Gangren Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Karakter yaratabilen var mı? İsim veriyor musunuz?
Torondor Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 clan olsa eserdik ha raid kurup darkzone da nede güzel olurdu mehmehmeh (:D neyse ben yatar 4 saat download sürer 45dk da unpackmiş anlaşılan yarın akşama girerim anca ben .. ofisteki makine kaldırmaz bunu :(
Phyx Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 clan yok oyunda genel iletişimi buradan sağlıyoruz: https://discord.gg/0cWRx5RJNkCWC81f oyun olmuş ya bu arada, sonunda amk.
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 oh lvl3 olup, çıktım newbie zonedan rahatladım lel yarın akşam devam ederim artik
Mortis Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 nesi olmuş oyunun biraz anlatın da hype yapayım alaıym ya haha etrafta gezip 2 lü 3 lü gruplar halinde npc öldürüp item kasma mı
S-H Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 biri böyle ufacık bi gaz verse direk alıcam oyunu, hiç araştırıp etmediğim bir oyun ama gereksiz hype yaptım.
madcow Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Medical Wing i acıp kapattım artık yarın aksam devam ederim. Birileri gruba inv ederse missiondaysanız girmeyin kendi missionınızı iptal ediyor. (Ben Senarious u invite ettim adam bi quest eksik yaptı o yuzden asdf)
Laraken Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 betada oynamadım ama valla iyiydi ilk görünüş, yarına bakıcam direk oynamak için de, çok gerekmiyosa pvp ye girmem sanırım. pve itemlara yeterliyse temiz temiz oynarım, ha ama piçlik yapalım anarşist olalım derseniz ona da gelirim sdfdsf.
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 S-H said: biri böyle ufacık bi gaz verse direk alıcam oyunu, hiç araştırıp etmediğim bir oyun ama gereksiz hype yaptım. GAZZZZZZ oynadim sevdim baya ahaha, apb nin olamadigi sey olmus oyun gameplay olarak
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 4 oldum çıktım, bir anda bitirmeyeyim :D valla atmosfer iyi, görevler de giderek zorluyor, yarın da arkadaşlarla girerim. şimdilik olumlu düşünüyorum.
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Atmosfer baya iyi oyun da. Alın derim. Unpack gece 3 de bitti bir başladım, uykusuz işe gidiyorum şimdi
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 girmeden önce bir pc'yi restart edeyim dedim, şimdi de uplay açılmıyor service not available deyip. klavye kırdıracaklar. nedir bu saçmalık anlamadım.
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 sistem cokmus. us release oldu, buyuk ihtimalle yuke dayanamadilar her zaman oldugu gibi.
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 meh evet, forumu da çökmüş açılmıyor. steam forumunda dövünmüş herkes. şansa bak, neyse artık bekleyeceğiz.
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 açıldı gitti lel, oyun load edemedi girdikten sonra
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 bende hala çalışmıyor lan :S edit:oyundayım ama bu seferde uplaye arkadaş ekleyemiyorum emenike
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 summit in twitch i seyrediyorum, grup mission ları hard da oynamayın bence
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 of nasıl kötü char creation, betadaki yüzün aynısını seçmek zorunda kalacağım galiba ki orada bile sevmemiştim. http://www.emmys.com/sites/default/files/2013/08/show-Too-Big-To-Fail_0.jpg yet still did.
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Saç rengi creatorda sarı, oyuna geçiyor kahverengi topkek. Nasıl bir facia bu. neyse ışıklandırmadanmış.
Öne çıkan mesajlar