Gangren Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Karakter yaratabilen var mı? İsim veriyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Yok abi, uplay account name. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 clan olsa eserdik ha raid kurup darkzone da nede güzel olurdu mehmehmeh (:D neyse ben yatar 4 saat download sürer 45dk da unpackmiş anlaşılan yarın akşama girerim anca ben .. ofisteki makine kaldırmaz bunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ben başladım lan yokmu gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 clan yok oyunda genel iletişimi buradan sağlıyoruz: https://discord.gg/0cWRx5RJNkCWC81f oyun olmuş ya bu arada, sonunda amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 oh lvl3 olup, çıktım newbie zonedan rahatladım lel yarın akşam devam ederim artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 nesi olmuş oyunun biraz anlatın da hype yapayım alaıym ya haha etrafta gezip 2 lü 3 lü gruplar halinde npc öldürüp item kasma mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 biri böyle ufacık bi gaz verse direk alıcam oyunu, hiç araştırıp etmediğim bir oyun ama gereksiz hype yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Medical Wing i acıp kapattım artık yarın aksam devam ederim. Birileri gruba inv ederse missiondaysanız girmeyin kendi missionınızı iptal ediyor. (Ben Senarious u invite ettim adam bi quest eksik yaptı o yuzden asdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 betada oynamadım ama valla iyiydi ilk görünüş, yarına bakıcam direk oynamak için de, çok gerekmiyosa pvp ye girmem sanırım. pve itemlara yeterliyse temiz temiz oynarım, ha ama piçlik yapalım anarşist olalım derseniz ona da gelirim sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 preorder kıyafetleri filan nasıl geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 12 olduk, akanzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 S-H said: biri böyle ufacık bi gaz verse direk alıcam oyunu, hiç araştırıp etmediğim bir oyun ama gereksiz hype yaptım. GAZZZZZZ oynadim sevdim baya ahaha, apb nin olamadigi sey olmus oyun gameplay olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 4 oldum çıktım, bir anda bitirmeyeyim :D valla atmosfer iyi, görevler de giderek zorluyor, yarın da arkadaşlarla girerim. şimdilik olumlu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Atmosfer baya iyi oyun da. Alın derim. Unpack gece 3 de bitti bir başladım, uykusuz işe gidiyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 girmeden önce bir pc'yi restart edeyim dedim, şimdi de uplay açılmıyor service not available deyip. klavye kırdıracaklar. nedir bu saçmalık anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 sistem cokmus. us release oldu, buyuk ihtimalle yuke dayanamadilar her zaman oldugu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 meh evet, forumu da çökmüş açılmıyor. steam forumunda dövünmüş herkes. şansa bak, neyse artık bekleyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 heh aynen cokuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 açıldı gitti lel, oyun load edemedi girdikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 bende hala çalışmıyor lan :S edit:oyundayım ama bu seferde uplaye arkadaş ekleyemiyorum emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 summit in twitch i seyrediyorum, grup mission ları hard da oynamayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 of nasıl kötü char creation, betadaki yüzün aynısını seçmek zorunda kalacağım galiba ki orada bile sevmemiştim. http://www.emmys.com/sites/default/files/2013/08/show-Too-Big-To-Fail_0.jpg yet still did. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Oynama sam bence bu oyunu sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Saç rengi creatorda sarı, oyuna geçiyor kahverengi topkek. Nasıl bir facia bu. neyse ışıklandırmadanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar