Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 yok ya örtülmüyor yüzler, kabak gibi açıkta devamlı. Laurelin said: diablo onu bile vermiyordu ile ARKADASIM VIRUS SALGININDA, MEDENIYET GG OLMAZ IKEN SACIYLAMI UGRASICAKTI KARAKTER???!! araliginda reaksiyon bekliyorum :P cidden efsane kotu karakterler :D düşündüm bu kadar kötü ne vardı diye, sonra d3'ü hatırlayınca "still a better char creator than diablo3" demeden edemedim kendime. wow'daki troll female gibi herkes aynı yüzü seçecek eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 dlc gelir belki yeni modeller için B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 bingildak said: bu adam pc değil mi lan, resolution falan değiştiriyor http://www.twitch.tv/deethane bu nası oynuyor yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Oda fiziksel kopyaymış. Enteresan bir şekilde oyunu 6 ay önce alanlara nanik çekti ubi afsfsfs. Normalde tersi oluyordu di mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 akşamları 2 kişi kabaca saat 8-12 arasında 2-3 saat takılacağız. 2 kişi daha katılabilir bize. ortalama oyuncularız öyle en iyi biz olmalıyız gibi kasıntıya girmeyecek eğlenmek için oynayacak kişiler olursa uyumlu olur =) isteyen öm atarsa bilgileri veririm. başlarda level atlamak için bazen sp-coop bazen dz takılmak için iyi olur 4 kişi. herkesin level vs top olunca zaten başka kişilerle de dz girilebilir. önemli olan ilk 1-2 hafta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 abi sizleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 df, kara davut gelecekse ben çıkarım hacı gruptan, haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 yahu sen oynuyormuydun ki ? hile var sen oynamasana zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 http://forums.ubi.com/showthread.php/1401738-Character-Creation-is-super-limited-and-ugly-Really-really-dissapointed-(video) lau'nun dediği kadar bile emek vermediler, "derdinize sokayım"ın ingilizce'sini yazıyorlar ancak. buradan birileri varsa şaşmam o yazanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 bingildak said: df, kara davut gelecekse ben çıkarım hacı gruptan, haberin olsun herife bak. tamam siz oynayın df, bunu da alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 drama mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 kara davut seni tanımıyoruz. şuan grup doldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 abi ne kadar ayıp ya koca koca adamlarsınız o gelirse ben gelmem nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 oha dramaya bak. kara davut benim ikizim olm. bilenler bilir bilmeyenlere de ben diyim bari. dslfjdslkf red seni de tanımıyoruz diyecek ama dslfjdslkdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Nvidia sürücüler hazır.. 364.47 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Bırak ya boşver. Senle olan senin gibi olsun. Ergenlerle oynayacağıma tek oynarım daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 acaba iki grup aynı server agirip kapışabiliyormuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 hasta mısınız arkadaşlar, adam şaka yapıyor, şunu da açıklattız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 hiç sanmıyorum ciddi söylediğine eminim. Öyle bir adam o çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Yeni nvidia driver'lar ile ilgili çok sorun yaşayan olmuş. Kurarken dikkat. Eğer kuracaksanız DDU kullanmanızı öneririm. reddit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 hayır değişik olan sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Acaba ati lere de fix geldi mi. Eve gidince bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 acemi amd kasım'dan beri beceremedi core clock zıplamalarını düzeltmeyi, hala fo4 için çıkardıkları hotfix sürücüsünü kullanıyorum oyunlarda duvara bakarken 30-60fps arası dalgalandığı için. cidden ellerinden geleni yapıyorlar müşteri kaçırmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 cok kısıtlı bütceniz var ve apu kullanacaksanız ok da obur turlu bi insan niye amd ekran kartı alır nvidia varken anlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Neden almasın 280x veya 380x ler başarısızmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar