Bright Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Lag switching'den kaçış olucağını sanmam alt+f4 harici, her oyunda yapılabilir birşey muhtemelen o. Botla PvP de grind'lanıyor gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 dedicated serverda lag switch olmaz. bu lag switch değil bu arada, clientda speed value yu çok yükseltince invis oluyorsun. Server clienttan gelen dataları double check etmiyor. sen biraz düşün bence, grind başka birşey, ölümsüzlük tp wall hack gibi şeyler başka. adam otomasyon yapsa umurumda olmaz benim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 PC Friday, February 19 9am GMT / 10am CET / 1am PST / 4am EST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Ölümsüzlük, tp, speed vs. bunlar daha nadir rastlanan şeyler ki bunlara karşı önlem alınması gerekiyor tabi ki, en bayıkları bunlar tek tuşla herkesi öldürme vs. dışıdna. Radar, aim, wall bunları engellemesi zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 EVGA Online Store'dan 17 şubattan sonra alınan ekran kartları beleş The Division veriyormuş haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 open beta charları silindi di mi sdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 fresh start yapıyor herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 ben closed takılmıştım şimdi open a girmem. oyun çıkınca 3. kez baştan başlamak koyar yoksa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 olaya ortadan giriyorsun zaten betada, hikayeden spoil etmemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 ya ztn lvl4-lvl8 arası birkaç saat sürüyor max. ben sırf hile olayının max olacağı open betada ne kadar rahatsız edeceğini görmek için giriceğim bide feci hype yaptım oynamam lazım release olmadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=9kPd5exMfiw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Bright said: Ölümsüzlük, tp, speed vs. bunlar daha nadir rastlanan şeyler ki bunlara karşı önlem alınması gerekiyor tabi ki, en bayıkları bunlar tek tuşla herkesi öldürme vs. dışıdna. Radar, aim, wall bunları engellemesi zor. ps4 , xbox :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 adamlar ne marketing kasmış lan, her gün video çıkıyor, her yere reklam girmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 reklamı bu kadar fazla olunca hüsran oluyor genelde, umarın 1-2 ay oyalayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 "r6 Siege" stabil hale daha yeni geldi 3 ay sürdü düzeltmeleri release olduktan sonra oyun. Ubisoft'a hiç güvenilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 For honor gelecek daha. Adamlar ne oyun kastilar lan. Saka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 dreagloth said: reklamı bu kadar fazla olunca hüsran oluyor genelde, umarın 1-2 ay oyalayabilir. 1-2 ay oooooo... klasikler arasina girer direk o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 dreagloth said: reklamı bu kadar fazla olunca hüsran oluyor genelde, umarın 1-2 ay oyalayabilir. Son birkaç senedir reklamlı, reklamsız hüsran olmayan AAA MMO var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 bu oyun mmo değil zaten de işte, 16 kişilik lobiler artık mmo sayılıyor asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 2 hafta once evga gtx 970 aldim acaba mail atsam fatura bilgisi falan bu division kampanyasında yaralanabilirmiyim? Sizce denemeye degermi? Edit; 2 hafta olmus alali 1 haftada deil ;( bi sansimi deneyeyim yinede supporta bi mail yazim herturlu division oynayacamda bakarsin bedavaya gelir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 amazondan aldıysan gönderirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Our guide to getting started with the new beta. http://www.eurogamer.net/articles/2016-02-18-the-division-guide-4030 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 aboo.. https://www.youtube.com/watch?v=H-N9alJb3Cw 119 € çok fazla forumun euro ile kahve pişirenleri alabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 hw nerde, onu da koysalarmış reklamlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 benim laptopun tobii lisi çıktı da ben alırken yoktu. belki alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar