basarak 10 metre öteye atlamak falan. Yeminlen yeni oyun oynayasım gelmiyo şu oyunları ve yarattığı hype'ı görünce. dragon age inquisition heyecanlandırdı biraz, vakit olunca onu oynayayım bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 arkadaş tabanca bulacaz di mi bu oyunda? hayır kahve kavgası gibi zombilere sandalye, masa ayağıyla giriyorum. bi de onlar kırılıyor, normalde daha tehlikeli hale gelecekken elindeki kırıldı diyo bana, işe yaramıyor o saatten sonra. LAN KAFASINA SAPLAYIM İŞTE NEGZEL? hayır zombilerin koluna girip, "arkadaşım bi gelir misin" diye arkaya çekip dövesim var lan. ama oyun harbi güzel atmosfer olarak. safe zone bulacam diye yaşadığım heyecan hiç bi zombi oyununda olmadı yeminle. aman akşamlar olmasın oyunun özeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 PS4e bluray çıkmadı diye PCye aldım. Dün gece 3.30a kadar oynamışım. Ordan oraya koştur zıpla. Safe zone bul, temizle falan. Gece gündüz muhabbeti çok güzel olmuş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Ya bu full coop mu onu bi desenize bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 sabah 5 te kalkıp 4k görüntüyle akıttım oyunun suyunu ama muhtelif yerlerdeki versiyonu tabiki. co-op nasıl güzelmi almalımıyız beklemelimiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 oyun çok iyimiş yav, geceleri çıkmazsanız eğlenceli baya. http://www.youtube.com/watch?v=95BSDjN7bzc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Asıl geceleri çıkmak çok eğlenceli. Haritada gtada polisleri takip eder gibi speedrunnerları takip ediyorsun. Bir de hala zombi mode'u denemeyenler denesin. Müthiş eğlenceli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 ben daha ilk görevdeki elektrik direklerine zıplayamadım. süper marioya geri dönüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 konsolda oynayan varsa yorumlarını bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Oynadim ben beğendim baya ya tavsiye ediyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 benim bilgisayar recommended'a yetmiyor. o yüzden konsolda alcam ama K&M alışık biri olarak şüpheliyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Ultimate edition caktim us psn uzerinden. Yalniz us psnde be the zombie ek paketi beles TR storeda 29TL ye satiliyor vay emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 İlerleyen aşamalarda ne görevler var... Of Elim ayağım titredi resmen heyecandan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 hype mı var patlatak mı ps4 e ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Oyun bayağı güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Uykum kaçtı arkadaş. Uyumam lazım. Sabah iş var. Adrenalin doluyum feci şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 GokTuRK said: Ya bu full coop mu onu bi desenize bana http://www.co-optimus.com/article/12761/dying-light-co-op-faq.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Bende de hype oluştu, dinmek bilmiyor. Kaç kişi aldı veya almayı düşünüyor PS4'e? Rahat oynanıyor mu acaba? Sanki PC'de oynasam daha rahat oynarım, ama kaldırmaz tabi pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Ben soylemistim bende var oyun be the zombie cok keyifli ama bir o kadar da zor uv light geldigi en pertin cikiyor. Oyun kesinlikle alinmali normalde bf4 fln cok becerememe ragmen bu diger fpsler gibi degil zaten melee takildigin icin genelde cok dert olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 oyun türkiye'de mi geçi la? her tarafta baklava, helva çıkıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 oyunun geçtiği yerler, isimleri hep götümüzden salladık ibaresi var oyunun başında ama biraz türk, biraz ortadoğulu arabikler arasında konumlanmış gibi şu ana kadar gördüğüm. ya da klasik her batılı gibi "türkler ve araplar aynı şey değil mi yaağ" diyerek iç içe geçirmiş olabilirler tipleri, mekanları bilemiyorum lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Şehrin ismi Harran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Deniz, cenk, yusuf, hazan, fidan, jade aldemir, amir fln gibi gayet spesifik isimler var oyunda belli bir bolgeyi baz aldiklari kesin. Yussouf fln gibi arabik degil turkce olarak isimler kullanilmis. Bir de cok dogru bir tespit yapmis eksi sozluk. http://i.imgur.com/qjFyvJD.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar