Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksim Gezi Parkı Yıkımı - 9

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

tiLi said:

iş çıkış saatlerinde çalışıyomuş metro ama sonra kapatıyolardır belki diye sordum. daha erken gidemiyorum çalışıyorum. bi de gaz maskesi, havuz gözlüğüm falan ankarada kaldı. onları almam lazım. bulursam bahçe eldiveni de. hatta bunları nerden bulayım? koç üni deyim şu an sdf. istanbullular yardım etsin angaralıya

abi şu anda okulda değilim ama ordan gidenler olur kesinlikle onlarla beraber gidebilirsin ya da hacıosmana in bir şekilde ordan metroya binip gidersin ama şu anda metro kapalı mı değil mi bir fikrim yok.

edit: ha malzeme alıcakmışsın o zaman gogo istinye park abi
Sosyal ağlarda paylaş

Üzerinde hiç bir logosu olmayan, düz ve dandik şapka takıyor bir çok sivil. Muhtemelen bu da onlardan biri. Sivil olup şapka takmayan gördüm ama öyle düz şapka takıp (farklı renklerde de var) sivil olmayan görmedim.

Sivil polislerin tutukladıkları veya fotoğraflarının çekildikleri resimlere bakın, dediğim şapkalardan görürsünüz muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/q71/s480x480/970142_10152907429765301_598628216_n.jpg

şu çocuğu ben çektim, dizlik korumalıkları gaz maskesi ve copu vardı. çocuğu otele tuvalete almadılar, bizi almışlardı. o an utandım mk. çocuk dedi abi tuvalete giricem nolcak diye. zaten kapıya kadar güvenlik götürüyodu otelde.

düşen bi polisinkini mi almış nedir öyle bieşydi
Sosyal ağlarda paylaş

knox said:

her sapkali sivild egil lan

ben yanıma şapka almıştım, en azından kavisli gelcek bişeyi engeller diye, mavi marka koyu lacivert şapka

arkadşalara diyodum sivil yakalarsak alalım aramıza falan, sonra biri dedi ya normal adamsa, dedim kmse bu haberi aldıktan sonra lacivert şapka takmaz.

hassiktir dedim benimki lacivertti galiba asdkfafsa. almıcam şapkayı yanıma
Sosyal ağlarda paylaş

arınçın konuşmasını kaçırdım, parça parça oradan buradan izledim.

ne dedi şimdi bu adam? anlayanınız varmı?
nasıl bir inatlaşmama bu hala anlamak mümkün değil!
deliriyorummm

neymiş son 2 gündür şiddet olayları ve vandal hareketlerin sona erdiğini gözlemliyoruz"

dun hala her bir yanda gaz bombalari, polis siddeti devam ediyordu!!! bir can gitti
binlercesi gözaltında!

karşıyaka, gümüşsuyu, kızılay can pazarı gibiydi dün gece..
Sosyal ağlarda paylaş

abi bizim sitenin orda şey vardı dün, hakiki yüryüşçüler falan çekilmiş, böyle TAŞKINLIK YAPMAYA GÜN DOĞDU diyen apaçi modifiye arabalar. almışlar iki tane bayrak, el freni çekerek, abuk subuk bağırtarak saçma hareketlerle takılıyolardı. yolu da kapamışlar. hani adamları görsen ak parti seçim zaferinden sorna da, x takımı şampiyon olduktan sonra da fırsat bu sfırsat diyip yapıyolardır aynı hareketleri. bunları nasıl ayıklıcaz
Sosyal ağlarda paylaş

mono said:

http://amanpour.blogs.cnn.com/

CNN Uluslararasi'nin basinda ki kadin Mevlut Cavusoglu ile roportaj yapmis...Izlemediyseniz kesin izleyin, fena sikistiriyor kari, herif "AVM hicbirzaman yapilmayacakti" gibi seylerle baslayip sicip siviyor.

verildiyse link pardon tabi, yeni uyandim.

videolar açılmıyor hatta yüklenmiyor sayfanın o kısmı
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...