Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Division

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
clan olsa eserdik ha raid kurup darkzone da nede güzel olurdu mehmehmeh (:D

neyse ben yatar 4 saat download sürer 45dk da unpackmiş anlaşılan yarın akşama girerim anca ben .. ofisteki makine kaldırmaz bunu :(
Mesaj tarihi:
Medical Wing i acıp kapattım artık yarın aksam devam ederim.

Birileri gruba inv ederse missiondaysanız girmeyin kendi missionınızı iptal ediyor. (Ben Senarious u invite ettim adam bi quest eksik yaptı o yuzden asdf)
Mesaj tarihi:
betada oynamadım ama valla iyiydi ilk görünüş, yarına bakıcam direk oynamak için de, çok gerekmiyosa pvp ye girmem sanırım. pve itemlara yeterliyse temiz temiz oynarım, ha ama piçlik yapalım anarşist olalım derseniz ona da gelirim sdfdsf.
Mesaj tarihi:
S-H said:

biri böyle ufacık bi gaz verse direk alıcam oyunu, hiç araştırıp etmediğim bir oyun ama gereksiz hype yaptım.

GAZZZZZZ

oynadim sevdim baya ahaha, apb nin olamadigi sey olmus oyun gameplay olarak
Mesaj tarihi:
4 oldum çıktım, bir anda bitirmeyeyim :D valla atmosfer iyi, görevler de giderek zorluyor, yarın da arkadaşlarla girerim.

şimdilik olumlu düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
girmeden önce bir pc'yi restart edeyim dedim, şimdi de uplay açılmıyor service not available deyip. klavye kırdıracaklar. nedir bu saçmalık anlamadım.
Mesaj tarihi:
of nasıl kötü char creation, betadaki yüzün aynısını seçmek zorunda kalacağım galiba ki orada bile sevmemiştim.
http://www.emmys.com/sites/default/files/2013/08/show-Too-Big-To-Fail_0.jpg
yet still did.
  • Yeni Oluştur...