Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 yok ya örtülmüyor yüzler, kabak gibi açıkta devamlı. Laurelin said: diablo onu bile vermiyordu ile ARKADASIM VIRUS SALGININDA, MEDENIYET GG OLMAZ IKEN SACIYLAMI UGRASICAKTI KARAKTER???!! araliginda reaksiyon bekliyorum :P cidden efsane kotu karakterler :D düşündüm bu kadar kötü ne vardı diye, sonra d3'ü hatırlayınca "still a better char creator than diablo3" demeden edemedim kendime. wow'daki troll female gibi herkes aynı yüzü seçecek eminim.
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 dlc gelir belki yeni modeller için B)-
Catze Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 bingildak said: bu adam pc değil mi lan, resolution falan değiştiriyor http://www.twitch.tv/deethane bu nası oynuyor yaaa
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Oda fiziksel kopyaymış. Enteresan bir şekilde oyunu 6 ay önce alanlara nanik çekti ubi afsfsfs. Normalde tersi oluyordu di mi :P
df Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 akşamları 2 kişi kabaca saat 8-12 arasında 2-3 saat takılacağız. 2 kişi daha katılabilir bize. ortalama oyuncularız öyle en iyi biz olmalıyız gibi kasıntıya girmeyecek eğlenmek için oynayacak kişiler olursa uyumlu olur =) isteyen öm atarsa bilgileri veririm. başlarda level atlamak için bazen sp-coop bazen dz takılmak için iyi olur 4 kişi. herkesin level vs top olunca zaten başka kişilerle de dz girilebilir. önemli olan ilk 1-2 hafta =)
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 df, kara davut gelecekse ben çıkarım hacı gruptan, haberin olsun
Editor Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 yahu sen oynuyormuydun ki ? hile var sen oynamasana zaten
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 http://forums.ubi.com/showthread.php/1401738-Character-Creation-is-super-limited-and-ugly-Really-really-dissapointed-(video) lau'nun dediği kadar bile emek vermediler, "derdinize sokayım"ın ingilizce'sini yazıyorlar ancak. buradan birileri varsa şaşmam o yazanlardan.
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 bingildak said: df, kara davut gelecekse ben çıkarım hacı gruptan, haberin olsun herife bak. tamam siz oynayın df, bunu da alın.
Red Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 kara davut seni tanımıyoruz. şuan grup doldu zaten.
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 abi ne kadar ayıp ya koca koca adamlarsınız o gelirse ben gelmem nedir
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 oha dramaya bak. kara davut benim ikizim olm. bilenler bilir bilmeyenlere de ben diyim bari. dslfjdslkf red seni de tanımıyoruz diyecek ama dslfjdslkdsf
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Bırak ya boşver. Senle olan senin gibi olsun. Ergenlerle oynayacağıma tek oynarım daha iyi.
Editor Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 acaba iki grup aynı server agirip kapışabiliyormuyuz
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 hasta mısınız arkadaşlar, adam şaka yapıyor, şunu da açıklattız ya
Editor Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 hiç sanmıyorum ciddi söylediğine eminim. Öyle bir adam o çünkü.
DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Yeni nvidia driver'lar ile ilgili çok sorun yaşayan olmuş. Kurarken dikkat. Eğer kuracaksanız DDU kullanmanızı öneririm. reddit
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Acaba ati lere de fix geldi mi. Eve gidince bakmak lazım
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 acemi amd kasım'dan beri beceremedi core clock zıplamalarını düzeltmeyi, hala fo4 için çıkardıkları hotfix sürücüsünü kullanıyorum oyunlarda duvara bakarken 30-60fps arası dalgalandığı için. cidden ellerinden geleni yapıyorlar müşteri kaçırmak için.
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 cok kısıtlı bütceniz var ve apu kullanacaksanız ok da obur turlu bi insan niye amd ekran kartı alır nvidia varken anlamam
Editor Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Neden almasın 280x veya 380x ler başarısızmı ?
Öne çıkan mesajlar