Bright Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 DZ'nin bütün olayı koşarak kaçma yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 DZ nin tüm olayı koşma ok de, Rogue falan olursan. Yoksa öyle her zaman topukluk bir durum yok. Ha duvar arkası, speedhack vs olursa topuklayacak zaman bile olmaz :D Abi şunu savunmayın. CS 1,4 zamanı vestel serverlarında, sağlam adminlerle oynadık. Speedhack, wallhack yapan adamların anında banlandığı. Yoksa o servera kimse girmezdi. Adminlerin çoğu onlinedı. Sonra VAC vs ama, permanent ban gelşene kadar süreçte, oyunun keyfine eden adamla oyun oynanırmı. İstediğin kadam adama lamer de, skill olarak üstünüm de, e sen her seferinde vurdun, ben vuramadım, acı çekiyorum. Böyle mantık yok. Ubi süper bi IP ile geliyo. Oyunda çok nefis görünüyo. Hileyi çözemezlerse, DZ de 4-5 kişi görürsünüz max. Onlarda muhtemel hilecidir. Zaten pro adam hile kullandığı belli etmez agfsgsgs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Goering said: ps4'de oynama sansi olan ordan oynasın, baya cheatfest geliyor. preorder private hack ilk defa bu oyunla gormus oldum, link vermiyorum... O olmayan birtane fps oyun yok.... Gidin baska yerde aglayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Her seferinde aynı argümanı yazma Editör komik oluyosun. O olmayan oyun yok falan. Olmasın dye konuşulması ağlamak mı? ps4 te niye olmuyo? Çok mu zor? O kadar para veriyo insanlar keyifleri bozulmasın diye, bi saçmalama git ilaçlarını al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Zaten hile yapanlar olmayınca bir keyfi yok diger turlu cok kolay oluyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Super 1 ay sonra DZ de, duvar arkasından ilk kim gördü oynarsınız o zaman :D Öbür türlü DZ girişinde, yukarıda pısmışlar ben turret atıyım ikiniz dalın, biz iki kisi adamları indirelim gameplay i daha zevksiz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 (:D Garip saat açıklamalarını anlayıp çözenler olmuş.. PC March 8 at 6:01am CET oynanabilir olacakmış. Bizde 7:01. Günaydın Division.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Ne sacma yorumlar.. Legalize wallhack/speedhack fln diye baslik acin ofişıl forumlarda... Cover sistemine ragmen fena gozukmuyor bastim ps4e bir pre order. (Psn: mardoxx) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 arkadaşlar, yani biz bir defa biz bu tür fpslerde, tpslerde bu hackleri lütfen, bu tür olaylar olmaz diye yorumlamayalım. bunlar olağan şeylerdir... bakın literatürde hacking sektörü diye bir oluşum vardır. bu sadece divisionda olur diye bir şey yok. başka oyunlarda da oluyor. hack, divisionda da da olur. bunun yapısında, fıtratında bu var. hack olmayacak diye bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 mac lere hic virus bulasmiyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Kesinlikle deneyin.. http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-US/agent-intel/index.aspx?ncid=1628-3502---1-odsocmed-17-23-TW_AgentIntel_org--17-19--0316 uplay hesabınız ile girim ve devam edin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Abi daha çıkmamış oyuna hala cheat konuşuluyor ya, ne diyim. 150 TL'lik oyuna cheat engine kullanan zengin arkadaşların yanaklarından öpüyorum. Yarın bir gün hesabınızda şu resimle karşılaşınca şaşırmayın ama http://puu.sh/ndSJ9/d32816a3c5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Hileci fobiniz varsa konsolda oynayın, onun harici çıkmamış oyunda olmamış şey için bık bık konuşmayın artık. 2 senedir zaten yok downgrade yok yubisoft muhabbeti dönüyor, öne sürülenlerin hepsi yalan/yanlış çıktı, hile muhabbetinde de aynısı olacak gibi. Ubisoft'tan önce Massive oyunu ama davul zurna bile yetersiz kalıyor şu noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Konsolun olayi ulnar sinir sıkısma derdinin olmamasi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 gamepad'le shooter oynamaya çalışsam zaten diğer bütün insanlar hileci gibi gelir bana. https://image.spreadshirtmedia.com/image-server/v1/designs/1001788806,width=178,height=178,version=1417126481/PC-Masterrace.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Konsol zaten kendinden entegre cheatli değil mi auto-aim'le. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 MPde auto aim bayağıdır yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 aldık bakalım (pc) gold hemide.tortanic den sonra böyle deluxe,gold vs almıyodum kazığı unuttuk galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 '' The Division is the greatest door closing simulator ever '' Funhaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 nerde kaldı bu preload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 yaklaşın 90 dakika kaldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Preload herkese acıkm olacakmı? Key i uplay dısında bir siteden aldık 8 martta verılecek dıyor ama bugun itibari ile preload yapabılecekmıyız yanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Key i steam e ekleme isini deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 preload icin niye heyecan yapiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar