Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 KidLazer said: riza_calimbay said: KidLazer said: @lebranlar takacam geyiğinize şakalı komikli hallerinize 1 gün sakin geçmesin hemen dağılıyosunuz anasını satim gündemden kopmayınSen daha ilk gün abim beni bırakmıyor diye ağlamadın mıydı? ağlamadık kardeşim bizde abiye karşı gelinmiyor sizi bilmiyorum. ha çıkarsan mkerim dedi saat 9'da 10 da takılmaya çalışıyorum dedim ve kaçtım. ben cuma günü taksimdeydim. klavye başında değil. öptüm şekerim, saygılar. Adam daha abisine karşı çıkamıyor, hükümete karşı çıkacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Bülent Arınç park için referandum yapılabilir diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Rewendor said: KidLazer said: riza_calimbay said: KidLazer said: @lebranlar takacam geyiğinize şakalı komikli hallerinize 1 gün sakin geçmesin hemen dağılıyosunuz anasını satim gündemden kopmayınSen daha ilk gün abim beni bırakmıyor diye ağlamadın mıydı? ağlamadık kardeşim bizde abiye karşı gelinmiyor sizi bilmiyorum. ha çıkarsan mkerim dedi saat 9'da 10 da takılmaya çalışıyorum dedim ve kaçtım. ben cuma günü taksimdeydim. klavye başında değil. öptüm şekerim, saygılar. Adam daha abisine karşı çıkamıyor, hükümete karşı çıkacak :) o bizim aile terbiyemizden biz böyle yetiştirildik açığınızı belli etmeyin bari :) ben 24 yaşındayım taksimdekilerin çoğu 30 altıydı dikkatini çekerim :) sen ne yaptın diye sorarlar adama da olay size bize indirmemek lazım uzatmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Bu ne abi biri AKMnin 3. katından aşağı düşmüş :( http://www.odatv.com/n.php?n=polis-gazini-alamadi-dolmabahcede-saldirdi-0106131200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Takip ediyorum epeydir şuan beşiktaş da olay ne bilmiyorum ben Samsundayım =) ama cidden şu içinizdeki taş atan yıkan döken insanlar olay yapmasın ya hehe dövermisiniz ne yaparsınız haksız duruma düşürüyorlar haklı direnişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 KidLazer said: riza_calimbay said: KidLazer said: @lebranlar takacam geyiğinize şakalı komikli hallerinize 1 gün sakin geçmesin hemen dağılıyosunuz anasını satim gündemden kopmayınSen daha ilk gün abim beni bırakmıyor diye ağlamadın mıydı? ağlamadık kardeşim bizde abiye karşı gelinmiyor sizi bilmiyorum. ha çıkarsan mkerim dedi saat 9'da 10 da takılmaya çıkıyorum dedim ve kaçtım. ben cuma günü taksimdeydim. klavye başında değil. öptüm şekerim, saygılar. edit:imla cinsiyet bayan mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 gülelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 öpelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/922676_10151475457108253_1118081929_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 forum normale dönüyor yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis13 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 LiseLee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ahmedinejad said: forum normale dönüyor yavaş yavaş. dsfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ahmedinejad said: forum normale dönüyor yavaş yavaş. psikolojiler altüst çünkü. yorgunuz falan. bunlar da lazım ya. şiddetten uzaklaşmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 http://i.imgur.com/pjlLhc4.jpg http://i.imgur.com/lmamaIJ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 KidLazer said: Rewendor said: Adam daha abisine karşı çıkamıyor, hükümete karşı çıkacak :) o bizim aile terbiyemizden biz böyle yetiştirildik açığınızı belli etmeyin bari :) ben 24 yaşındayım taksimdekilerin çoğu 30 altıydı dikkatini çekerim :) sen ne yaptın diye sorarlar adama da olay size bize indirmemek lazım uzatmayın. İlginç, bizde aile terbiyesi insan hak ve özgürlüklerini ve bireysel istekleri dikkate alır. Ülkedeki bir diktatörü protesto ederken aile içerisinde "gitmeyeceksin" diye diktatörlük yapılmaz. Bahsettiğin aile terbiyesi almış olduğumuz için diğer aile bireylerinin hak ve özgürlüklerini kısıtlamayız, kural ya da zorlama yapmaz sadece görüş bildirilir. Çok şükür bizim ailemizde Tayyip'vari tavırlara sahip kişiler yok yani :) Dogmatik ve baskıcı yaşam düzenini aile içine kadar indirip sonra da bunu aile saygısı adı altında metalaştırmak (Tayyip'in her konuyu dine veya chp işi demeye getirerek metalaştırması gibi) sonra da bununla övünmek, sonra da "ben protesto ettim ki" demek ironik eheh. Bir de 24 yaşındayım yazmışsın yahu, insan en azından onu yazmaz da millet "Heralde yaşı küçük, 18 yaş altı falan" diye düşünür, bu baskı biraz daha normal gözükür. Onu yazmayaydın iyiydi. Ben her gün dışarıdaydım, bugün yorgunluktan ilk defa evde durdum, bilmediğin soruları sorma utanırsın :) Burada amaç ofansif bir dil kullanmak değil, neyi niye protesto ettiğinizi bir sorgulatmak. Eğer amacınız gerçekten protestoysa, ve belliyse, önce oraya gelene kadar nerelerden başlamanız gerektiğini hatırlatmak. Yoksa tutup bunları yapmak ironik oluyor, sonra da bu durumdayken millete laf atmak daha mizaha kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 bugün meclisi 10 dk izledim ve tiksindim. bi MHP li olarak şu olaylardaki tavırlardan sonra gelecek seçimde kime oy vericeğimi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 abi gitmeyin çocuğun üstüne, herkesin ailesi bir değil, benim de abim olsaydı gitmeyeceksin deseydi yerimden kalkamazdım, örf adetlerle alakalı benimkisi de var yani böyle şeyler, peace lan :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Hah abi, hadi onu yaptın, abin dedi diye gitmedin diyelim, o zaman insanlar burada rahatlarken insanlara laf etmeye kalkmayacaksın ama Dragon, onu diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BL8FV-3CcAAquhb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/983617_10151631405903221_1477873871_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 akm süper olmuş birileri fena çatlamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 nazlı ılıcak üç tane adam çıkarmışın programına, paso sen konuşuyosun, konuşan adama da sürekli muhalefet yapıp tayyip'i savunuyosun. yemiyoruz teyze bunları. biri heceklesin bişeyler yapsın şu kadına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ASLINDA ÇAPULCU'NUN AÇILIMI: Ç...ağdaş A...tatürkçü P...olitika üstü U...zlaşmacı L....aik C....umhuriyetçi U...mutlu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 akm sahane olmus cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 gazları geri atmak iyi güzelde o sprey sıkıcam diye 200 metre yukarda duranlar size sesleniyorum kardeşim orda gaz yok orda maske takma gel biraz aşşa korkma ölmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar