GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 olm beni trolledi mi birisi ya ps 4 de digitallerde oynuyor diyorlar darejedi, ilhami durum ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Editor said: Neden almasın 280x veya 380x ler başarısızmı ? başarısız degil de post-purchase nvidia standartinda degil malesef. kötü oldugu icin degil, daha iyisi oldugu icin tercih etmem demek istemistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 cmrownz said: cok kısıtlı bütceniz var ve apu kullanacaksanız ok da obur turlu bi insan niye amd ekran kartı alır nvidia varken anlamam evet kısıtlıydı bütçem, alırken 380 vs 960 durumu vardı ve 960 bayağı dandik bir kart. 970'lik bütçe olsa ben de bilirdim almayı. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 @gokturk steam de hiç hareket yok onu söyleyebilirim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Lokal saati 00:01 olan dijital konsollar oynamaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Sam said: cmrownz said: cok kısıtlı bütceniz var ve apu kullanacaksanız ok da obur turlu bi insan niye amd ekran kartı alır nvidia varken anlamam evet kısıtlıydı bütçem, alırken 380 vs 960 durumu vardı ve 960 bayağı dandik bir kart. 970'lik bütçe olsa ben de bilirdim almayı. (:P) sam forumda 780ti var 1500'e onu satalım sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 inşallah gece açılır benim ya evde rapor yazmam lazım gece giricem dedim kendi kendime öyle ayarlardım işimi valla oyuna sarıp kendimi bitiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 http://www.twitch.tv/pietsmiet pc stream, bu eleman hep erken başlıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 DeviantSun said: Yeni nvidia driver'lar ile ilgili çok sorun yaşayan olmuş. Kurarken dikkat. Eğer kuracaksanız DDU kullanmanızı öneririm. reddit DDU'suz driver kuran pleb'ler mi var hala, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 dreagloth said: http://www.twitch.tv/pietsmiet pc stream, bu eleman hep erken başlıyor zaten ben hala bu saçmasapan işteki mantığı çözebilmiş değilim uyuz oldum ahah bize niye locked oyun ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Elemanı ddos lasakmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 10 yıldır 1000 kere driver kurmuşumdur. ati nvidia karışık. bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. dümdüz sil yükle yapıyorum hiç tool kullanmıyorum. ben mi çok şanslıyım millet mi şanssız çözemedim. gerçi high end takılıyorum genelde oyun oynamayı sevdiğimden. adamlar sadece high end'i test edip çıkarıyorsa ondan da olabilir. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 buna gönderilmiştir herhalde, raftan almak mümkün mü ki şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 df said: 10 yıldır 1000 kere driver kurmuşumdur. ati nvidia karışık. bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. dümdüz sil yükle yapıyorum hiç tool kullanmıyorum. ben mi çok şanslıyım millet mi şanssız çözemedim. gerçi high end takılıyorum genelde oyun oynamayı sevdiğimden. adamlar sadece high end'i test edip çıkarıyorsa ondan da olabilir. =) aynen bende oyle yapiyorum acikcasi. 1 ay oncesine kadar gtx580 vardi surekli guncel tutuyordum hic sorun yasamadim. gtx980 var su an, aldigimdan beri geforce experience'tan kuruyorum guncel driverlari, bir kez bile problem cikmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=8lSNNyHzmc4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 adama açıklatmışsınız lan "şaka yapıyor" diye, püüü size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 cmrownz said: Sam said: cmrownz said: cok kısıtlı bütceniz var ve apu kullanacaksanız ok da obur turlu bi insan niye amd ekran kartı alır nvidia varken anlamam evet kısıtlıydı bütçem, alırken 380 vs 960 durumu vardı ve 960 bayağı dandik bir kart. 970'lik bütçe olsa ben de bilirdim almayı. (:P) sam forumda 780ti var 1500'e onu satalım sana :D kullanılmış nvidia hayatta almam ya, nvidia kartlarımın HEPSİ yandı bugüne kadar. pardon, geforce mx 440 vardı o yanmamıştı sadece. geforce1, 8800, bir tane daha yandı sanırım hatırlayamadım. ya da uydurdum üçüncüyü lol. amd'lerin hiçbiri bozulmadı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 hahah 780ti nedir abi zaten 1500e. sakasina soyledim onu pazar alanindaki basliga baktiysan anlamissindir :D nasıl yandı kartlar yahu nvidia'nin hicbi urunu ömrünü kendi kendine tüketmedi bende, hep saglik bi sekilde calisir durumdayken degistirdim diyebilirim. sans meselesi mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 GokTuRK said: olm beni trolledi mi birisi ya ps 4 de digitallerde oynuyor diyorlar darejedi, ilhami durum ne? Yok abi kapalı 12 saat sayıyor. Hea belki avustralya hesabı vs kullanıyorsa onu bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 hahah 780ti nedir abi zaten 1500e. sakasina soyledim onu pazar alanindaki basliga baktiysan anlamissindir :D nasıl yandı kartlar yahu nvidia'nin hicbi urunu ömrünü kendi kendine tüketmedi bende, hep saglikli bi sekilde calisir durumdayken degistirdim diyebilirim. sans meselesi mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 cmrownz said: hahah 780ti nedir abi zaten 1500e. sakasina soyledim onu pazar alanindaki basliga baktiysan anlamissindir :D nasıl yandı kartlar yahu nvidia'nin hicbi urunu ömrünü kendi kendine tüketmedi bende, hep saglik bi sekilde calisir durumdayken degistirdim diyebilirim. sans meselesi mi :D heh dedim içimden çok diye eski karta ama 780ti'den emin olamadım, en uç kartları iyi bilmiyorum alıcısı olmadığım için lol. ya bildiğin üçüncü yılda patladı yani pc ömrünün sonuna gelemediler. bir gün ansızın ekranda artifact'ler ve gg. amd de mesela sıcak çalışıyor ama sıcağa dayanıyor kartlar, nvidia dayanamıyor benim gördüğüm. ben fiyat/performansa bakarım gene ama nvidia çok yukarı çekmiş fiyatları amd önüne geçince performansta. orta-üst f/p segmentinde 128-bit kart nedir yani keriz yerine koymak resmen müşteriyi. 800₺ vericem 128-bit karta, yok daha neler. neyse konu dağılmasın, memnunum performansından 380'in ama sürücü değiştirdiler, yeni sürücünün power saving ayarları saçmalamış. farkındalar ama düzeltemiyorlar aylardır. millet her yerde ağladı gene para etmedi. 6-7 tane filan sürücüde hala düzeltememek ciddi beceriksizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 bingildak said: adama açıklatmışsınız lan "şaka yapıyor" diye, püüü size. ben de şaka yaptım ya zaten sdlfksljsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Division ın early access i mi vardıki nasıl insanlar pc de oynuyor lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Sam said: ben fiyat/performansa bakarım gene ama nvidia çok yukarı çekmiş fiyatları amd önüne geçince performansta. orta-üst f/p segmentinde 128-bit kart nedir yani keriz yerine koymak resmen müşteriyi. 800₺ vericem 128-bit karta, yok daha neler. 1350-1400 rangeinde gtx970 var artik piyasada bu aralar ve bence fiyat/performans icin ideal urunlerden biri. suan 800tlyi 128bit karta vermek buyuk kerizlik olur hakkaten, bir sure daha bekleyip 970 almak varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 128 bit gtx 950 performans olarak 256 bit r7 370 den performanslı..bu nasıl olacak?iki kartta f/p kartıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar