photographer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Angry joe not düşmüş xbox one diye ayrıca güzel noktalara parmak basıyor. Neden headshot yok, neden araç kapılarını açıp siper alamıyoruz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 hs var yahu, nasıl yok araç kapısı olayı direkt gimmick ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 HS ile tek atmaktan bahsediyor sanırım. Bütün NPC'ler maşallah sponge oldukları için, 10 tane HS istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 beklendik değil mi abi böyle olması mmo'da her şeye tek mi atacaktık setting sonuçta büyü yok, ileri teknoloji yok, zırh yok falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 tek atışta ölünen mmo pek tutmaz. dayz'de bi hafta uğraştığın karakterle uzaktan tek mermi ile ölünce baya sövüyorum. bari adamı göreyim 3-5 kurşun sallayayım ölürsem yine öleyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Aynen hs ile tek atmaktan bahsediyorum. Adamın kafasında kask yada miğfer gibi bişey olsa anlayacağım da. Böyle bir garip oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 bütün mob lar sponge çünkü oyun fps den çok rpg ye yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 aynen, destiny yoluna gidebilirlerdi, minionlar tek hs ile yavaş silahlarla ölürdü ama o zaman da mob sayısını arttırman gerek. bu setting'e o da olmaz. destiny'de atıyorum hive'dan 100 tane thrall gelince yadırgamıyorsun ama 100 tane zenci kardeşim gelse ne saçma lan dersin. ondan 5 minion'ı 1 minion'a çevirip sponge'a dönüştürmeleri gerek. https://madnews.files.wordpress.com/2008/04/nasnigger.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Güncelleme: Sanırım PC değil, çünkü settings kısmında PC'ye uygun hiç bir menü gözükmüyor. Efsaneye göre PC bu leak olan videolar, hepsini izleyemedim henüz. http://www.youtube.com/watch?v=bJUmS6GsYTk http://www.youtube.com/watch?v=2HAnzYA3JA4 http://www.youtube.com/watch?v=q8g2CPywQ3E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 olabilir, melee için v ye bas tooltip i var, ama cover ve loot için A ve X e bas da gördüm video içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 tooltipler konsol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 konsoldan pc ye dönen oyunlarda bazen a b x y kare üçgen falan olabiliyor ya ondan çok kıllanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Mesajı güncelledim, büyük ihtimal yüksek kalite kayıt alınmış Xbox One, düşündüğümüz gibi PC değil. Options ayarlarını gezerken çözünürlük, keyboard, mouse vs filan hiç bir ayar çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 adamlar baya sıkı tutuyor bu konuyu, boşa kasıyoruz pc leak bulacaz diye. betaya bir hafta kaldı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 HS modifier hiç mi yok yau 0.15 falan koyabilirlermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 1.20 gibi şu an görünen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Tamam ya, 1.20 kafi, TPS'de bir tek kafa falan gözüküyor zaten PvP'de. Shotgun tarzı şeyleri çok gimp'liyor yüksek hs modifier, çok bayılmıyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Bir senedir Insurgency dışında çok az FPS oynadım, artık kafasına sıktığım oyuncu ölmeyince çok tuhaf geliyor o oyun bana. Insurgency korkunç şımarttı, CS falan atamıyorum arkadaşlarla. Gerçi konu MMO Genel'deymiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 beta key alsam mı ya yoksa hiç kasmasam mı. bakmak istiyorum oyuna boşa almıyım diye ama. bilmiyorum. beta ne kadar sürecek bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 eğer uzamazsa 2 gün. 26gb indirmek koyabilir 2 gün için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 valla bide keyi alıp indircem 2 gün için parayla key alıp 26 gb indirmem ben ya gg sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 şubatta bir tane daha beta yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Biraz meşakatli iş ama oyuna önceden hazırlık olur :P http://www.fragtist.com/wp-content/uploads/2016/01/fragtist-haber-the-division-hediye-kost%C3%BCm.jpg http://www.fragtist.com/konsol/xbox/the-divison-ajan-kiyafetleri-hediye-ediyor/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 RS Siege daha iyi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 domates elmadan daha mı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar