Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Onumuzdeki haftalarda saglik sorunlarindan iki hafta yataktan cikamayacagim, yasak yani. 4-5 hafta ertelemeyi dusunuyorum ameliyati ama bir MMO tavsiye edin. Soyle bu 4-5 haftada, haftada 7-8 saat oynayarak biraz karakter gelistirip sonra da iki hafta abanmayi dusunuyorum. Mac uyumu gerekli. Sosyal yaninin iyi olmasi gerekli, odaya kapaliyim yani. Gozden kacmasin diye yine soyluyorum, Macbook Air ve OS X kullaniyorum. Windows dizustunu alamam cunku aletin sicaklik bana tibbi komplikasyonlar olarak geri doner. Yatagin uzerine masa yapsam olur mu gerci bilmiyorum? End Game'e gelmeden yuksek eglence sunacak oyun istiyorum yani, sonra buyuk ihtimalle oynamayi birakirim zaten, MMO adami degilim pek. Hatta senle oynarim diyen varsa cok daha iyi olur. Lotro var su an aklimda ama bilmiyorum. Cok gorev paketi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 The Secret World... Questleri yaparken zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 geçmiş olsun gerge. neverwinter diyebilirdim belki ama son dupe olaylarından sonra oyun iflah oldu mu bilemiyorum. TSW zaten denmiş. onun dışında rift f2p oluyor 12sinde. ona bakıcam ben şahsen tez işleri bitince. şimdi şuradaki aşamaları tamamlayıp oyun + expansion'ı bedava alabiliyorsun. lite edition indirip oyuna girip, afk bırakabilirsin, game time süresine erişmek için. http://raptr.com/game/Rift/rewards/rift-storm-legion bunların dışında başka tür olarak, şimdi betaya giren marvel heroes ve firefall var tavsiye edebileceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 ne ameliyatı oluyosun gerge, geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Kil donmesi, kalcadan: http://forum.paticik.com/read.php?20,6978930 Sagolun. Hepsi Win ama, boyle giderse yatagin ozerine bir masa gibi bir sey kuracagim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Geçmiş olsun. PvE içerik seversen Rift'ten başkasını düşünme. Son levellara çok rahat gelinebiliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 oyun yok yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Geçmiş olsun. Endgame görmeden eğlenebileceğin Defiance ve The Secret World var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Gecmis olsun bilge kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Yüzüstü yatman gerekmiycekmi? Nasıl oynıycaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 oturamayacaksın zaten eğer ameliyat değişmediyse. sırt üstü yatmak bile sıkıntı. kaldıki biraz oturur gibi durayım bilgisayarı yattığım yerden kullanıyım durumu da zor. bence sen b planı olarak bolca kitap depola. büyük ihtimalle yan yatıp kitap okuyacaksın bolbol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 ne kötü ya, şimdiden geçmiş olsun. darkfall oynamak istersen (2 haftalık pek önermem ama) alt'ın accountu boşta paylaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Doktor 3-4 gun sonra sirtustu uzanabilirsin dedi, ona bakiyorum ben. Aksi halde 3DS ve kitap tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Abi kıl dönmesi ameliyatından sonra o yatakda nasıl mmo oynıcan? pc yi tv ekranına v.s bağlayıp bf veya uçak simülasyonu tarzı şeyler oyna ilk 2-3 gün zaten bişe yapamazsın zaten ne oyunu? :) Edit:geçmiş olsun bu arada .. Wellcome to dötü oyulmuşlar kulübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Swtor 2 hafta anca dayanırsın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 bide oynarken çekeceğin acı totonunkini bastırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 swtor oynarsan 2 hafta kalici yatalak olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 runes of magic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feodor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 geçmiş olsun.. yatakta laptopu şu ürünle kullanıyordum. Masaüstüne geçince laptopla beraber sattım. Galeride 14.sıradaki zigzag formunu, az modifiye ederek verim almıştım oldukça. İçinden kitapçık çıkıyor, bacak açıları için örnekleme felan. GW2 hemen max. lvlde PvP yapma imkanı veriyor, Rift 'in de düşük lvlde pvpsi keyifli. PvE ağırlıklı düşünmüyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 mmorpg değilde rpg öneririm 2 haftada bitirirsin. Dragon age veya the witcher gibi. çokta kötü bir hastalık sayılmaz 2 hafta tatil gibi biraz acılı tabi :) geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar