Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dying Light

Xenus

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha basit olsaymış. Zombilerin kafasına basarak 10 metre öteye atlamak falan. Yeminlen yeni oyun oynayasım gelmiyo şu oyunları ve yarattığı hype'ı görünce.

dragon age inquisition heyecanlandırdı biraz, vakit olunca onu oynayayım bari...
Mesaj tarihi:
arkadaş tabanca bulacaz di mi bu oyunda? hayır kahve kavgası gibi zombilere sandalye, masa ayağıyla giriyorum. bi de onlar kırılıyor, normalde daha tehlikeli hale gelecekken elindeki kırıldı diyo bana, işe yaramıyor o saatten sonra. LAN KAFASINA SAPLAYIM İŞTE NEGZEL?

hayır zombilerin koluna girip, "arkadaşım bi gelir misin" diye arkaya çekip dövesim var lan.

ama oyun harbi güzel atmosfer olarak. safe zone bulacam diye yaşadığım heyecan hiç bi zombi oyununda olmadı yeminle. aman akşamlar olmasın oyunun özeti.
Mesaj tarihi:
PS4e bluray çıkmadı diye PCye aldım. Dün gece 3.30a kadar oynamışım. Ordan oraya koştur zıpla. Safe zone bul, temizle falan. Gece gündüz muhabbeti çok güzel olmuş. :)
Mesaj tarihi:
Asıl geceleri çıkmak çok eğlenceli. Haritada gtada polisleri takip eder gibi speedrunnerları takip ediyorsun. Bir de hala zombi mode'u denemeyenler denesin. Müthiş eğlenceli :D
Mesaj tarihi:
Ben soylemistim bende var oyun be the zombie cok keyifli ama bir o kadar da zor uv light geldigi en pertin cikiyor. Oyun kesinlikle alinmali normalde bf4 fln cok becerememe ragmen bu diger fpsler gibi degil zaten melee takildigin icin genelde cok dert olmuyor.
Mesaj tarihi:
oyunun geçtiği yerler, isimleri hep götümüzden salladık ibaresi var oyunun başında ama biraz türk, biraz ortadoğulu arabikler arasında konumlanmış gibi şu ana kadar gördüğüm. ya da klasik her batılı gibi "türkler ve araplar aynı şey değil mi yaağ" diyerek iç içe geçirmiş olabilirler tipleri, mekanları bilemiyorum lel.
Mesaj tarihi:
Deniz, cenk, yusuf, hazan, fidan, jade aldemir, amir fln gibi gayet spesifik isimler var oyunda belli bir bolgeyi baz aldiklari kesin. Yussouf fln gibi arabik degil turkce olarak isimler kullanilmis. Bir de cok dogru bir tespit yapmis eksi sozluk.

http://i.imgur.com/qjFyvJD.png
  • Yeni Oluştur...