Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Division

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dedicated serverda lag switch olmaz.

bu lag switch değil bu arada, clientda speed value yu çok yükseltince invis oluyorsun. Server clienttan gelen dataları double check etmiyor.

sen biraz düşün bence, grind başka birşey, ölümsüzlük tp wall hack gibi şeyler başka.

adam otomasyon yapsa umurumda olmaz benim mesela.
Mesaj tarihi:
Ölümsüzlük, tp, speed vs. bunlar daha nadir rastlanan şeyler ki bunlara karşı önlem alınması gerekiyor tabi ki, en bayıkları bunlar tek tuşla herkesi öldürme vs. dışıdna. Radar, aim, wall bunları engellemesi zor.
Mesaj tarihi:
ya ztn lvl4-lvl8 arası birkaç saat sürüyor max.

ben sırf hile olayının max olacağı open betada ne kadar rahatsız edeceğini görmek için giriceğim bide feci hype yaptım oynamam lazım release olmadan önce.
Mesaj tarihi:
Bright said:

Ölümsüzlük, tp, speed vs. bunlar daha nadir rastlanan şeyler ki bunlara karşı önlem alınması gerekiyor tabi ki, en bayıkları bunlar tek tuşla herkesi öldürme vs. dışıdna. Radar, aim, wall bunları engellemesi zor.

ps4 , xbox :)
Mesaj tarihi:
2 hafta once evga gtx 970 aldim acaba mail atsam fatura bilgisi falan bu division kampanyasında yaralanabilirmiyim? Sizce denemeye degermi?

Edit; 2 hafta olmus alali 1 haftada deil ;( bi sansimi deneyeyim yinede supporta bi mail yazim herturlu division oynayacamda bakarsin bedavaya gelir ;)
  • Yeni Oluştur...